Lease privé de Nissan Qashqai

Met de introductie van de Qashqai in 2006, hadden ze nooit gedacht dat de auto zo’n succes zou worden. Het stoere van een SUV, maar het gemak en het verbruik van een stationwagen. Voor een Nederlands gezin bestaat er geen betere combinatie. De Qashqai is recent helemaal vernieuwd en vanaf nu kan jij die nieuwe Qashqai ook bij Private Lease rijden!

Lees meer

Technische specificaties

 • Motor
 • Brandstof
 • Vermogen
 • Verbruik
 • Versnelling
 • Deuren deuren
 • Meerprijs / km

Nissan Qashqai

Gemaakt om te verbluffen

Atletisch autodesign

De nieuwe generatie Nissan Qashqai crossover is breder, langer en lager voor een krachtige, sportieve look. Elk detail straalt het uit, van de kenmerkende V-vormige grille en de schelpvormige motorkap tot het zelfverzekerde, sportieve profiel.De strakke lijnen en de opwaartse boog van de achterste zijruiten passen goed bij de sportieve dakspoiler, die er niet alleen goed uitziet met zijn bijpassende kleur, maar de Nissan Qashqai crossover bovendien geheel gestroomlijnd maakt. Door het glazen dak van driekwartlengte heeft het interieur een luchtig design en kan iedereen de hemel en de sterren zien.

Atletisch autodesign

Luxe autointerieur

Het strakke, ruime interieur biedt ultiem comfort met verschillende opties voor autobekleding, zoals autostoelen en kniekussens in grafietleer of lichtgrijs alcantara. Het innovatieve 7" touchscreen geeft je alle informatie die je nodig hebt. Door het ergonomische design en de hoogwaardige materialen is het een genot om in deze auto te rijden en ben je ervan verzekerd dat je er lang rijplezier van hebt.De Zero Gravity autostoelen ondersteunen je van het bekken tot de borst, samen met de stoelkussens die meebewegen met je unieke drukpunten. Het resultaat is rijcomfort dat vermoeidheid helpt te verminderen, zelfs op de langste ritten.

Luxe autointerieur

Veelzijdige transporteur

De Qashai heeft flexibele zitplaatsen en een dubbele laadvloer die in een aantal verschillende posities kan worden geconfigureerd. Hiermee heeft de auto de perfecte laadruimte voor elke situatie, of je hem nu opvult met de dagelijkse benodigdheden of op pad gaat voor een weekendje weg.De flexibele zitplaatsen van de Nissan Nissan Qashqai bieden ruimte voor alle winkeltassen of meubels die je maar wilt vervoeren.De flexibele zitplaatsen van de Nissan Nissan Qashqai bieden ruimte voor alle winkeltassen of meubels die je maar wilt vervoeren.

Veelzijdige transporteur

Altijd parkeerassistentie

De Intelligente parkeerassistent van Nissan begeleidt je auto snel, gemakkelijk en veilig naar een nauwe parkeerplek. Met de Nissan Around View Monitor hoef je niet langer bezorgd te zijn bij het parkeren in zelfs de nauwste parkeerplekken. Via vier parkeercamera's kun je op het split screen precies zien wat er buiten gebeurt.Je komt aanrijden, bekijkt de grootte van je beschikbare parkeerplek en als de Parkeerassistent “OK” zegt, plaats je je compacte Nissan Nissan Qashqai binnen het frame. Vervolgens activeer je automatisch manoeuvreren om perfect te kunnen parkeren. Het Nissan systeem regelt de besturing voor je en het werkt zelfs bij het achteruit inrijden op grote parkeerplaatsen.

Altijd parkeerassistentie
Reviews

Rijden is geloven

Vraag hier je proefrit aan

Kom bij ons proefrijden en laat je overtuigen. Onze proefritten worden op zaterdag georganiseerd en op deze dag begeleiden we je graag met keuze van je auto en staan we klaar om je vragen over private lease persoonlijk te beantwoorden. Dit is geheel vrijblijvend. Een proefrit is alleen te maken op afspraak.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Private lease bij Justlease

Ons alles-in-1-abonnement bevat:

 • Reparatie, onderhoud en banden
 • Vervangend vervoer (na 24 uur)
 • All Risk verzekering, WA en Casco
 • Geen fiscale bijtelling
 • Flexibele kilometerbundel met contractafrekening
 • Pechhulp door heel Nederland
 • Persoonlijk dashboard en App
 • Wegenbelasting (geïncasseerd door de belastingdienst)

Stel zelf je Nissan Qashqai samen naar jouw wens

Auto samenstellen