Lease privé de Volkswagen up! – 5 deurs

Occasion
De afgebeelde auto wordt getoond als illustratie, en kan afwijken van de geconfigureerde / bestelde versie. Aan de betreffende afbeeldingen kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Selecteer je uitvoering

Leaseprijs per maand

incl. 21% BTW

Vanaf

Nu vanaf     Nu vanaf    

incl. 21% BTW

Vanaf    
Stel samen
Proefrit aanvragen

Technische Specificaties

Modelbeschrijving

Volkswagen up! Private Lease

Als je aan Volkswagen denkt, denk je aan degelijkheid. En dat is ook zeker zo bij de nieuwe compacte auto van Volkswagen: de Up!. Het nieuwe design zet dé standaard in compacte mobiliteit. Bovendien is het 1 liter motorblok in de Volkswagen Up! eentje waar je altijd van op aan kunt. En nu is deze voordelige stadsauto ook bij Private Lease beschikbaar!

Bij ons kan jouw Up! privé lease auto natuurlijk zo mooi aangekleed worden als jij wilt . Zo kan je een stapje verder gaan met ons comfort pakket. Dan wordt jouw Up! geleverd met de radio RCD 215 van Volkswagen. Bij Private Lease houden wij van luxe auto’s en dat willen we jou dan ook niet ontzien. De Up! privé lease auto is bij ons ook te verkrijgen in de Move Up! uitvoering. Daarin zit onder meer centrale deurvergrendeling, elektrische ramen vóór en zwarte hoogglans accenten in het interieur.

Veiligheid op de weg is voor Private Lease een top-prioriteit. Daarom krijg je gegarandeerd bij ons het veiligheidspakket in jouw nieuwe Up!. Dit omvat ESP, deactivering van de rechterairbag met sleutel en, revolutionair in zijn klasse, City Emergency Braking. Met dit systeem remt de auto, onder de 30 kilometer per uur, automatisch bij een dreigende botsing en worden botsingen of ernstige schades voorkomen. De Volkswagen Up!: waar een kleine auto, allemaal groot in kan zijn.

Het is mogelijk om gedurende het contract extra kilometers op aanvraag  bij te kopen. De kilometers worden per kwartaal verrekend om zo een duidelijk inzicht te krijgen in de verreden kilometers.

 


Lees meer 
Pakketten

Uitverkocht
Pakketinhoud
Snel leverbare kleuren
  Dit pakket is snel leverbaar

Specificaties

Modelinformatie
Bouwjaar: Km-stand: Looptijd:
Inclusief opties
 

Wat zit er bij de dfgsdfg in je leasepakket

  • Auto gebruik 24 of 36 maanden
  • All Risk verzekering, WA en Casco
  • Vervangend vervoer
  • Afschrijving en rente
  • Reparatie, onderhoud en banden
  • Verhaalsbijstand
  • Pechhulp door heel Nederland
  • Geen fiscale bijtelling
  • Persoonlijk dashboard en App
  • 120 medewerkers staan voor je klaar

Daarom Private Lease!

 Geen zorgen over onderhoudskosten
 Elke 2 of 3 jaar een nieuwe auto
 Volledig grip op je autokosten
 Geen restschuld of aanbetaling
 Je krijgt geen BKR registratie
Stel samen

Andere klanten bekeken ook