Wil je specifieke informatie over dit model? Ontdek deze auto
Proefrit Bekijk de modellen Bereken mijn tarief
Tijdelijk uitverkocht

Duitse techniek en de unieke lijnen die de BMW karakteriseren zijn ook te zien in de BMW 3 Serie. Comfort gecombineerd met looks en een unieke rijervaring!

Door de vele technieken is de BMW 3 serie Sedan een voorbeeld van zeer moderne veiligheid. De 3 serie is een sportieve auto met alle features om deze sportiviteit op een veilige en comfortabele manier te uiten. Daarnaast zorgen de assistentiesystemen voor groter rijplezier door je te ontzorgen tijdens het rijden.

De typerende gril en de LED verlichting zorgen voor een stoere uitstraling. Uiterlijk, veiligheid, comfort en voornamelijk een unieke rijervaring typeren de BMW 3 serie Sedan!

Wil jij ook zo’n prachtige BMW 3-serie rijden voor een lage prijs? Lease dan nu de BMW 3-serie bij Justlease.nl!

Lees meer Bekijk de modellen Bereken mijn tarief

Technische specificaties

Motor
Brandstof
Vermogen
Verbruik
Versnelling
Deuren
Meerprijs / km

Kleuren

BMW 3 Serie Sedan

Ongeëvenaard rijplezier

Impression

Exterieurdesign van de BMW 3 Serie Sedan

Het sportief elegante exterieur is harmonieus afgestemd en straalt al bij de eerste aanblik esthetiek en dynamiek uit. Samen met de koplampen verlenen de verfijnd vormgegeven luchtinlaten in de voorbumper met hun horizontale spijlen de auto een laag en breed aangezicht. Desgewenst zijn de dubbele ronde koplampen uitgevoerd met geïntegreerde coronaringen in LED-techniek. Maar niet alleen de voorzijde is een blikvanger. De markant vormgegeven achterbumper is voorzien van twee horizontale lijnen en de op de uiterste hoeken geplaatste achterlichten zijn uitgerust met LED-techniek. Daarmee is de BMW 3 Serie Sedan ook 's nachts een onmiskenbare verschijning.

Opbergconcept

Voor smartphone, dranken of kleine bagagestukken: in het interieur van de BMW 3 Serie Sedan is veel ruimte voor alles wat u graag meeneemt. In de middenconsole bevindt zich een houder voor twee bekers of blikjes. Het bijbehorende afdekrolscherm is in gesloten toestand ook te gebruiken als opbergvak. Aan de binnenzijde van elk voorportier is plaats voor een fles met een inhoud tot 1 liter. Het optionele opbergpakket biedt nog meer opbergmogelijkheden: het omvat een afsluitbaar vak aan bestuurderszijde van het dashboard, netten aan de rugleuningen van de voorstoelen en twee tassenhaakjes. In de bagageruimte houden een bagagenet en een bevestigingsgordel alles netjes op zijn plaats. Daarnaast is er een flexibel net voor bijvoorbeeld de vloer van de bagageruimte, een opbergkuip voor het vak eronder en een 12V-contact achterin.

Functionaliteit

De bagageruimte van de BMW 3 Serie Sedan is met ca. 480 liter ruim genoeg om alle uitdagingen van het dagelijks leven aan te kunnen. Met het optionele doorlaadsysteem zorgt een rugleuning die in de verhouding 40:20:40 gedeeld neerklapbaar is voor nog meer transportmogelijkheden. Zo kan naar behoefte gebruik worden gemaakt van diverse configuraties van zitplaatsen en bagageruimte. Het middelste leuningsegment en het segment aan voorpassagierszijde zijn afzonderlijk neer te klappen. Het leuningsegment aan bestuurderszijde kan samen met het middelste worden neergeklapt. Dat maakt de BMW 3 Serie Sedan bijzonder veelzijdig. Zo is er bijvoorbeeld achterin royaal ruimte voor twee passagiers, terwijl tegelijkertijd lange voorwerpen zoals ski- en snowboardtassen kunnen worden vervoerd.

Passieve veiligheid

Een pakket intelligente veiligheidsmaatregelen zorgt er bij elk BMW model voor dat de gevolgen van een ongeval gericht worden geminimaliseerd en geeft u het goede gevoel, altijd optimaal beschermd te zijn. Botsenergie wordt om het inzittendencompartiment heen naar andere delen van de carrosserie geleid, zoals bodemgroep, flanken, schutbord en dak, en geabsorbeerd door kreukelzones aan voor- en achterzijde. Bij een aanrijding tegen de flank bieden verstevigde structuren in B-stijlen en dorpels, zeer sterke dwarsdragers in het portiergebied evenals stabiele dwarsdragers in de stoelen bescherming. Aan de voorzijde bevinden zich diverse systemen ter bescherming van voetgangers. Tussen de bumper en de bumperdrager is een schokdemper ingebouwd, die in geval van een ongeval het beenletselrisico vermindert. Bovendien is de motorkap voorzien van vervormende elementen die botsenergie afbouwen en als kreukelzone dienen.

Stel zelf je BMW 3 serie Sedan samen naar jouw wens

Ik wil snel rijden Ik stel zelf mijn auto samen

Waarom is Private Lease ook voor jou een verstandige keuze?

  • Reparatie, onderhoud en banden
  • Vervangend vervoer (na 24 uur)
  • All Risk verzekering, WA en Casco
  • Geen fiscale bijtelling
  • Flexibele kilometerbundel met contractafrekening
  • Pechhulp door heel Nederland
  • Persoonlijk dashboard en App
  • Wegenbelasting (geïncasseerd door de belastingdienst)
De afgebeelde auto´s worden getoond als illustratie, en kunnen afwijken van de geconfigureerde / bestelde versie. Aan de betreffende afbeeldingen kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.