Wil je specifieke informatie over dit model? Ontdek deze auto
Proefrit Bekijk de modellen Bereken mijn tarief
Tijdelijk uitverkocht

De nieuwe Opel KARL is op alle vlakken vernieuwend. Het beschikt over alles dat u nodig heeft, inclusief 5 deuren, tot 5 volwaardige zitplaatsen, uitstekende comfort, rijeigenschappen, samen met de nieuwste veiligheids- en comfortvoorzieningen.De Opel KARL bij Justlease.nl is de perfecte stadsauto met zijn compacte design. Met de City Mode Driving Button kan de KARL private lease auto met één druk knop extra licht sturen. Dit maakt parkeren en manoeuvreren door het stadsverkeer nog gemakkelijker.

Lees meer Bekijk de modellen Bereken mijn tarief

Technische specificaties

Motor
Brandstof
Vermogen
Verbruik
Versnelling
Deuren
Meerprijs / km

Kleuren

Opel Karl

Ontdek de wow-factor van Karl

Impression

Heel behendig

De Opel KARL is de perfecte stadsauto met zijn compacte design. Met de City Mode Driving Button kan de KARL met één druk knop extra licht sturen. Dit maakt parkeren en manoeuvreren door het stadsverkeer nog gemakkelijker.

Voor alles ruimte

Met maar liefst 1013 liter laadruimte en een inklapbare achterbank zijn er geen grenzen op het gebied van ruimte.

Rol niet achteruit

Een vlekkeloze hellingproof - zelfs op heuvels. Hill Start Assist zorgt dat je gemakkelijker wegrijdt op een steile helling, zonder dat je ongewild achteruit rolt. Ook erg handig en praktisch voor in de parkeergarages.

Imposant en onderscheidend

Het stadslicht zorgt voor meer zichtbaarheid en veiligheid in het verkeer. De grote koplampen en achterlichten van de KARL versterken het speelse karakter.

Veiligheid centraal

De Opel KARL is leverbaar met talrijke veiligheids- en comfortvoorzieningen die ongekend zijn in deze klasse. Behalve het standaard ESP met tractiecontrole, ABS met elektronische remkrachtverdeling en de wegrijhulp op hellingen (Hill Start Assist), is bijvoorbeeld ook rijstrookassistentie (Lane Departure Warning) verkrijgbaar met het Luxe pakket. Het systeem scant met behulp van een frontcamera de wegmarkering en waarschuwt de bestuurder met licht- en geluidssignalen als de auto de rijstrook verlaat zonder ingeschakelde richtingaanwijzer.

Opel Onstar

WI-FI Hotspot. Je auto is online: Wi-Fi hotspots zijn onderdeel van ons leven- dus het wordt tijd dat we hotspots in onze auto’s hebben. Je zult versteld staan wat een verschil een krachtige Wi-Fi maakt, vooral als je hele familie in de auto zit. Je kinderen zullen het ook fantastisch vinden.Autmomatic Crash Response: Als je bij een ongeval betrokken bent en zelf geen hulp kunt inschakelen, schakelt het systeem automatisch hulp in. Automatic Crash Response wordt geactiveerd op het moment dat de airbags worden opgeblazen. Het Service Center legt direct contact met de auto en op hetzelfde moment wordt essentiële voertuiggegevens gedeeld met het Service Center.Hulp bij gestolen voertuig. Wij helpen je de auto terug te krijgen: Als je je auto niet kunt vinden, bestaat de kans dat hij is gestolen. Met OnStar kun je dit controleren. Als je auto daadwerkelijk is gestolen, kunnen wij je helpen om je auto terug te vinden want OnStar werkt nauw samen met de lokale politie.* Opel Onstar is alleen beschikbaar op het Executive pakket en het Limited Edition pakket ** Bestemming downloaden en Verstuur naar auto (App) zijn niet beschikbaar op de Opel Karl (vereist volledig geïntegreerd Opel navigatiesysteem). *** Na de gratis kennismaking van 12 maanden kun je je abonnement op Opel OnStar verlengen. Hiervoor worden kosten in rekening gebracht.

Stel zelf je Opel Karl samen naar jouw wens

Ik wil snel rijden Ik stel zelf mijn auto samen

Waarom is Private Lease ook voor jou een verstandige keuze?

  • Reparatie, onderhoud en banden
  • Vervangend vervoer (na 24 uur)
  • All Risk verzekering, WA en Casco
  • Geen fiscale bijtelling
  • Flexibele kilometerbundel met contractafrekening
  • Pechhulp door heel Nederland
  • Persoonlijk dashboard en App
  • Wegenbelasting (geïncasseerd door de belastingdienst)
De afgebeelde auto´s worden getoond als illustratie, en kunnen afwijken van de geconfigureerde / bestelde versie. Aan de betreffende afbeeldingen kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.