Wil je specifieke informatie over dit model? Ontdek deze auto
Proefrit Bekijk de modellen Bereken mijn tarief
Tijdelijk uitverkocht

De sportieve variant van de Fiat 500! Houd je wel van een beetje pit? Ga dan voor de Fiat 500S. De nieuwe Fiat500 is sportief en stoer en met .. pk rijd je ook nog krachtig de straat uit.Met zijn mat-chrome sierdelen en stijlvolle achterspoiler maakt de 500S geen geheim van zijn sportieve ambities. Ook het interieur ademt een en al sportiviteit, met lederen bekleding en stoelen in sportieve kleurcombinaties.Of je nu op weg bent naar een chique zakendiner of gekleed bent op een avondje stappen, met de sportieve accenten in de auto en duidelijk zichtbare sportiviteit aan het exterieur biedt de Fiat 500S je altijd een combinatie waarmee je stijlvol voor de dag komt.

Lees meer Bekijk de modellen Bereken mijn tarief

Technische specificaties

Motor
Brandstof
Vermogen
Verbruik
Versnelling
Deuren
Meerprijs / km

Kleuren

Fiat 500 Sport

Stoere sportiviteit in een stijlvolle stadsauto

Impression

Dashboard: simpel en stoer

De styling van de Fiat 500S laat niets te wensen over. Dit is ook te zien aan het dashboard, een stoer en stijlvol dashboard met mooie rode accenten. Daarnaast kan alles via het touchscreen bediend worden en zijn in het Uconnect infotainmentsysteem alle voorzieningen beschikbaar. De stoelen zijn voorzien van een gekleurde omlijsting die het interieur een stoere uitstraling geven. Stijvol en comfortabel.

Verchroomd uitlaatstuk

De Fiat 500S heeft een verchroomd uitlaatstuk die de auto nog stoerder maakt. Door de vorm van het uitlaatstuk wordt de uitlaat meer een onderdeel van de auto en dit maakt de Fiat 500S meer gestroomlijnd. De matgrijze velgen geven de 500S nog meer karakter. De 500S behoort tot de kleine auto's dat maakt hem zeer wenbaar. Wendbaar en stijlvol!

Stuurwielbediening

Zonder gevaar voor eigen leven en met gemak de muziek en je telefoon bedienen, wie wil dat nou niet? Dit kan met de Fiat 500S door het stijvolle stuur met alle benodigde bediening.Comfortabel op weg!

Stel zelf je Fiat 500S samen naar jouw wens

Ik wil snel rijden Ik stel zelf mijn auto samen

Waarom is Private Lease ook voor jou een verstandige keuze?

  • Reparatie, onderhoud en banden
  • Vervangend vervoer (na 24 uur)
  • All Risk verzekering, WA en Casco
  • Geen fiscale bijtelling
  • Flexibele kilometerbundel met contractafrekening
  • Pechhulp door heel Nederland
  • Persoonlijk dashboard en App
  • Wegenbelasting (geïncasseerd door de belastingdienst)
De afgebeelde auto´s worden getoond als illustratie, en kunnen afwijken van de geconfigureerde / bestelde versie. Aan de betreffende afbeeldingen kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.