Wil je specifieke informatie over dit model? Ontdek deze auto
Proefrit Bekijk de modellen Bereken mijn tarief
Tijdelijk uitverkocht

De Hyundai i20. De ultieme mobiliteit maar dan een stukje groter.

De i20 is het sportieve broertje van de i10. Deze sportiviteit is te vinden in de scherpe lijnen, de koplampen en het dak. Binnen het interieur is gekozen voor hoogwaardig materiaal en hierdoor wordt een unieke ervaring gecreëerd voor een auto in dit segment. De i20 staat bekend om zijn zuinigheid en dit doet de Hyundai i20 op een speciale manier. Wanneer een auto gaat remmen komt er energie vrij. Deze energie gaat bij de meeste auto's verloren maar de i20 zorgt ervoor dat deze energie wordt opgeslagen en op een later moment kan worden gebruikt. Hyundai heeft daarnaast voor veel veiligheid en comfort gezorgd in de auto wat zorgt voor een prettige rijervaring gecombineerd met sportiviteit.

* Dit betreft een zogenaamde Op=Op aanbieding. Dit aanbod geldt derhalve alleen voor de auto in de aangeboden configuratie en de daarbij aangeboden prijs, zolang wij deze op voorraad hebben. Het kan voorkomen dat de betreffende auto op de website nog wordt aangeboden, op het moment dat op basis van eerder ontvangen bestellingen deze auto op dat moment echter reeds niet meer voorradig en leverbaar is. Aan een dergelijke bestelling kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Lees meer Bekijk de modellen Bereken mijn tarief

Technische specificaties

Motor
Brandstof
Vermogen
Verbruik
Versnelling
Deuren
Meerprijs / km

Kleuren

Hyundai i20

Compacte sportiviteit

Impression

Aux en USB

The Hyundai i20 biedt volledige comfort met AUX en USB aansluiting. Hierdoor heb je altijd toegang tot jouw favoriete muziek en heb je geen last meer van een lege telefoon. Het enige wat jij hoeft te doen is genieten van de autorit!

Neerklapbare achterbank

De neerklapbare achterbank in de Hyundai i20 zorgt voor gemak bij het vervoeren van lange objecten of veel spullen. Met deze ruimte heb je veel minder kans op beschadigingen en ben je flexibel in onverwachte situaties. Combineer de sportiviteit en ruimte eens, er is genoeg plaats voor al jouw sportspullen!

Remlicht

Het remlicht van de Hyundai i20 is zodanig gemonteerd dat de persoon die achter jou rijdt, duidelijk ziet dat jij remt. Dit zorgt ervoor dat jij jezelf en jouw bijrijders extra veiligheid kan bieden.

Stel zelf je Hyundai i20 samen naar jouw wens

Ik wil snel rijden Ik stel zelf mijn auto samen

Waarom is Private Lease ook voor jou een verstandige keuze?

  • Reparatie, onderhoud en banden
  • Vervangend vervoer (na 24 uur)
  • All Risk verzekering, WA en Casco
  • Geen fiscale bijtelling
  • Flexibele kilometerbundel met contractafrekening
  • Pechhulp door heel Nederland
  • Persoonlijk dashboard en App
  • Wegenbelasting (geïncasseerd door de belastingdienst)
De afgebeelde auto´s worden getoond als illustratie, en kunnen afwijken van de geconfigureerde / bestelde versie. Aan de betreffende afbeeldingen kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.