De nieuwste ontwikkelingen

We zijn voortdurend bezig om Private Lease van Justlease.nl nóg beter te maken.
Wil je niets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of houd deze pagina in de gaten.

Heb je zelf suggesties en/of wil je jouw ervaring met ons delen? Laat het ons weten.

Ontdek de laatste ontwikkelingen

Het team achter Justlease.nl

  • Multidisciplinair team
  • Wij zijn development, sales, marketing, customer care, onderhoud, schade en inkoop fanatiekelingen!
  • Ondersteund door Terberg Leasing
  • Elke 2 weken een optimalisatie van onze service
  • Gedreven om optimale mobiliteit te garanderen!

Live: de Justlease.nl Coach

Als team achter het merk Justlease.nl strijden wij er altijd voor ons product en onze benadering nóg relevanter te maken voor de klant. We vinden persoonlijk contact, aandacht en interesse tonen erg belangrijk. Ook na de aanschaf en ontvangst van de nieuwe auto en niet alleen wanneer iets minder goed is verlopen.

Om deze redenen zijn we sinds de zomer gestart met het bellen van onze nieuwe klanten. Dit gebeurt nadat de klant enkele weken in hun nieuwe auto zijn gaan rijden, om te vragen hoe het bevalt en wat we nog beter kunnen doen. Daarnaast kunnen onze klanten tijdens het contact vragen stellen op een laagdrempelige manier. Dit wordt als zeer prettig ervaren. Het is voor ons een manier om als team náást de klant te staan en samen ‘op weg’ te zijn.

We vinden het belangrijk dat de klant (‘Justleaser’) blij is met ons product en geniet van optimale mobiliteit. Met zekerheid en vrijheid. Hier werken we dan ook graag aan!

categorie: service

Live: Vergelijk nu super makkelijk drie modellen

Sinds Mei 2016 hebben wij voor jou een vergelijkingstool ontwikkeld en gelanceerd om binnen enkele klikken drie modellen te kunnen vergelijken. Middels deze tool zie je direct welke auto en samenstelling het best bij jouw situatie en budget past!

De vergelijkingstool zullen wij continu verbeteren op basis van jullie input. Schroom dus niet om jouw beleving en suggesties met ons te delen.

categorie: website

Vergelijkingstool Justlease.nl


Live: Informatie video over het inleveren van je auto

Ben je bijna toe aan een nieuwe auto? Sinds April 2016 ontvangen onze klanten vooraf een video met informatie over het innamemoment. Zo ben je goed geïnformeerd en kun je voorbereid jouw auto inleveren en in jouw nieuwe auto stappen.

Transparantie begint bij goed informeren!

categorie: service

 


Binnenkort: Splinternieuw dashboard voor onze klanten

Op het moment zijn onze developers, Customer Care teamleden en enkele klanten druk bezig met het ontwikkelen en verbeteren van het klanten dashboard. Met het dashboard kun je als klant gemakkelijk jouw autozaken inzien en regelen. Denk hierbij aan het toevoegen van extra zekerheden (verzekeringen) en het aanpassen van je kilometerbundel.

Ben je klant? Houd je e-mail goed in de gaten. We vertellen je graag snel wat je kunt verwachten en hoe je toegang kunt krijgen tot het nieuwe dashboard.

categorie: service

Klantdashboard