Wat vind je van ons?

Private Lease van Justlease.nl scoort momenteel hoog op klanttevredenheid. Daar zijn we best een beetje trots op.
Ons streven is echter een 9+ en jij kan ons daarbij helpen. Door aan te geven hoe je onze service ervaart en verbetersuggesties te doen. Door continue verbetering gaan we met elkaar dat doel halen.

Hieronder staan zowel positieve als negatieve reacties. Alleen reacties met beledigingen of schuttingtaal plaatsen wij niet.

8 van 0-10
Goed
sterretjes

Naar verwachting

Zie eerdere open opmerkingen. Verder prima.

07-06-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

duidelijk en vriendelijk.

Je mag altijd bellen en dat is fijn omdat we niet erg handig met de computer zijn .....zijn zeer vriendelijk en duidelijk.

24-05-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

prima service

prima

16-06-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Prettige eerste lijn service - soms wat onduidelijkheden

Just lease is erg prettig in de private lease sector en goed bereikbaar in het geval van een ongeval. De app op de telefoon is erg handig en de aanbiedingen t.b.v. bijvoorbeeld km's per maand beter dan de rest van de markt!

14-06-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Niet alleen aandacht voor de auto, maar ook voor de gebruiker.

Ik stel de prettige communicatie zeer op prijs, niet alleen via de mail maar ook via de telefoon is er tijd en aandacht.

13-06-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Snelle afhandeling

Bij mijn klacht wird ik telefonisch snel en goed geholpen

16-06-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

geweldige service

Alleen wat moeten wachten op de auto maar verder alles prima.

13-06-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Pech maar snel opgelost

Lekke band met mijn auto. Snel en adequaat opgelost door de gestuurde pechhulporganisatie. Prima geregeld!

07-06-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Prima service

Volgens afspraak geregeld en het personeel neemt de tijd om alles uit te leggen

01-06-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zeer servicegericht naar hun klanten

Je wilt op het gebied van een auto het gevoel hebben dat je een goede deal maakt, Justlease.nl maakt dat gevoel zeker waar.

30-05-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Goed, makkelijk en snel

Na de beslissing om voor een nieuwe auto te kijken al snel door familie gewezen op Just Lease. De website steekt mijn inziens goed in elkaar en daardoor kan je makkelijk een keuze maken zonder direct vast te zitten aan een contract. Aflevering van de auto ging goed en snel en alles wordt duidelijk uitgelegd.

29-05-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Goede service en een scherp aanbod

JustLease vond ik persoonlijk hele goede aanbiedingen hebben. Service was goed en persoonlijk, waarbij zij energie steken in het contactleggen. De auto is top en ik ben zeer positief over JustLease. Ook de app vind ik handig, als je ooit vergeet waar je geparkeerd hebt. Biedt de app de oplossing.

31-05-2017
7 van 0-10
Goed
sterretjes

goed

prima

12-06-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

to the point

Mijn vragen zijn direct en correct beantwoord en afgehandeld. Had het zelf niet beter of sneller kunnen doen

12-06-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Voordelig een splinternieuwe auto

Na het spontaan overleiden van onze vorige auto hebben we nu privatelease via Justlease geprobeerd. Het rijden in een splinternieuwe auto is echt geweldig. Heerlijk comfortabel! En de prijs met bijhorende zekerheden is ook nog eens erg aantrekkelijk.

06-06-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Duidelijk en snelle service

In contact met Just Lease gekomen wegens een actie voor het leasen van een auto. Snel en duidelijk geholpen. Ook kun je gemakkelijk via mijnjustlease.nl de status van de levering inzien.

08-06-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Justlease.nl levert precies zoals ik het graag wil

Altijd naar wens

08-06-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Prima Service

Prima en snel opgelost.

08-06-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zeer tevreden

Voor de tweede keer leasen wij bij Just Lease wij zijn zeer tevreden

31-05-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Goed geregeld bij Justlease

Goed geregeld bij Justlease, vanaf 1e contact om te leasen, snelle afhandeling, ook na een schademelding!

02-06-2017
7 van 0-10
Goed
sterretjes

Goed en snel

Goed en snel en goede prijzen

31-05-2017
5 van 0-10
Matig
sterretjes

waardeloos

niet goed

03-06-2017
7 van 0-10
Goed
sterretjes

Tevreden over Volkswagen Polo 1.2

Vriendelijke service, goede uitleg over de auto bij de aflevering. De afspraken die nagekomen worden. Tot nu toe rijdt de auto perfect.

26-05-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

vakkundig

zeer professioneel geholpen zowel via internet als op de vestiging zelf

19-05-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Duidelijk

Vraag over afkoop, binnen 36 uur prima en duidelijk beantwoord

31-05-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Snelle, juiste hulp

Mijn kilometerbundel aanpassen ging snel en vlot, dankzij de hulp van de medewerker.

31-05-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Goede prijs en uitstekende service

Makkelijk online te bestellen en bij vragen via de mail krijg je erg snel een nette reactie terug. Sper handige app waarin je alles kan bijhouden en eventuele wijzigingen kunt doorgeven. Keurig ontvangst bij oplevering. Zag er allemaal heel verzorgd en netjes uit. Prettige medewerkers. Al met al zeer tevreden!

16-05-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

goede voorwaarden goede prijs

kan tot nu toe prima s ervice, en de auto voldoet aan alles wat je mag verwachten.

15-05-2017
2 van 0-10
Slecht
sterretjes

Fijne en mooie auto maar er gaat erg veel mis helaas

De auto zelf is top. De communicatie en service vanuit Justlease helaas aanzienlijk minder. Last gehad van een motorstoring bij ophalen, een niet functionerende black box, het ontbreken van getoonde accessoires en een re-actief beleid vanuit de servicemedewerkers maken dat de eerste 2 weken een nare bijsmaak kennen. Medewerkers zijn verder wel erg vriendelijk en proberen het op te lossen maar krijgen geen enkele ruimte/mogelijkheid tot het bieden van zinvolle oplossingen.

01-05-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Deels goed en deels wat rommelig

Wat betreft inleveren van stukken en afspraak ophalen auto waar er telkens geschoven werd met data. Kreeg de indruk dat er langs elkaar heen gewerkt wordt. Het zou fijn zijn dat alle medewerkers op de hoogte zijn van wat er speelt. Telkens iemand anders met ander antwoord. Dat bedoel ik ook met rommelig.

29-05-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

prima service en communicatie

Tot nu toe een prima bedrijf. Correct accuraat en vriendelijk. Top

24-05-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Accuraat, vriendelijk en efficiënt

Denken mee en zijn attent.

22-05-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Perfecte bejegening!

Zeer goed! Nette keurige bejegening.

24-05-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Schadeherstel

Goed afgehandeld

24-05-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Justlease, gegarandeerd de beste

De bestelling van de auto ging binnen een paar dagen. Je plaats je bestelling en je wordt gebeld. Na een controle wat ook in een dag was, wordt je auto besteld. Schrik niet van 12 weken wachten want meestal is je auto veel eerder binnen. Bij het ophalen van je auto, krijg je een hartelijk ontvangst. Met koffie en gebak. De medewerkers waren super vriendelijk. Je kan heel open met ze praten en alles vragen. Na bereiden van de nodige papieren wordt je naar je auto gebracht. Bij de auto aangekomen legt de medewerker je netjes uit hoe de auto werkt. Het mooiste wat ik vond was dat je niks hoeft te betalen zodat je met onverwachtte kosten zit. Je betaald alles achteraf. Ik heb op dit moment geen negatieve punten. Ik heb Justlease alleen maar positief ervaren. Ga zo door justlease. Voor mij staan jullie op nummer 1

05-05-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Private lease is de goede keuze voor mij

Mijn eerste ervaring met private lease, en deze is heel positief. Vragen worden snel beantwoord en ook bij het ophalen van de auto is alles tot in de puntjes geregeld. Via de app kun je dagelijks bijhouden hoeveel kilometers je hebt gereden, welke ritten je hebt gemaakt etc. Alles overzichtelijk, mooie nieuwe auto en personeel dat met plezier werkt!

05-05-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Van idee naar uitvoering

Wat begon als een hersenspinsel toen ik op zoek was naar een nieuwe auto eindigde uiteindelijk in het rijden van een private lease auto. Justlease wist mij ervan te overtuigen dat private lease voordeliger is dan het hebben van een auto in dezelfde klasse. De aanvraag was er sneller doorheen dan ik had gedacht en ook mijn oude auto was geen probleem. Die heb ik laten inkopen door de opkoper van Justlease!

05-05-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Goeie service, duidelijke communicatie en zeer meelevend

Voor m'n nieuwe baan had ik een auto nodig, en het was al snel duidelijk dat JustLease hier de perfecte oplossing voor bood middels Private Lease. Er werd goed met mij meegedacht over het maken van de bestelling, zoals waar ik goed over moest nadenken, de voor- en nadelen van bepaalde opties, et cetera. De levering van de 'echte' auto liet even op zich wachten (wat overigens niet door JustLease kwam), maar ook hier dacht JustLease weer mee met hoe ze me tegemoet konden komen. Bij het ontvangen van de auto ging alles soepel, was de communicatie duidelijk en reed ik als blij man weg. Complimenten, dank, en bovenal petje af voor de goede service, en met name het meeleven en -denken met de klant!

03-05-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Zeer prettige ervaring

Ik heb de ervaring na 3 jaar justlease, dat ze meedenken met de klant en klantvriendelijk zijn

22-05-2017
7 van 0-10
Goed
sterretjes

Prima service

Goede service en nette / snelle reactie. Alleen communicatie tussen afdelingen en met auto garage Wensink is verliep niet zoals had gemoeten.

17-05-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

top service

alles is snel en heel duidelijk geregeld iedereen staat voor je klaar om te helpen zonder moeite

17-05-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

goede service

goed afgehandeld

17-05-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Snel en deskundig

Binnen een week na het oplopen van een kleine deuk is onze auto snel hersteld. Onze auto ziet er weer als nieuw uit. Prima contact met Justlease en het schadebedrijf.

17-05-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Gewoon prima geregeld

Heldere uitleg en zeer klant vriendelijk

18-05-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

écht zorgeloos rijden

Dit bedrijf doet alles voor haar klanten, absolute top

17-05-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Super service

Vanaf het eerste contactmoment super geholpen. Vragen worden snel beantwoord door vriendelijk personeel.

16-05-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Justlease en rij zonder zorgen

Ik rij nu met veel rijplezier 3 jaar in een leaseauto van Justlease. De service is uitstekend en ze staan altijd voor je klaar. Ik heb nu inmiddels alweer me nieuwe leaseauto. ik ben zeer tevreden.

02-05-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Aanrader!!

Tot in de puntjes goed geregeld.

02-05-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Uitermate goed geholpen

Altijd correct , super service , en een goede prijs!

15-05-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Mooie auto snel en betaalbaar geleverd!

Alles is op rolletjes verlopen en bij vragen werden deze snel opgelost!

11-05-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Snelle levering en nette service

Duidelijke website, vriendelijke medewerkers en snelle afhandeling, binnen 2 weken stond de auto voor de deur. Rij de auto nu een week dus aangaande verdere nazorg en service kan ik nog geen mededelingen doen. Beperkte keuze uit merken en modellen is 1 van de weinige beperkingen, maar is waarschijnlijk ook inherent aan de gunstige prijsstelling.

09-05-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

JUIST LEASE

Helder,goede service,betrouwbaar,nette prijs

11-05-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

geweldig

verloopt altijd naar tevredenheid

10-05-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Fijn dat ik terecht kan bij een garage in de buurt voor het onderhoud.

Niks geen tussenpersonen, ik kan rechtstreeks een afspraak maken met de garage bij mij in de buurt.

10-05-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Ontzorgd autorijden!

Ik heb alleen maar goede ervaringen met Justlease. Ben steeds correct teruggebeld en er wordt met mij meegedacht. Ik kan het iedereen aanbevelen

10-05-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Verrassend

Komen hun beloften na, zijn duidelijk wat de mogelijkheden zijn en geven een prima service. Geen addertjes onder het gras.

11-05-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

goed contact ondankst beeindiging van contract.

Ik heb Rick een aantal keren benaderd vanwege het feit dat m'n MB 180C overbodig werd. Hij heeft me uitstekend voorgelicht iedere keer dat ik hem belde of mailde. Dus geen klachten over Rick.

11-05-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Top bedrijf

dit is een goede ervaring.

10-05-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zeer snelle en uitstekende service

Na op zoek te zijn naar een andere auto kwamen we bij Justlease terecht. Duidelijke voorwaarden en alles was zeer snel geregeld. Levertijd van de auto duurde alleen een paar weken langer dan afgesproken, dus zijn ze ons tegemoet gekomen met de kosten van de voorloopauto.

09-05-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zeer tevreden

Nadat ik een auto had uitgekozen (ook nog eens een mooie aanbieding), is alles heel snel gegaan en zorgvuldig afgehandeld. Het heeft mijzelf bijna geen tijd/ moeite gekost om de uiteindelijke auto in mijn bezit te krijgen. De benodigde documenten konden op zeer gemakkelijke manier worden ge-upload en wanneer er weer een stap moest worden gezet van mijn kant, dan werd ik via de mail op de hoogte gebracht.

12-04-2017
4 van 0-10
Matig
sterretjes

Wat een gedoe.

Eerst begon de narigheid al met de verzekering, mijn opgave konden ze niet openen, dus €25 per maand verhoging, is naderhand wel teruggedraaid, maar toch!! dan breng ik de auto op uitnodiging zelf vanuit IJmuiden naar Gouda voor z'n onderhouds beurt wordt me een kleine €30 autohuur in rekening gebracht, dus will ik hem dit jaar maar weer op laten hale, denken ze dat ik in Gouda woon, nu na 8 dagen nog geen afspraak voor onderhoud en geen inleverdatum.

08-05-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

klantvriendelijk

Supper snelle handeling. Ervaren medewerkers die je helpen en daarnaast een uitstekende service.

01-05-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Uitstekende service, ook bij schade

Prima ervaring, geen problemen

05-05-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Begrip en persoonlijke benadering

Problemen met de registratie van kilometers en ritten zijn zorgvuldig uitgezocht. Medewerker heeft met regelmaat de voortgang teruggekoppeld en uiteindelijk achterhaald wat de oorzaak was van het probleem. Probleem is naar volledige tevredenheid opgelost.

05-05-2017
3 van 0-10
Slecht
sterretjes

praatjes

niet

05-05-2017
7 van 0-10
Goed
sterretjes

afspraak goed verlopen

de gemaakte afspraak is goed verlopen volgens afspraak

01-05-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Weer een top servicebeurt gehad

Een uitstekende leasemaatschappij. Waarin je de deskundigheid en jaren lange ervaring in de branche kunt aflezen aan de kwaliteit van kennis en omgaan met de auto's en de daarbijbehorende bestuurders

02-05-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Blijf zo doorgaan

contact is altijd goed

03-05-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

je wordt snel en deskundig geholpen, als een koning

Altijd zee beleeft te wordt gestaan.

03-05-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Klantvriendelijk en correct

Ik heb 2,5 jaar uitstekende ervaring met Justlease. Ik heb nu een half jaar op voorhand mijn contract afgekocht omdat ik bij mijn nieuwe werkgever vervoer van de zaak heb. Anders had ik zeer waarschijnlijk opnieuw een auto geleased bij Justlease na het aflopen van mijn contract. Ik heb geen enkele negatieve ervaring met Justlease en als er zich een probleem voor leek te doen dan zorgde Justlease voor een juiste en correcte oplossing.

02-05-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Goede service bijvragen

Er wordt echt meegedacht over de juiste oplossing en mogelijkheden, het voelt of de klant voor opstaat

02-05-2017
6 van 0-10
Matig
sterretjes

Weer mobiel

Bij aflevering van de auto blijken de gemaakte transportkosten voor eigen rekening te zijn. De medewerker had een beschaafd voorkomen en droeg de auto op een vriendelijke manier over.

14-04-2017
4 van 0-10
Matig
sterretjes

Onjuiste levertijden

Online worden levertijden gecommuniceerd die niet waargemaakt (kunnen) worden.

20-04-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Just Lease denkt mee en lost op.

Ik had Just lease benaderd omdat ik iets te laat was om mijn KMbundel te verhogen ,dit ivm met aankomende vakantie . Just Lease zocht voor mij naar een oplossing zodat ik toch nog mijn bundel kon verhogen en dat ik dan niet voor heel veel extra kosten komt te staan. Snel geregeld naar tevredenheid van de klant. Super !

01-05-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Vriendelijkheid en deskundigheid

Mijn ervaring met Justlease is zeer positief. Met vragen kan je altijd terecht. Ik had wat problemen met het invullen van het schadeformulier en werd zeer goed geholpen door de medewerker.

26-04-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

zonder verdere rompslomp goed gerepareerd

Netjes en snel hersteld

28-04-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Top

Een prima maatschappij

26-04-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Goede en snelle service vriendelijke medewerkers

Zeer goede ervaring mee. Passend leasecontract en de auto wordt goed onderhouden. Mensen zijn vriendelijk en de service is echt heel goed. Super tevreden!

27-04-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

goede zaak

ik ben heel tevreden over justlease als er iets is hoef je maar te mailen of te bellen en het wordt opgelost en wat het fijne is je hebt een nieuwe auto in bezit mooi toch

26-04-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Snel en goed

Keurig geholpen snel reageren super goed bedankt .

25-04-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Wachten op een uitstekende dienstverlening

Justlease hield mij uitstekend op de hoogte en belden na of e.e.a. al geregeld is. Ik moest echter lang wachtten voordat ik uiteindelijk werd geholpen door een vriendelijke en deskundige medewerker.

20-04-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Goed geregeld en perfecte service van de werknemers.

Justlease.nl heb ik vanaf de aanmelding tot aflevering van de auto als heel prettig ervaren.

05-04-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Top top top!

Er zijn maar weinig bedrijven waar je echt in de watten wordt gelegd Just Lease is er een van

13-04-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Behulpzaam en meedenkend

Mijn bankrekening is gehacked waarbij de betreffende persoon twee maandtermijnen had teruggeboekt en naar zichzelf had overgemaakt. Na de ontdekking direct contact gehad, waarnaar zij dit hebben vermeld en we samen een nieuwe bel afspraak hadden gemaakt. Door snel werkende politie en goede vriendin, was het probleem sneller opgelost dan gedacht. Justlease was erg begripvol voor de situatie

24-04-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Goed en snel geregeld

Alles is goed en snel geregeld en daarna merk je niets meer van JustLease, behalve dan dat je bij de garage geen kosten hebt. Tevens een goede app waarmee alles inzichtelijk is en een aantal zaken direct kan regelen.

18-04-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Kwaliteit en tempo!

Prima ervaringen met Justlease. Ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Geeft je een betrouwbaar gevoel.

17-04-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Just perfect

glashelder

20-04-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zeer tevreden over Just Lease

De vriendelijkheid en bekwaamheid van de medewerkers spreekt mij zeer aan. Er wordt mee gedacht en eventueel wordt er naar een oplossing gezocht en tevens uitgevoerd.

21-04-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zeer tevreden!

Van het begin tot het eind alles zeer goed geregeld. De ontvangst was prima, zeer vriendelijk en de uitleg hoe alles in zijn werk gaat bij het leasen van de auto prima. Vervolgens de uitleg die ik ontving bij het gebruik van bijv. de navigatie, telefoon etc. in de auto prima. Er werd ruim de tijd genomen alles goed uit te leggen. Ik ben zeer tevreden.

28-03-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zorgeloos rijden ook voor particulieren

Sinds enkele jaren leasen we meerdere auto's en zijn hierover zeer te spreken. We zien ook de verbeteringen in de loop der jaren v.w.b. de uitbreiding van de pakketten, hierdoor is leasen nog zorgelozer geworden en toepasbaar in elke situatie. Duidelijk en overzichtelijk waardoor leasen voor particulieren eenvoudig is. Wel jammer dat tussentijdse aanpassing van een leaseauto helaas nog steeds niet mogelijk is, zonder hiervoor extreme kosten voor te moeten maken. Verder een erg tevreden klant!

07-04-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Super goede ervaring!

Fijn bedrijf met fijne mensen!

04-04-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Just lease = just pleased!

Duidelijk,zakelijk,maar vriendelijk

07-04-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Tevreden klant!

Na 3 jaar leasen, hebben wij besloten weer een nieuwe auto te leasen. Dit bevalt prima!

03-04-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Gelukkige rijders

Wij zijn zeer tevreden over Justlease en de medewerkers. Iedereen is erg vriendelijk en behulpzaam, en ze komen de afspraken, wat er wordt gemaakt naar. Wij vinden Justlease .nl Toppie.

30-03-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Prima auto voor een nette prijs

Eerste indruk prima, na-care heb ik nog niet mogen ervaren

29-03-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zorgeloos

Het inleveren van de eerste lease-auto verliep perfect, een sloot geruisloos aan op de levering van de nieuwe lease-auto. Alles perfect geregeld.

28-03-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Uitstekende service

Vanaf dag1 direct al goed en deskundig geholpen, als er iets met mijn auto is hoef ik hem alleen naar de garage te brenegn en de sleutel af te geven, heerlijk! De rest wordt altijd geregeld via de lease maatschappij.

10-04-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Prima service fijne leasauto en geen ontverwachte kosten

We leasen nu voor het 4e jaar. Contact met Justlease is prima. Als er iets is aan de auto worden we direct geholpen.

14-04-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

goede ervaring voor de eerste keer

goed

10-04-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

snel en goed

alles wordt snel en correct behandelt

09-04-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

(on)gelukkig

Inmiddels een jaar klant bij justlease. Onlangs stil gestaan met de auto. Snelle service, snelle oplossing en snel weer op pad. Ga zo door!

04-04-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Fijne en duidelijke service!

Een heel handig en duidelijk digitaal systeem. Daarnaast super snel. Fijne medewerkers en een leuke ontvangst bij het ophalen van de auto

23-03-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Gezellig met lekker cakeje

Digitale gedeelte te ingewikkeld!

23-03-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Prima geholpen

Duidelijk website, duidelijk wat de maandelijkse kosten zijn. Auto was binnen 4 weken beschikbaar. Super vriendelijk geholpen bij het afhalen van de auto in Utrecht.

22-03-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Excellent.

Professional !!!

14-03-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

super service

Op donderdagavond de aanvraag gedaan en alle formulieren opgestuurd en maandag konden we de auto ophalen. super kundige en vriendelijke mensen.

31-03-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Geen scheve schaats

Een jonge maar zeer deskundige organisatie die liefde heeft voor auto's en zijn/haar berijders.

27-03-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Een blijde consument.

Ik heb het contact met Justlease als heel prettig ervaren.

23-03-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Zeer prettig

Altijd vriendelijk en helpen graag met je vragen. Ik voel me altijd geholpen door de medewerkers.

05-04-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zorgeloos auto rijden voor een betaalbare prijs.

Uitstekende organisatie waarin ook onderhandelingen tot de mogelijkheden behoord.

16-03-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

perfect

gewoon goed

23-03-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Karl

snel en netjes geholpen. aanrader

13-03-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

goede service en prettige benadering.

Ben heel blij met mijn auto via Justlease; handig en zeker niet duur!

30-03-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Echt zoals het is Just Lease !

Sinds bijna 3 jaar lease ik bij justlease. Goed geregeld en zonder zorgen ! Geen gedoe, even tanken en rijden maar. Top.

27-03-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

prima service ik blijf voortaan leasen

ik ben echt tevreden over just lease . wij leasen nog een auto bij een andere maatschappij en daar ben ik dus echt niet tevreden over. gelukkig is het maar voor 18 maanden. vooral de haal en breng service voor onderhoud is perfect. mooie schone auto terug.

27-03-2017
5 van 0-10
Matig
sterretjes

Regelmatig mosterd na de maaltijd.

Vaste kosten per maand, alleen nog tanken.. Helaas ben ik er inmiddels regelmatig achter gekomen dat dit niet het geval is. Alles wordt onder "Eigen risico geschoven en gefactureerd".

29-03-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Prima!

Leuke en vriendelijke ontvangst in Utrecht; vlotte overdracht van de auto met duidelijke uitleg over de desbetreffende auto en toebehoren. Kortom...Prima!

31-03-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Goed geregeld

Ik ben een zeer tevreden klant ,Zou het iedereen aanraden/

16-03-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Snelle en goede service

Als je een vraag hebt of er is iets niet duidelijk krijg je direct een deskundig persoon aan de lijn of via de mail.

01-02-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

als een prins

uitstekende ervaring had ik

01-03-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Eindelijk een maatschappij die echt ontzorgt

IK rij twee auto's bij Justlease. Nergens een scherper tarief kunnen vinden. goed contact gehad, duidelijke en heldere voorwaarden, Makkelijk dat 4x per jaar de km bundel aan te passen is.

27-03-2017
7 van 0-10
Goed
sterretjes

Nog even afwachten.

Medewerker was zeer meedenkend en betrokken. Het probleem is echter nog niet opgelost / verklaard. Ik heb al ruim 2 weken niets meer vernomen. Ik hoop dat mijn vraag nog in behandeling is.

27-03-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zorgeloos autorijden

Tot op heden goed contact.

21-03-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

JustLease staat voor zijn service

We hebben een aanrijding gehad met onze auto. We stonden te wachten voor het zebrapad toen er iemand zonder rijbewijs en minderjarige was frontaal achterop zonder te remmen. Schade aan de achterkant van de auto. Justlease gebelt en de zaak werd meteen goed en professioneel opgepakt en binnen een week was de auto weer herstelt. er volgt nog een afwikkeling ivm letselschade maar justlease dat is slim geregeld.

23-03-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

perfecte service

Voor het maken van een onderhoudsafspraak wordt ik keurig gebeld en netjes te woord gestaan. De garage die het onderhoud uitvoert kan echter nog veel leren van de kwaliteit en service die Justlease biedt. Ver onder de maat.

22-03-2017
7 van 0-10
Goed
sterretjes

vervelend dat je niet vanaf de eerste factuur het juiste bedrag ziet

begrip voor uw standpunt, maar zie bovenstaand antwoord voor mijn ervarind

23-03-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Bestelling fase uitstekend ervaren ...

Uitstekende service zover. Vriendelijke medewerkers. Geleverd wat afgesproken was.

06-03-2017
7 van 0-10
Goed
sterretjes

goede ervaring

de tijd is te kort

15-03-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Justlease maakt waar, wat men zegt.

Ongeacht het probleem waar ik Justlease voor benaderde, werd er direct actie op ondernomen.

15-03-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Correct en goed

tot nu toe tevreden

15-03-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Alleen tevredenheid en afspraken nakomend.

Altijd correct en netjes behandeld.

15-03-2017

Zeer goed

Private Lease beoordeeld met een

8.6 / 10
Gebaseerd op 1009 recensies
Schrijf beoordeling