Welke toetsing vindt er voor de bestelling plaats?

Voordat wij uw bestelling definitief maken, controleren wij eerst een aantal zaken. Wij vragen u onder andere om een kopie loonstrook, bankafschrift en ID-kaart of paspoort. Deze informatie gebruiken we om het financiële risico in te schatten. Voor deze controle maken we gebruik van de diensten van EDR Credit Services.
 
Zo kijken wij bijvoorbeeld naar uw woonplaats, woonsituatie, en eventuele schulden of achterstallige betalingen. Na deze controle en die van onze financiële afdeling bepalen wij of u een auto bij ons kunt leasen.
 
Goed om te weten:
EDR Credit Services is niet dezelfde instantie als het BKR. EDR verzamelt informatie over kredietrisico’s en controleert alleen uw gegevens.
 
Het BKR registreert ook gegevens. Uw gegevens worden niet geregistreerd bij BKR als u een auto least. Dit verandert binnenkort misschien wel. Wij werken momenteel samen met de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA) om het keurmerk Private Lease te krijgen. Zodra wij het keurmerk hebben gekregen, worden nieuw afgesloten contracten wel geregistreerd bij het BKR.

Heeft deze pagina je geholpen?

FAQ