Captur en Kadjar maken van Renault het tweede merk in Europa

capturgrand
Geplaatst op: 13/01/2017

Renault is stevig aan de weg aan het timmeren. Mede door haar populaire crossover modellen Captur en Kadjar is het Franse merk nu achter Volkswagen het grootste automerk in Europa. Daarmee heeft Renault een grote slag geslagen, aangezien het Ford van die tweede plaats moest stoten. Hoe is dat precies gelukt?
Lees meer »

Opel viert 50-jarig jubileum van haar befaamde testcircuit

circuit
Geplaatst op: 02/12/2016

In april 1966 ging het Opel Test Center open. Ruim 50 jaar geleden zette Opel in het Duitse stadje Dudenhofen voor het eerst een auto op het wegdek. Nu nog steeds is het testcircuit dé plek om nieuwe modellen te testen. Voor Opel een mijlpaal om bij stil te staan.


Lees meer »

Renault wil auto over twee jaar laten communiceren met andere auto’s én stoplichten

connect
Geplaatst op: 18/10/2016

Alle grote autofabrikanten zijn volop in beweging. Met de ontwikkelingen op de markt, zoals elektrisch rijden en zelfrijdende auto’s, is er veel te winnen. Zo ook bij Renault. Het Franse merk richt zich volop op zelfrijdende functies, maar ook op ‘connected cars’: het verbinden van de auto met allerlei andere zaken, om de rij-ervaring zo goed mogelijk te maken. Over twee jaar moet dat al realiteit zijn.
Lees meer »

Peugeot’s nieuwe i-Cockpit dashboard van dichtbij bekeken

icoc
Geplaatst op: 04/10/2016

Met de introductie van de nieuwe Peugeot 3008 werd ook het splinternieuwe dashboard van het Franse merk voor het eerst getoond. Het i-Dashboard 2.0 zoals het met een mooie naam heet, moet hét interieur van de nieuwe generatie auto’s van Peugeot worden. Het gaat daarbij om betere besturing zonder afleiding, connectiviteit en natuurlijk moet het er ook gewoon mooi uit zien. We nemen een kijkje van dichtbij.

Lees meer »

Volkswagen gaat de komende jaren 30 elektrische auto’s uitbrengen

elect
Geplaatst op: 20/09/2016

Volkswagen gaat een nieuwe start maken. Met het plan ‘Together – Strategy 2025’ wordt de basis gelegd voor de komende 10 jaar. Daarin wil het Duitse merk het vertrouwen van de consument wil terugwinnen, en weer het grootste automerk ter wereld worden. Het plan draait vooral om elektrische auto’s: in de komende jaren komen er maar liefst 30 nieuwe modellen aan.

Lees meer »

Opel Zafira heeft een facelift gekregen. Wat is er nieuw?

zafira
Geplaatst op: 13/09/2016

Voor iedereen die meer ruimte nodig heeft, voor extra passagiers of juist bagage, is de MPV (Multiple Purpose Vehicle) een populaire keuze. Opel heeft in dat segment de Zafira in haar assortiment. De
Lees meer »

Renault komt met een extra luxe versie van de Captur

cptu
Geplaatst op: 07/09/2016

Compacte SUV’s zijn aan een opmars bezig. Dit segment is zowel bij zakelijke- als private lease rijders een succes en de Renault Captur speelt daarin een belangrijke rol. Het model is een populaire optie, en om daar op voort te borduren brengt Renault nu een extra luxe versie van de Captur op de markt: de Renault Captur Limited.
Lees meer »

De Peugeot 108 krijgt een GT-uitvoering

108gt
Geplaatst op: 30/08/2016

Met de Peugeot 108 bracht het Franse merk een topper in haar assortiment. De compacte auto is geliefd onder private lease rijders, die zowel in de stad als op de snelweg goed uit de voeten willen komen. Voor iedereen die op zoek was naar iets meer sportiviteit is er nu een oplossing: de Peugeot 108 wordt in een GT-uitvoering uitgebracht.
Lees meer »

Opel zet haar cabrio’s in het zonnetje

opelcabrio
Geplaatst op: 24/08/2016

Opel staat niet bekend als dé maker van cabrio’s. Toch heeft het merk in haar geschiedenis een aantal iconische modellen op de markt gebracht. In de Duitse stad Rüsselsheim organiseerde Opel een evenement om die cabrio’s (letterlijk) in het zonnetje te zetten.
Lees meer »

Private lease en het afsluiten van een hypotheek – hoe zit dat nu precies?

Private Lease een een Hypotheek
Geplaatst op: 15/08/2016

Het particulier leasen van een auto, ook wel private lease genoemd, is enorm in opkomst. Het voordeel van private lease is dat u als particulier een leaseauto kunt rijden die, net als bij een zakelijke leaseauto, met een all-inclusive pakket geleverd wordt. Dat betekent dat zaken als onderhoud, reparatie en verzekering inbegrepen zijn en u dus geen omkijken heeft naar de auto. Maar het afsluiten van een private lease contract kan invloed hebben op uw hypotheek. Hoe zit dat nu precies?


Lees meer »

Renault presenteert de nieuwe Clio

newcliof
Geplaatst op: 08/08/2016

Ruim 26 jaar geleden verscheen de eerste Renault Clio. En sinds die tijd is de Clio één van de paradepaardjes binnen het assortiment van de Franse autofabrikant. Het merk heeft nu de nieuwe Clio gepresenteerd. Wederom betreft het een update die verschillende moderne ontwikkelingen laat zien. Hoe ziet de nieuwe Renault Clio er precies uit?
Lees meer »

Peugeot presenteert na 7 jaar de nieuwe 3008

3008f
Geplaatst op: 02/08/2016

De Peugeot 3008 is al bijna 7 jaar op de markt, en dus werd het hoog tijd voor een nieuwe versie. Het Franse merk heeft deze nu onthuld. De nieuwe Peugeot 3008 oogt fris, modern en kan dus weer een aantal jaren mee. Hoe komt de auto er precies uit te zien?
Lees meer »

Volkswagen viert 40-jarig bestaan van de Golf GTI met speciale uitvoering

clubsport
Geplaatst op: 25/07/2016

De Volkswagen Golf GTI is een icoon op de weg. Dit jaar viert het Duitse merk alweer het 40-jarige bestaan van de snelle uitvoering van haar Golf. En dat laten ze niet zomaar voorbij gaan. Ter ere van dit jubileum is de snelste Golf ooit gemaakt: De Volkswagen Golf GTI Clubsport S. Een hele mond vol, maar dat verdient hij ook wel.
Lees meer »

Zoeken

Laatste Nieuws

Tags

sponsoringonderzoekTVRTLAutowereldparticulierINGawardsserious requestnoordkaap challengeOccasionspeugeotauto nieuwsperselektrischretailcertificaatkeurmerkbelastingthuiswinkeltechniekinnovatieduurzaamheidvakantie2014HSBKostenawardzakelijk leasenwksponsorliveterbergVNAmediamarktBPMvan