Wat vind je van ons?

Private Lease van Justlease.nl scoort momenteel hoog op klanttevredenheid. Daar zijn we best een beetje trots op.
Ons streven is echter een 9+ en jij kan ons daarbij helpen. Door aan te geven hoe je onze service ervaart en verbetersuggesties te doen. Door continue verbetering gaan we met elkaar dat doel halen.

Hieronder staan zowel positieve als negatieve reacties. Alleen reacties met beledigingen of schuttingtaal plaatsen wij niet.

10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Behulpzaam en meedenkend

Mijn bankrekening is gehacked waarbij de betreffende persoon twee maandtermijnen had teruggeboekt en naar zichzelf had overgemaakt. Na de ontdekking direct contact gehad, waarnaar zij dit hebben vermeld en we samen een nieuwe bel afspraak hadden gemaakt. Door snel werkende politie en goede vriendin, was het probleem sneller opgelost dan gedacht. Justlease was erg begripvol voor de situatie

24-04-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Goed en snel geregeld

Alles is goed en snel geregeld en daarna merk je niets meer van JustLease, behalve dan dat je bij de garage geen kosten hebt. Tevens een goede app waarmee alles inzichtelijk is en een aantal zaken direct kan regelen.

18-04-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Kwaliteit en tempo!

Prima ervaringen met Justlease. Ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Geeft je een betrouwbaar gevoel.

17-04-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Just perfect

glashelder

20-04-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zeer tevreden over Just Lease

De vriendelijkheid en bekwaamheid van de medewerkers spreekt mij zeer aan. Er wordt mee gedacht en eventueel wordt er naar een oplossing gezocht en tevens uitgevoerd.

21-04-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zeer tevreden!

Van het begin tot het eind alles zeer goed geregeld. De ontvangst was prima, zeer vriendelijk en de uitleg hoe alles in zijn werk gaat bij het leasen van de auto prima. Vervolgens de uitleg die ik ontving bij het gebruik van bijv. de navigatie, telefoon etc. in de auto prima. Er werd ruim de tijd genomen alles goed uit te leggen. Ik ben zeer tevreden.

28-03-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zorgeloos rijden ook voor particulieren

Sinds enkele jaren leasen we meerdere auto's en zijn hierover zeer te spreken. We zien ook de verbeteringen in de loop der jaren v.w.b. de uitbreiding van de pakketten, hierdoor is leasen nog zorgelozer geworden en toepasbaar in elke situatie. Duidelijk en overzichtelijk waardoor leasen voor particulieren eenvoudig is. Wel jammer dat tussentijdse aanpassing van een leaseauto helaas nog steeds niet mogelijk is, zonder hiervoor extreme kosten voor te moeten maken. Verder een erg tevreden klant!

07-04-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Super goede ervaring!

Fijn bedrijf met fijne mensen!

04-04-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Just lease = just pleased!

Duidelijk,zakelijk,maar vriendelijk

07-04-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Tevreden klant!

Na 3 jaar leasen, hebben wij besloten weer een nieuwe auto te leasen. Dit bevalt prima!

03-04-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Gelukkige rijders

Wij zijn zeer tevreden over Justlease en de medewerkers. Iedereen is erg vriendelijk en behulpzaam, en ze komen de afspraken, wat er wordt gemaakt naar. Wij vinden Justlease .nl Toppie.

30-03-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Prima auto voor een nette prijs

Eerste indruk prima, na-care heb ik nog niet mogen ervaren

29-03-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zorgeloos

Het inleveren van de eerste lease-auto verliep perfect, een sloot geruisloos aan op de levering van de nieuwe lease-auto. Alles perfect geregeld.

28-03-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Uitstekende service

Vanaf dag1 direct al goed en deskundig geholpen, als er iets met mijn auto is hoef ik hem alleen naar de garage te brenegn en de sleutel af te geven, heerlijk! De rest wordt altijd geregeld via de lease maatschappij.

10-04-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Prima service fijne leasauto en geen ontverwachte kosten

We leasen nu voor het 4e jaar. Contact met Justlease is prima. Als er iets is aan de auto worden we direct geholpen.

14-04-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

goede ervaring voor de eerste keer

goed

10-04-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

snel en goed

alles wordt snel en correct behandelt

09-04-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

(on)gelukkig

Inmiddels een jaar klant bij justlease. Onlangs stil gestaan met de auto. Snelle service, snelle oplossing en snel weer op pad. Ga zo door!

04-04-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Fijne en duidelijke service!

Een heel handig en duidelijk digitaal systeem. Daarnaast super snel. Fijne medewerkers en een leuke ontvangst bij het ophalen van de auto

23-03-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Gezellig met lekker cakeje

Digitale gedeelte te ingewikkeld!

23-03-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Prima geholpen

Duidelijk website, duidelijk wat de maandelijkse kosten zijn. Auto was binnen 4 weken beschikbaar. Super vriendelijk geholpen bij het afhalen van de auto in Utrecht.

22-03-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Excellent.

Professional !!!

14-03-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

super service

Op donderdagavond de aanvraag gedaan en alle formulieren opgestuurd en maandag konden we de auto ophalen. super kundige en vriendelijke mensen.

31-03-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Geen scheve schaats

Een jonge maar zeer deskundige organisatie die liefde heeft voor auto's en zijn/haar berijders.

27-03-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Een blijde consument.

Ik heb het contact met Justlease als heel prettig ervaren.

23-03-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Zeer prettig

Altijd vriendelijk en helpen graag met je vragen. Ik voel me altijd geholpen door de medewerkers.

05-04-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zorgeloos auto rijden voor een betaalbare prijs.

Uitstekende organisatie waarin ook onderhandelingen tot de mogelijkheden behoord.

16-03-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

perfect

gewoon goed

23-03-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Karl

snel en netjes geholpen. aanrader

13-03-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

goede service en prettige benadering.

Ben heel blij met mijn auto via Justlease; handig en zeker niet duur!

30-03-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Echt zoals het is Just Lease !

Sinds bijna 3 jaar lease ik bij justlease. Goed geregeld en zonder zorgen ! Geen gedoe, even tanken en rijden maar. Top.

27-03-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

prima service ik blijf voortaan leasen

ik ben echt tevreden over just lease . wij leasen nog een auto bij een andere maatschappij en daar ben ik dus echt niet tevreden over. gelukkig is het maar voor 18 maanden. vooral de haal en breng service voor onderhoud is perfect. mooie schone auto terug.

27-03-2017
5 van 0-10
Matig
sterretjes

Regelmatig mosterd na de maaltijd.

Vaste kosten per maand, alleen nog tanken.. Helaas ben ik er inmiddels regelmatig achter gekomen dat dit niet het geval is. Alles wordt onder "Eigen risico geschoven en gefactureerd".

29-03-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Prima!

Leuke en vriendelijke ontvangst in Utrecht; vlotte overdracht van de auto met duidelijke uitleg over de desbetreffende auto en toebehoren. Kortom...Prima!

31-03-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Goed geregeld

Ik ben een zeer tevreden klant ,Zou het iedereen aanraden/

16-03-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Snelle en goede service

Als je een vraag hebt of er is iets niet duidelijk krijg je direct een deskundig persoon aan de lijn of via de mail.

01-02-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

als een prins

uitstekende ervaring had ik

01-03-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Eindelijk een maatschappij die echt ontzorgt

IK rij twee auto's bij Justlease. Nergens een scherper tarief kunnen vinden. goed contact gehad, duidelijke en heldere voorwaarden, Makkelijk dat 4x per jaar de km bundel aan te passen is.

27-03-2017
7 van 0-10
Goed
sterretjes

Nog even afwachten.

Medewerker was zeer meedenkend en betrokken. Het probleem is echter nog niet opgelost / verklaard. Ik heb al ruim 2 weken niets meer vernomen. Ik hoop dat mijn vraag nog in behandeling is.

27-03-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zorgeloos autorijden

Tot op heden goed contact.

21-03-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

JustLease staat voor zijn service

We hebben een aanrijding gehad met onze auto. We stonden te wachten voor het zebrapad toen er iemand zonder rijbewijs en minderjarige was frontaal achterop zonder te remmen. Schade aan de achterkant van de auto. Justlease gebelt en de zaak werd meteen goed en professioneel opgepakt en binnen een week was de auto weer herstelt. er volgt nog een afwikkeling ivm letselschade maar justlease dat is slim geregeld.

23-03-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

perfecte service

Voor het maken van een onderhoudsafspraak wordt ik keurig gebeld en netjes te woord gestaan. De garage die het onderhoud uitvoert kan echter nog veel leren van de kwaliteit en service die Justlease biedt. Ver onder de maat.

22-03-2017
7 van 0-10
Goed
sterretjes

vervelend dat je niet vanaf de eerste factuur het juiste bedrag ziet

begrip voor uw standpunt, maar zie bovenstaand antwoord voor mijn ervarind

23-03-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Toekomstgericht bezig

Bij Justlease zijn ze goed toekomstgericht bezig. Van de week concept nieuwe site gezien en getest. Ziet er goed uit. Duidelijk dat ze bij Justlease samen met haar klanten er voor willen gaan.

21-03-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zeer klantvriendelijk en servicegericht

Wij zijn zeer tevreden over de bereikbaarheid en de uitstekende service van de medewerkers van Justlease. Dit geldt voor alles van de offerte-aanvraag tot en met de auto weer inleveren. Vandaar dat we weer een nieuwe lease zijn aangegaan bij Justlease.

07-03-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Bestelling fase uitstekend ervaren ...

Uitstekende service zover. Vriendelijke medewerkers. Geleverd wat afgesproken was.

06-03-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Datgene wat men zegt wordt waargemaakt

Zowel Toyota Mengelers te Sittard als Justlease krijgen van ons een 10

02-03-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

prettige samenwerking vriendelijke man aan de lijn

prima

20-03-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Perfecte oplossing

Zonder direct geld te moeten uitgeven kan je rijden in een perfecte oplossing door het leasen bij Justlease. Een goede auto voor een goede prijs. Prijs/kwaliteit-verhouding is perfect. Een zeer goede en deskundige begeleiding zorgt voor een tevreden gevoel.

17-03-2017
7 van 0-10
Goed
sterretjes

goede ervaring

de tijd is te kort

15-03-2017
7 van 0-10
Goed
sterretjes

Jong bedrijf

Goede ervaring met de medewerkers van Justlease, alleen inlevingsvermogen mag iets beter

15-03-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Justlease maakt waar, wat men zegt.

Ongeacht het probleem waar ik Justlease voor benaderde, werd er direct actie op ondernomen.

15-03-2017
7 van 0-10
Goed
sterretjes

JustLease heeft onverantwoordelijk beleid tov onderhoud

Prima Leasebedrijf! Jammer dat op onderhoud bezuinigt wordt!

13-03-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Uitstekend geholpen!

Schade gehad, werd gelijk geholpen, direct vervangende vervoer gekregen. Zeer correct gehandeld

16-03-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Correct en goed

tot nu toe tevreden

15-03-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

duidelijk antwoord bij ontstane problemen

bij ontstaan van probleem met de blackbox is adequaat op gereageert

15-03-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Alleen tevredenheid en afspraken nakomend.

Altijd correct en netjes behandeld.

15-03-2017
7 van 0-10
Goed
sterretjes

Het weinige contact wat ik heb met justlease verliep altijd correct en netjes.

Zoveel contact had ik niet met justlease behalve bij aanvraag en aflevering en dat contact was altijd correct, netjes en bovendien snel. Veel verliep via internet. Maar simpelweg ik had er een goed gevoel bij.

15-03-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Snel en duidelijk

De auto werd 2 maanden eerder geleverd dan was verwacht. Dat is een meevaller want je wilt maar een ding, zo snel mogelijk in een nieuwe auto rijden. De papieren afhandeling is duidelijk aangegeven op de web site van Justlease.nl. Tijdens de bestelling paar keer gebeld door een medewerker van Justlease.nl of alles nog naar wens was. De auto was keurig ingepakt bij de Toyota dealer op de dag dat we hem op konden halen. Ook de pluim voor de medewerkers van de Toyota dealer in Poortugaal. Top

23-02-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Private lease bij Justlease? Slim èn snel geregeld!

Onze ervaringen zijn heel goed! We hebben tijdens de Fiësta-actie een aanvraag gedaan, binnen 3 weken geregeld èn afgeleverd!! En onze nieuwe Fiësta? Rijden is nu ècht een feestje..........

22-02-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Fijne afwikkeling

Ben goed geholpen en de uitleg over de auto was zeer goed

22-02-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

super goede ervaring

ik ben goed en vriendelijk geholpen door het personeel van justlease.

21-02-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

GOED

GOED EN ZAKELIJK

14-02-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Goede keus

Een duidelijke en vlotte afhandeling

18-01-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Een ideale lease-ervaring

Correct, betrouwbaar en komen wat ze beloven na.

31-01-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

uitstekend

ben zeer goed geholpen en begeleid

13-03-2017
7 van 0-10
Goed
sterretjes

goed

heel goed

08-03-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Uitstekende service

Het contact verliep telkens op een zeer vriendelijke wijze. Alle vragen werden adequaat beantwoord. Erg belangrijk ook was dat gemaakte beloften werden nagekomen. Ik kan iedereen justlease aanbevelen!

07-03-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

super

de ervaring die ik tot nu toe heb is zeer tevreden. Ben alleen benieuwd naar de toekomst

09-03-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

uitstekend

uitstekend

09-03-2017
7 van 0-10
Goed
sterretjes

goed alternatief

redelijke tot goed

06-03-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

makelijk en zonder zorgen

ervaring is zeer prettig en goed.

09-03-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

telefoon oplossing

opgelost in 10min

09-03-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Levendig bedrijf

Wordt goed behandeld

07-03-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

uitstekend

op 1 foutje na loopt het uitstekend

07-03-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Snelle hulp bij een lekke band

Ik stond recent met een lekke band. Een telefoontje en binnen een half uur was de hulpdienst er en is het probleem opgelost.

06-03-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Snel geregeld

Zondag kwam ik er achter dat ik mijn binnen verlichting aan had laten staan. Ik had een paar dagen niet gereden, dus accu leeg. Via Justlease contact gehad met Eurocross die me zeer snel en goed op weg geholpen hebben.

05-03-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

super service gekregen

Ik belde in de middag na mijn nachtdienst, dat mijn auto met een lekke band op mijn werk stond. De medewerkster van de pechhulp centrale wees mij erop dat ik het beste ter plaatse kon zijn voor de hulp arriveerde, ik kon geen tijd afspreken, maar dat begrijp ik wel. Nadat ik op mijn werk was heb ik rechtstreeks de pechhulp alarmcentrale gebeld. Het was vlot geregeld ik werd snel eerst door autodealer gebeld en die heeft een service auto uit de buurt gestuurd. Eerst werd ik gebeld en kreeg een sms dat hulp onderweg was, ik sprak met de betreffende hulpdienst en deze arriveerde 20 minuten na ons gesprek, dat klopt ook wel met de aanrijtijd want ik weet waar dit bedrijf gehuisvest is. Er bleek een klein spijkertje in de autoband te zitten, en kon ter plaatse gemaakt worden, een prop erin oppompen, band eronder en klus was geklaard. Ik heb de monteur bedankt en hem koffie aangeboden , wat vriendelijk werd afgeslagen en hij is terug gereden en ik aan het werk gegaan. Door de alarmcentrale werd ik gelijk terug gebeld en vroeg of alles naar wens was verlopen. Ik ben super te vreden en kon na mijn werk met eigenvervoer weer naar huis

28-02-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Prima geholpen

Goede informatieverstrekking en zeer vriendelijke medewerkers die meedenken met hun klant. Mijn eerste ervaring met private lease is hierdoor vooralsnog zeer positief.

22-02-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Te gekke service, fijne sfeer

Voor het eerst een auto geleased en meer dan tevreden bij Justlease. Het bedrijf geeft een fijne sfeer af. Het voelt meteen vertrouwd, je krijgt niet het gevoel dat je bedondert wordt en dat word je ook niet. De service is te gek, ook bij het ophalen van de auto zijn de mensen heel vriendelijk en maken er echt een leuke dag van. Zeker aan te raden!

20-02-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Onbezorgd rijden voor een goede prijs

Ik kon vooraf uitgebreid vragen stellen via de telefoon. De contractafhandeling ging ook heel praktisch via de site. Tot het digitaal ondertekenen aan toe. En de prijs is heel netjes als je dat vergelijkt met andere private leasecontracten. Facturen worden netjes op tijd aangeleverd en op de afgesproken datum afgeschreven. Je hoeft je dus werkelijk nergens zorgen over te maken. Alleen genieten van het autorijden en af en toe de tank volgooien.

14-02-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Topdeal!

Ik kan geen minpunten ontdekken, dus een 10! Van contact aan de telefoon tot aan aflevering en naservice alles vriendelijk en perfect geregeld! (tot nu toe natuurlijk, ik heb de auto nu 2 weken)

09-02-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

zeer tevreden

hij rijdt goed

21-02-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

top!!

Zeer vriendelijke en hulpvaardige medewerkers. snel geregeld, geen gedoe. was online super snel geregeld.

27-02-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Private Lease, wel zo gemakkelijk.

Voor een redelijke prijs rijd je in een nieuwe auto. Je oude auto kan daarbij ook nog worden ingeruild. Je betaalt naast de afgesproken leaseprijs alleen nog de wegenbelasting en de benzine. Je kunt alles via internet en E-mail regelen.Er zin wel heel wat papieren voor nodig. Ik koos voor een Toyota Yaris omdat de dealer vlakbij is en de auto zuinig is met benzine. Verder rijd ik niet zo heel veel kilometers en ook vaak in de stad. De motor wordt zelfs automatisch af- en aangezet als je voor een stoplicht wacht.

09-02-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

optimale service

goed bedrijf, uitstekende medewerkers, goede lease contracten.

03-03-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Uiteindelijk goed geholpen!

Aanvankelijk erg matig geholpen, direct na de aanrijding waardoor ik een moeilijke terug reis naar Nederland heb gehad. Uiteindelijk in Nederland goed geholpen.

03-03-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Makkelijker dan dit wordt het niet

Na een belletje naar Justlease en een belletje naar de schadehersteller was het geregeld.

03-03-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Gewoon goed

Geen opmerkingen. Gewoon goed.

03-03-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

een smetje op 3 uitstekende jaren leasen

Altijd goede service, problemen worden snel en goed opgelost, en bovenal 3 jaar zorgeloos rijden.

03-03-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Service met de hoofdletter S

Keurig geholpen , niet te lang gewacht

27-02-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Sneller dan verwacht

Zou in eerste instantie twee maanden op m'n bestelde auto moeten wachten, dit werd uiteindelijk slechts 1 maand, TOP!

01-03-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

perfect

justlease is echt geweldig ik heb er zeker geen spijt van

03-03-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Has been a great experience until now.

Whether it was getting into the lease or even after, JustLease has been just a call away to help me go through every step.

28-02-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Betrouwbaar

Problemen met stroom werd snel weer opgelost

24-02-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Prima.

Afgezien van het feit dat de auto niet binnen de afgesproken termijnen geleverd werd, ben ik tevreden over de gang van zaken.

09-02-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

uitstekend

justlease heeft wederom mijn nieuwe auto perfect afgeleverd medewerkers waren vriendelijk hopend dat justlease dit jaar weer als beste lease maatschappij uitgekozen wordt

08-02-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

geweldig bedrijf , erg makkelijk

professionele mensen met goed verstand van zaken ,perfecte auto mijn toyota yaris . snelle duidelijke antwoorden op al je vragen ,,helemaal top,,

09-02-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

goed

netjes ervaren

07-02-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

snel en correct

Goede communicatie indien nodig

21-02-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

correcte antwoorden op mijn vragen

Er werd alle moeite gedaan om mij de informatie te geven die ik had gevraagd

24-02-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

goed opgevangen

Bij sterfgeval heel netjes en meegaand

24-02-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

vriendelijk meedenkend

Staan altijd voor je klaar bij vragen en geven oplossingen.

22-02-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Prima Geregeld!

Afgelopen zaterdag mijn auto gehaald,prima verlopen. Tot zover prima tevreden met auto en service

07-02-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Klantvriendelijk en altijd antwoord of reactie op mijn vragen/mails

Werd altijd netjes te woord gestaan of reacties op mijn mails.

31-01-2017
7 van 0-10
Goed
sterretjes

Vriendelijk maar niet altijd even duidelijk.

Voelde wel wat druk op de besluitvorming.

18-01-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Gewoon TOP!

Hele goede ervaring met Justlease. Ik lease nu 2,5 jaar mijn auto en ben zeer tevreden! Klantenservice is altijd heel vriendelijk en behulpzaam. Onderhoud gaat altijd prima. Ik ben zeer tevreden en zal iedereen Justlease aanraden!

17-02-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Schadeherstel

Ik ben heel blij met Justlease.nl Geweldig personeel, altijd behulpzaam en uitermate vriendelijk. Ik heb erg veel ervaring met leasen (17 jaar bedrijfslease en nu sinds een kleine 2,5 jaar, privé lease) maar zelden zulke goede ervaringen gehad.

14-02-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Behulpzaam en meedenkend

Duidelijke website en het telefonisch contact was goed. Vragen werden vrij snel beantwoord ook per e-mail.

16-02-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Erg prettig op weg geholpen !

Moest even geduld hebben met de uitlevering van mijn Opel Karl, maar is alleszins de moeite waard !

15-02-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Tevreden

goed

15-02-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

paranoia

Niet weten, kontakt opnemen en uitleg vragen aan een deskundig persoon en blijf transparant ..

14-02-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zeer goed geregeld

Vanaf het eerste telefoontje erg goed geholpen

27-01-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

prima

zeer tevreden

25-01-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Goede service

Ik had mijn gegevens niet volledig ingevuld. Mijn ingevulde formulier was op de laatste dag van de aanbieding verzonden. Ik heb toen alsnog de kans gekregen om mijn formulier volledig te maken en de aanbieding gold nog steeds. Top.

25-01-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Goede start ......

Tot nu toe uitstekend, d.w.z. "werving", afsluiten contract, aflevering, communicatie. Nu eerst eens een jaartje rijden en "ervaren".

17-01-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Top geregeld!

Op het moment dat ik een keuze had gemaakt over het leasen van een nieuwe auto ging alles heel snel. Ik kreeg binnen no time een bevestiging, alles werd geregeld, er werd nog even persoonlijk contact opgezocht en als ik een vraag had namen ze echt de tijd voor me! Top service

13-01-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

een goede ervaring

vanaf het eerste gesprek tot de levering van de auto is alles prima verlopen

30-01-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

prima

Uitstekend

24-01-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Top Aygo voor topprijs dankzij JUSTLEASE top leaseformule

Professioneel en snel

25-01-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

goed

goed

18-01-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

goede service

mijn ervaringen met Justlease zijn tot nu toe heel goed. Goede service, snel en klantvriendelijk.

10-02-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

uitstekende Service bij de Garage

uitstekende Service bij de Garage, hebben goed geluisterd en binnen een dag mijn probleem verholpen.

07-02-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

deskundige mensen

wordt snel geholpen en ragen worden snel en correct beantwoordt

09-02-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Tevreden klant

Alleen maar positief Vanaf het begin

07-02-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Supersnelle Pechservice

Vriendelijke medewerker van de alarmcentrale stelde me als gerust, er werd goed doorgevraagd en de pechhulp was snel ter plaatse en super behulpzaam en vriendelijk. Bedankt Justlease!!!!!

04-02-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Snel en vakkundig!

Vlotte hulp ter plekke, en goed telefonisch contact betreft bereikbaarheid op de plaats waar pech was.

01-02-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Uitstekend service

Nieuwe auto opgehaald bij Justlease. Vriendelijk ontvangst, professionele service, uitstekende uitleg over alle opties van mijn nieuwe auto. Super tevreden. Ik zal zeker JustLease aanraden bij familie, vrienden en/of collega's.

12-01-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Absoluut geen spijt

Zo enorm blij dat ik de stap heb gezet! Wat een opluchting, JustLease.nl is alles wat je mag verwachten. Duidelijk, vriendelijk, geduldig, komen afspraken na.

26-01-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Mooie aanbieding voor een scherpe prijs!!

Ondanks een paar kleine communicatie problemen, gebruik gemaakt van de Toyota actie met Justlease. Eerste ervaringen zeker positief.

26-01-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

top

top !!!!!

18-01-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

goed

goed

18-01-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zeker aan te bevelen.

Mijn ervaring met Justlease was zeer goed. Op de site is alles zeer duidelijk uitgelegd; een kleinigheid dat toch nog onduidelijk was werd telefonisch zeer vriendelijk en weer duidelijk toegelicht.

17-01-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

vlot en duidelijk

Alles goed en duidelijk

13-01-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Geweldig geregeld

Snelle en overzichtelijke overdracht van de bestelde auto

13-01-2017
7 van 0-10
Goed
sterretjes

fijne ervaring

Het was een goeie ervaring alleen jammer dat je wel met een tijdelijk contract een auto kunt leasen maar er niet vanaf kan als dat tijdelijke contract niet verlengd wordt, wel 3 jaar lang ontslaggarantie betaald, eigenlijk vind ik dat niet kloppen

06-02-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

kwaliteit

Zeer betrouwbaar, kwaliteit en vriendelijke hulp.

06-02-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

gewoon uitstekend

Binnen 2 dagen was alles voor mij geregeld, hele vriendelijke medewerkers die ook mee denken en zoeken naar geschikte oplossingen. samengevat: Ik ben zeer tevreden.

03-02-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

correct

tot nu toe prima

01-02-2017
7 van 0-10
Goed
sterretjes

Prima bedrijf, niet flexibel contract

Justlease is een professioneel, vriendelijk en prima bedrijf. De opzet van 3 maanden periodes binnen de contracten bevalt me niet. Je kan over een jaar 25.000 km rijden staat er, maar in werkelijkheid is het elke keer drie maanden waar je 1/4 van 25.000 km mag rijden. Dus als je in 3 maanden minder rijdt, dan gaan de overgebleven km's niet mee naar de volgende periode (en dus het jaar). Je kan over de kwartalen dus niet compenseren (bijvoorbeeld omdat je in zomer minder rijdt). Dit leidt tot onnodig meer betalen obv geschatte kilometers.

30-01-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Klantvriendelijk afhandeling

Nadat mijn auto niet starte was er binnen een uur een hulpdienst die de aut aan praat kreeg. Hierna naar dealer gestuurd. Daar wilden ze eerst dat ik uur over rijksweg ging rijden en dan pas auto doormeten. Direct Justlease gebeld, die de dealer opdracht gaf direct de accu te vervangen. Gelijk afspraak gemaakt voor servicebeirt. Ik rij weer lekker in de auto zonder startprobleem. Dit te danken aan goede service van justlease.

01-02-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Uitstekende klantbehandeling en service

De contacten met Justlease verlopen steeds prettig en voldoen volledig aan mijn verwachtingen.

03-02-2017
5 van 0-10
Matig
sterretjes

Lange wachttijd en helaas niet gekregen wat ik had verwacht.

Prima wijze van aanloop van het contract gedeelte. Ik wist meteen waar ik aan toe was. Echter bleek de wachttijd geen 12 tot 14 weken te zijn maar heb ik 17 weken moeten wachten tot de auto geleverd werd. Daarnaast was ik in de veronderstelling dat ik geleverd zou krijgen zoals de aanbieding die op de website werd vermeld. Dit bleek anders in het contract vermeld te staan en daar heb ik onvoldoende op gelet. Uiteraard heb ik dit vermeld. Terwijl een en ander gewoon op de website vermeld staat op dit moment kreeg ik als antwoord dat het een ander type was. Alhoewel ik niet heb gekregen wat ik verwachtte werd wel voor naar een passende oplossing gezocht. Ik ben niet helemaal tevreden maar ben wel blij dat er wordt meegedacht in plaats van een stelling name zonder dat ik daar iets mee kan. Wat dus erg belangrijk is, is het lezen van het contract...

01-02-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

staan je altijd perfect te woord met wat voor vraag ook

just lease is in mijn ervaring een uitstekende lease maatschappij die op elk gewenst moment voor je klaarstaat

31-01-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

alles prima gereld

goede service snelle afhandeling top

13-01-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Justlease is oké

Op het verzetten van de aflevering na, was/is alles perfect geregeld.

17-01-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Zeer tevreden

Vriendelijke mensen gesproken, goed ontvangen bij de autodealer, alles netjes uitgelegd.

17-01-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Netjes volgens afspraak

Prima actie ism. de Mediamarkt

12-01-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Justlease, een slimme keuze

een deskundig team, uitgebreide keuze aan auto's tegen een aantrekkelijk leasetarief

12-01-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

fijne levering en service bij leuke voordelige leaseauto!

Wij hebben via de mediamarkt actie een Aygo geleased. De persoonlijke service, van eerste aanvraag online tot en met de levering van de auto bij Louwman in Haarlem was verrassend en fijn. We weten zeker dat we bij Justlease en Louwman in goede handen zijn met ons leuke autootje.

13-01-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

erg goed afgehandeld

snel en correct

18-01-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

klantvriendelijk

altijd goed geholpen en duidelijk goede service

26-01-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Ontzorgen van uw autozorgen

Mijn ervaring met JustLease is alleen maar positief. Je belt en dingen worden geregeld. Het hele concept is dermate fijn, dat zij echt ontzorgen. Ik ben echt meer dan tevreden.

23-01-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

lekker rijden met Justlease.nl

Vriendelijke mensen, snelle afhandeling, heldere afspraken

18-01-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Great service

De medewerkers van Just Lease zijn klantvriendelijk en helpen je met geduld. In mijn geval werd alles doorgenomen en ik kreeg een heldere uitleg.

17-01-2017

Zeer goed

Private Lease beoordeeld met een

8.7 / 10
Gebaseerd op 990 recensies
Schrijf beoordeling