Geen datalek bij Terberg/Justlease

Geplaatst op: 07/08/2017

Het pas ontdekte datalek is ontstaan bij leasemaatschappijen die gebruik maken van de software van Carwise en Flipse. Zowel Terberg Leasing als Justlease maken geen gebruik van deze software; onze data/uw gegevens zijn bij ons in veilige handen. Niet alleen door gebruik te maken van de juiste software maar ook door de maatregelen die we nemen.
Lees meer »

Volkswagen zet vaart achter ontwikkeling EV’s

Geplaatst op: 01/08/2017

Volkswagen voelt de hete adem van Europa en China in de nek; de Duitse autoproducent moet voor 2020 op de proppen komen met een elektrisch model om te voldoen aan de CO2-doelstellingen die voor beide regio’s gesteld zijn. Volkswagen zet hier daarom vaart achter, in de vorm van de ontwikkeling van de Volkswagen I.D..

Lees meer »

Volkswagen meest verkochte autoproducent in 2016

Geplaatst op: 26/07/2017

Volkswagen had een goed jaar in 2016; met 10,3 verkochte eenheden mag de Duitse autofabrikant zichzelf de best verkopende producent van 2016 noemen. Dit blijkt uit onderzoek van persbureau Bloomberg. Een record waarmee het Toyota genadeloos van diens troon afstoot.

Lees meer »

Renault Captur krijgt kleine facelift

Geplaatst op: 19/07/2017

Voor het opkrikken van de populariteit was het niet nodig; de Renault Captur is een graag geziene auto voor velen. Toch heeft de stijlvolle cross-over een kleine opfrisbeurt gekregen, waardoor de Captur meer in lijn wordt gebracht met diens grote broers. Renault geeft alvast een voorproefje van het geüpdatete exterieur.

Lees meer »

Peugeot 3008 verkozen tot Auto van het Jaar 2017

Geplaatst op: 05/07/2017

De kogel is door de kerk; de Peugeot 3008 mag zich officieel Auto van het Jaar 2017 noemen. Deze uitslag van de gerenommeerde verkiezing werd bekendgemaakt op de Autosalon van Genève. De Franse SUV had de Alfa Romeo Giulia op de hielen, maar uiteindelijk kwam de 3008 door de 319 punten van de Europese juryleden als winnaar uit de bus.

Lees meer »

Overal en altijd online met de Opel Online Editions

Geplaatst op: 27/06/2017

Online connectiviteit maakt dagelijks een groot deel van ons leven uit. Een trend die door Opel met liefde wordt omarmd: het Duitse automerk introduceert nu de Opel Online Editions. In deze serie zijn de traditionele modellen verrijkt met de meest up-to-datete online technologieën. Het doel: altijd en overal in verbinding staan met de hele wereld.

Lees meer »

Nissan Vmotion 2.0 Concept: strak design en luxe uitstraling

Geplaatst op: 22/06/2017

Suicide doors, een scherm zo breed als de auto zelf en veiligheid voorop. Nissan deelde in Detroit diens toekomstvisie, waarbij strakke lijnen en een futuristisch design de hoofdrol spelen. Een glorieuze rol die het hart van menig autoliefhebber sneller deed kloppen. De Nissan Vmotion 2.0 werd dan ook niet voor niets verkozen tot het beste concept van de North American international Auto Show.

Lees meer »

Nissan Qashqai naar een hoger niveau getild

Geplaatst op: 13/06/2017

De Nissan Qashqai ging tien jaar geleden de boeken in als de auto die mensen massaal over deed stappen naar de compacte crossover. Hoe houd je zo’n succes vast? Nissan waagt een poging met een facelift van het populaire model, waarbij aandacht is besteed aan het interieur, het exterieur én de functionaliteiten van de auto. Eind deze zomer staat de nieuwe Qashqai in de showroom.

Lees meer »

Nieuwe motor voor de Skoda Fabia

Geplaatst op: 01/06/2017

Een nieuwe Skoda Fabia, die laat nog even op zich wachten. Het populaire lid van de Skoda-familie krijgt echter wel een update, in de vorm van een nieuwe 1.0 liter driecilinder TSI-benzinemotor. Deze vervangt vanaf nu de huidige 1.2 TSI-viercilinder die tot voor kort standaard in de Skoda Fabia werd ingebouwd. Wie snel leest zal zit misschien als een achteruitgang zien, maar dat is het in de praktijk zeker niet.

Lees meer »

Mercedes-Benz wil tien elektrische modellen in 2022

Geplaatst op: 22/05/2017

Mercedes-Benz heeft altijd al grote ambities gehad. Op het gebied van elektrische mobiliteit zet de Duitse autofabrikant, in samenwerking met zusje Smart, deze trend voort. Met tien elektrische modellen in 2022 wil Mercedes-Benz hoge ogen gooien. Om deze belofte waar te maken moeten ze wel dringend aan de bak; tot op heden is de B 250 e het enige elektrisch aangedreven model uit het assortiment.

Lees meer »

Leasen voor particulieren steeds populairder

Geplaatst op: 15/05/2017

Private lease wordt steeds populairder; de talloze voordelen van leasen ten opzichte van kopen leverde vorig jaar een groei van maar liefst 78% op. Dit meldt leasebrancheorganisatie VNA, een organisatie die overkoepelend zicht heeft op alle leaseactiviteiten in Nederland.

Lees meer »

Citroën introduceert: de E-Berlingo Multispace

Geplaatst op: 08/05/2017

Citroën heeft haar aanbod uitgebreid met een elektrisch model: de E-Berlingo Multispace. Naar verwachting is de elektrische variant van de Berlingo in september te verwachten bij de dealers. Prijzen zijn tot op heden onbekend.

Lees meer »

Volkswagen vindt Chinese partner om nieuwe elektrische auto’s mee te gaan bouwen

Geplaatst op: 27/01/2017

Volkswagen heeft de afgelopen tijd een duidelijke boodschap de wereld in gebracht: het concern wil een voorloper worden in elektrisch rijden en zal daarvoor de komende jaren heel veel vernieuwingen gaan doorvoeren. Dat betekent een nieuw imago zien neer te zetten, maar ook veel nieuwe auto’s maken. Om dat laatste voor elkaar te krijgen wordt er vanaf nu ook samengewerkt met een Chinese partner.

Lees meer »

Volkswagen geeft een voorproefje van de nieuwe generatie Polo

Geplaatst op: 27/01/2017

De Volkswagen Polo private lease is al jarenlang een populaire keuze binnen het Volkswagen-assortiment. De auto combineert rijcomfort met compactheid, waarmee hij zowel in de stad als op de snelweg goed presteert. De strakke lijnen van het ontwerp dragen daar natuurlijk ook aan bij – en het lijkt erop dat de volgende generatie Polo daarop voort borduurt. We hebben een voorproefje gekregen van hoe dat eruit komt te zien.

Lees meer »

Renault verdubbelt de actieradius van de elektrische Zoe

Geplaatst op: 27/01/2017

Het is de afgelopen maanden wel duidelijk geworden dat de strijd tussen de grote autofabrikanten zal plaatsvinden op het gebied van elektrisch rijden. Renault maakt daarin de volgende stap. Het Franse merk was er met de Renault Zoe al vroeg bij – recent werd de 100.000e al geleverd, zo las je al op ons blog – en dat model wordt nu verder aangescherpt.

Lees meer »