Wil je specifieke informatie over dit model? Ontdek deze auto
Proefrit Bekijk de modellen Bereken mijn tarief
Tijdelijk uitverkocht

Een Mercedes-Benz-ster op een auto staat voor maar één ding: succes. Succes in je carriére, maar ook zeker succes bij rijden. Want Mercedes staat al tientallen jaren voor luxe, comfort en de beste auto-ervaring die Duitsland te bieden heeft. Met de vernieuwde A-Klasse doet Mercedes wederom hoofden draaien. Het fantastische design en sportieve karakter is alles wat een Mercedes-Benz hoort te zijn. En nu hebben we die luxe wagen ook bij Private Lease. Zoals Mercedes-Benz zelf zegt: het beste of niets.Wil jij ook graag zo’n gloednieuwe, luxe Mercedes-Benz voor de deur hebben? Kies dan nu voor Private Lease en de Mercedes-Benz A-Klasse!

Lees meer Bekijk de modellen Bereken mijn tarief

Technische specificaties

Motor
Brandstof
Vermogen
Verbruik
Versnelling
Deuren
Meerprijs / km

Kleuren

Mercedes A180

Vernieuwend, sportief en geraffineerd!

Impression

Actieve remassistent

De actieve remassistent geeft signalen wanneer er te dicht op de voorganger wordt gereden. Bij geen reactie remt de auto automatisch af. Veiligheid voor jou en jouw omgeving.

Interieur Mercedes-Benz A180

Het interieur van de Mercedes-Benz A180 is rustig, stijlvol en tijdloos. Een auto waarin je tot rust kan komen en tegelijkertijd kan genieten van alle technische hoogstandjes.Moderniteit gecombineerd met rust!

Geraffineerd uiterlijk

Door de scherpe lijnen in de Mercedes-Benz A180 krijgt de auto een geraffineerde uitstraling. De fijne details zorgen voor een moderniteit. De auto is ook te bestellen in deze sportieve Elbaietgroene kleur.

Stel zelf je Mercedes-Benz A180 samen naar jouw wens

Ik wil snel rijden Ik stel zelf mijn auto samen

Waarom is Private Lease ook voor jou een verstandige keuze?

  • Reparatie, onderhoud en banden
  • Vervangend vervoer (na 24 uur)
  • All Risk verzekering, WA en Casco
  • Geen fiscale bijtelling
  • Flexibele kilometerbundel met contractafrekening
  • Pechhulp door heel Nederland
  • Persoonlijk dashboard en App
  • Wegenbelasting (geïncasseerd door de belastingdienst)
De afgebeelde auto´s worden getoond als illustratie, en kunnen afwijken van de geconfigureerde / bestelde versie. Aan de betreffende afbeeldingen kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.