Wil je specifieke informatie over dit model? Ontdek deze auto
Proefrit Bekijk de modellen Bereken mijn tarief
Tijdelijk uitverkocht

De nieuwe Opel Karl Rocks is nu op de markt, oftewel het stoere broertje van de Opel Karl. Met het uiterlijk van een kleine crossover is de Opel Karl Rocks een unieke auto in zijn klasse. Binnenin is de Opel Karl Rocks ruim en comfortabel. De bumpers geven de Karl Rocks niet alleen het stoere uiterlijk maar beschermen ook de auto tegen steentjes. De Opel Karl Rocks is een ideale stadsauto en een comfortabel vervoersmiddel voor woon-/ werkverkeer. Als de auto in de city-modus staat stuurt de Karl Rocks ook nog eens heerlijk licht waardoor het manoeuvreren nog gemakkelijker wordt. Voor een kleine auto rijdt de Opel Karl Rocks ook erg fijn tijdens lange ritten.

Lees meer Bekijk de modellen Bereken mijn tarief

Technische specificaties

Motor
Brandstof
Vermogen
Verbruik
Versnelling
Deuren
Meerprijs / km

Kleuren

Opel Karl Rocks

Stoer, compact en toch comfortabel!

Impression

Compact maar ruimtelijk interieur

De Karl Rocks voelt zeer ruim aan en bezit over veel comfort. Klein en fijn maar ruimtelijk genoeg voor een comfortabele rit.

Elke helling wordt een plezier

Met de Hill Start Assist van de Opel Karl Rocks wordt elke helling gemakkelijk. De hill Start assist helpt je om de helling op te rijden en gemakkelijk uit stilstand weg te rijden. Zo voel je je ten alle tijde prettig in de Opel karl Rocks!

Slim met ruimte

Doordat de achterbank in delen neerklapbaar is, kan er veel ruimte worden gecreëerd voor bagage en het vervoeren van grote spullen. Wie niet heel groot is moet slim zijn! Dit is waar de Opel Karl Rocks goed in is.

Genieten van de auto onder het genot van muziek

Met de radio van de Opel Karl Rocks kun je op ieder moment van goede muziek genieten. Autorijden is een ervaring waar een goede beleving bijhoort!

Stel zelf je Opel Karl Rocks samen naar jouw wens

Ik wil snel rijden Ik stel zelf mijn auto samen

Waarom is Private Lease ook voor jou een verstandige keuze?

  • Reparatie, onderhoud en banden
  • Vervangend vervoer (na 24 uur)
  • All Risk verzekering, WA en Casco
  • Geen fiscale bijtelling
  • Flexibele kilometerbundel met contractafrekening
  • Pechhulp door heel Nederland
  • Persoonlijk dashboard en App
  • Wegenbelasting (geïncasseerd door de belastingdienst)
De afgebeelde auto´s worden getoond als illustratie, en kunnen afwijken van de geconfigureerde / bestelde versie. Aan de betreffende afbeeldingen kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.