Wie is Justlease?

In de wereld van mobiliteit zijn wij de gamechangers

Ons verhaal begon vijf jaar geleden. Wij wilden de wereld van leasing veranderen. Wakker schudden. Omdat we vonden dat leasing ook bereikbaar zou moeten zijn voor particulieren. Waarbij twee aspecten voor ons onwrikbare uitgangspunten waren: Zekerheid én Vrijheid.

Door keihard te strijden is het ons gelukt. Terberg Leasing stond achter ons. Als dé uitvinders van Leasing in Nederland. Daardoor kenden wij het product door en door. Wisten we wat goed was en wat we moesten veranderen. Om het voor particulieren mogelijk te maken. Uiteindelijk vonden we het optimale product uit. Private Leasing. Optimale mobiliteit, ge­stoeld op zekerheid én vrijheid.

Inmiddels blijven we de gamechangers. Blijven we strijden voor optimale mobiliteit. Voor een community van mensen als jij en ik. Mensen die met 100% zekerheid willen kunnen ver­trouwen dat ze altijd optimaal mobiel zijn en blijven. En die daarbij de volle vrijheid willen om zelf te bepalen hóe ze die mobiliteit voor zichzelf inrichten.

Leer ons team kennen »

Ontdek Justlease

Thuiswinkel Waarborg

Zekerheid én vrijheid in mobiliteit 

Wij hebben ervoor gestreden. En het is ons gelukt. We heb­ben de ideale vorm van private leasing ontwikkeld. Leasing zónder alle nadelen, mét alle voordelen. Waarbij optimale mobiliteit voor particulieren niet of of is, maar én én. Én de zekerheid én de vrijheid.

U heeft elke maand de zekerheid van uw (auto) budget. Want deze is elke maand hetzelfde. Of de auto onderhoud heeft gehad, een schade reparatie of nieuwe banden? Aan uw maandelijkse tarief verandert niets. Met een nieuwe auto komt u (bijna) nooit aan de kant van de weg te staan en als dat wel het geval is dan helpen wij u direct weer op weg. Wij zorgen ervoor dat u in elke situatie door kunt rijden. Deze zekerheid bieden we u graag.

Uw auto geeft u alle vrijheid! U bepaalt het vervoermiddel. Het aantal kilometers. De looptijd. En dus het maandbedrag. U zit zelf aan het stuur. Van uw nieuwe auto. Wilt u tussentijds uw kilometers aanpassen? Dan kan dat natuurlijk. Bovenal: u kunt met uw nieuwe auto gaan en staan waar je wilt. Elke dag, elk uur. Alleen of met meerderen. Voor serieuze zaken of prettige uitjes. U bepaalt!

En wij? Wij rijden met u mee. Om u te helpen. Om voor u te blijven strijden. Voor uw optimale mobiliteit. Met alle zekerheid en in alle vrijheid. Kortom, wat wij bieden is optimale mobiliteit.

Onze rijke geschiedenis

Het jaar 1869

history-1869

Johannes Bernardus Terberg

start in 1869 een smederij in het Utrechtse dorp Benschop. Het bedrijf groeit in de eerste decennia van zijn bestaan met een benzinepomp en rijwielhandel.

Het jaar 1956

history-1956

De eerste dealervestiging

van Terberg in Utrecht is een feit.
In de jaren die volgen worden er ook nog meerdere vestigingen voor personenwagens geopend.

Het jaar 2011

history-2011

De komst van internet

opent nieuwe wegen en Justlease.nl wordt opgericht. Bedrijven en particulieren kunnen nu snel en gemakkelijk zelf een leasecontract afsluiten en beheren via web of app.