Wil je specifieke informatie over dit model? Ontdek deze auto
Proefrit Bekijk de modellen Bereken mijn tarief
Tijdelijk uitverkocht

BMW 3-serie Touring

BMW staat bekend om 'Freude am Fahren' of in het Nederland 'BMW maakt rijden geweldig'. De claim om de ultieme auto voor de veeleisende bestuurder te leveren maken ze waar. Nu ook via Private lease beschikbaar, een stationwagon met 136 pk. Geschikt voor het gezin, comfortabel voor woon-werk verkeer,  maar ook om in de gevallen dat het kan sportief te rijden.

Lees meer Bekijk de modellen Bereken mijn tarief

Technische specificaties

Motor
Brandstof
Vermogen
Verbruik
Versnelling
Deuren
Meerprijs / km

Kleuren

BMW 3 serie Touring

Inspirerend vanaf de eerste aanblik

Impression

Exterieurdesign van de BMW 3 Serie Touring

Het sportief elegante exterieur is harmonieus afgestemd en straalt al bij de eerste aanblik esthetiek en dynamiek uit. Samen met de koplampen verlenen de verfijnd vormgegeven luchtinlaten in de voorbumper met hun horizontale spijlen de auto een laag en breed aangezicht. Desgewenst zijn de dubbele ronde koplampen uitgevoerd met geïntegreerde coronaringen in LED-techniek. Maar niet alleen de voorzijde is een blikvanger. De markant vormgegeven achterbumper is voorzien van twee horizontale lijnen en de op de uiterste hoeken geplaatste achterlichten zijn uitgerust met LED-techniek. Daarmee is de BMW 3 Serie Touring ook 's nachts een onmiskenbare verschijning.

Adaptieve LED-koplampen

De adaptieve LED-koplampen passen de lichtverdeling automatisch aan de snelheid aan (dynamische verlichting van de rijbaan). Naast knipperlichten en dagrijverlichting in LED-techniek omvatten ze de functies adaptieve bochtverlichting met variabele lichtverdeling voor stad en autosnelweg, hoekverlichting en BMW Selective Beam (antiverblindings-grootlichtassistent ) met automatische dimfunctie. Zo garandeert dit systeem optimale verlichting van de rijbaan onder alle omstandigheden. De beweegbare koplampen laten u in het donker ver de bocht in kijken zodra u instuurt. De geïntegreerde hoekverlichting verbetert het zicht in de directe omgeving van de BMW en wordt in stilstand al automatisch geactiveerd bij het inschakelen van de richtingaanwijzer of het verdraaien van het stuur. De adaptieve bochtverlichting zorgt zo ook in deze situaties voor optimale verlichting van de directe omgeving en verbetert daarmee de actieve rijveiligheid.

Glazen panoramadak

Het glazen panoramadak biedt fascinerende uitzichten en laat veel licht toe in het interieur, waardoor dit een bijzonder royaal en open karakter krijgt. Mocht de lichtinval te intens zijn, dan kunt u eenvoudig de verstelbare binnenhemel (zonwering) traploos sluiten. Met de schuif- en kantelfunctie van het voorste deel biedt het glazen panoramadak extra mogelijkheden voor ventilatie van het interieur. Zet u het glazen dak in de ventilatiestand, dan wordt de zonwering voor de nodige luchtcirculatie automatisch naar achteren geschoven. Bovendien beschermt de geïntegreerde windgeleider tegen hinderlijke wervelingen en rijwind als u met geopend panoramadak rijdt.

Stel zelf je BMW 3 serie Touring samen naar jouw wens

Ik wil snel rijden Ik stel zelf mijn auto samen

Waarom is Private Lease ook voor jou een verstandige keuze?

  • Reparatie, onderhoud en banden
  • Vervangend vervoer (na 24 uur)
  • All Risk verzekering, WA en Casco
  • Geen fiscale bijtelling
  • Flexibele kilometerbundel met contractafrekening
  • Pechhulp door heel Nederland
  • Persoonlijk dashboard en App
  • Wegenbelasting (geïncasseerd door de belastingdienst)
De afgebeelde auto´s worden getoond als illustratie, en kunnen afwijken van de geconfigureerde / bestelde versie. Aan de betreffende afbeeldingen kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.