Wat vindt u van ons?

Justlease scoort hoog op klanttevredenheid. Daar zijn we super trots op! Maar wij geloven ook dat wij nog verder kunnen verbeteren. Ons streven is dan ook een 9+ van onze klanten te krijgen. U kunt ons hierbij helpen. Door aan te geven hoe u onze service ervaart en aan te geven wat beter kan.
 
U kunt hieronder uw reactie plaatsen. Klanten plaatsen zowel positieve als negatieve reacties. Alleen reacties met beledigingen of schuttingtaal verwijderen wij.
 
Wij luisteren naar onze klanten. Zo kunnen we onze dienstverlening verbeteren en afstemmen op uw behoefte. Samen regelen we uw mobiliteit op een ‘slimme manier’ en verhogen wij de klanttevredenheid.

10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Uitstekende Service

Zeer professioneel en vriendelijke medewerkers

13-10-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Geruststellend

Zorgeloos rijden met een gloednieuwe auto wie wil dat nou niet.

10-10-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Snelle lease zonder vervelende romslomp

Folder van Justlease in de brievenbus ontvangen met leuke aanbieding. Vervolgens naar een dealer gegaan. Proefrit met de auto van keuze gemaakt, met de dealer de mogelijke opties besproken en gekozen. De dealer heeft de aanvraag ingediend en thuis na een email van Justlease nog wat gegevens met mijn mobieltje gefotografeerd en verzonden, snel klaar en de auto eerder in bezit dat gedacht.

04-10-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

JUST LEASE, snel en gemakkelijk

Alles is goed geregeld, informatie voldoende, website perfect alleen de blackbox bij levering, is/was niet bekend

03-10-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Afhandeling schade

Na een ongeval met de leaseauto heeft Justlease de afwikkeling van de schade uitstekend verzorgd. Ik kreeg een prima vervangende auto van het schadeherstelbedrijf en de schade is prima verholpen.

06-10-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Afwikkelng en service bij schade

De schade doorgeven ging vlot telefonisch. Toen ik het schadebedrijf belde hadden zij al contact gehad met Justlease. De afwikkeling ging vlot en vriendelijk. Heel erg blij met Justlease.

06-10-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

tot nu toe zeer tevreden

goede ervaring, lease nu bijna een jaar een auto

03-10-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

betrouwbare partner

afspraken worden nagekomen dat is belangrijk

02-10-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

nooit problemen, goede service

ervaren medewerkers, altijd vriendelijk en kundig

03-10-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Meer dan uitstekend

Zoals boven beschreven meer dan uitstekend. Maar ook de haal- en brengservice van de garage en het schoonmaken en zuigen van de auto. Top!!!!!

04-10-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Goede service

Super goede service mbt afspraken onderhoud van leaseauto etc.

02-10-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

goede keus

tot nu prima

04-10-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Top

zeer tevreden

04-10-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

snelle hulpverlening

Adequate oplossing op zondag morgen. Snelle afhandeling

01-10-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

uitstekend

prima

15-09-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Uitstekend

Een goede ervaring

07-09-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Voor het eerst Private Lease via Justlease. Aanrader !

Ik heb jarenlang in oude 2e hands auto's gereden. Veel onderhoudskosten gehad en veel dingen die ik zelf moest regelen altijd. Via een actie email van Justlease heb ik na een proefrit een offerte aangevraagd voor de Hyundai I10. De prijzen waren zeer voordelig met een goede service aanbod. Inmiddels heb ik de auto opgehaald en ben zeer tevreden over de auto en de service wat aangeboden wordt. Indien er iets voorkomt dan kan ik met gemak Justlease bellen en mijn vraag stellen. Ik wordt goed geholpen altijd. Ik beveel het zeker aan.

22-09-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Prima service

Na aanvraag een snelle acceptatie gehad. Nog eerder dan gepland werd de auto geleverd. Ben er zeer blij mee en zeker de service die Justlease heeft geleverd.

20-09-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Erg tevreden

Erg tevreden over mijn Opel Karl. Beste prijs die ik kon vinden online bij alle aanbidders, snelle levering en goede service.

22-09-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

directe service en antwoord

Vriendelijk en terzake te woord gestaan

02-10-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Goede service

Prima service. Klantvriendelijk.

02-10-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

prettig en zeer snel geholpem

aanvraag via de site is duidelijk en wordt snel behandeld met vriendelijkheid te woord gestaan en voor ik het wist was alles al geregeld. ga zo door

28-09-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

vrienden in het vervoer

prima ervaring met Justlease, eerlijk en oprecht. helpen daar waar nodig is. Super handig dat ik bij de plaatselijke Toyota dealer terecht kan voor vragen en onderhoud m.b.t. de auto. Geen overbodig mail verkeer. Afspraken zijn duidelijk.

27-09-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

ontzorgen

Alles goed geregeld, makkelijk afspraken maken die ook nagekomen worden, top!!

27-09-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Uitstekende service

De contacten zijn duidelijk en to the point. De service is meer dan goed.

26-09-2017
3 van 0-10
Slecht
sterretjes

hopeloos

slecht afspraken, website klopt niet en men doet 1 keer per week de bank zaken al met al niet echt goed. maar na een goede afspraak na 4 weken met Rick heeft hij het toch voor elkaar gekregen om alles de goede kant op te laten gaan dus als iedereen het zelfde gaat doen als Rick komt het wel goed met dit bedrijf nu alleen nog de website aanpassen wat betreft de borgstelling die moet gelijk zichtbaar worden als men op een auto klikt en niet veel later

29-09-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

snel simpel en duidelijk

makkelijk zelf te regelen krijg snel en duidelijk antwoord op vragen

29-09-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Soepel , Duidelijk en vlug !

Van het afsluiten van het contract tot het ophalen van de auto en de eerste schadeproblemen het is perfect geregeld ! Toen ik een lekke band had was alles binnen een uur geregeld en kon ik weer de weg op , De band werd gewoon gemaakt terwijl ik aan het werk was !

20-09-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Altijd klantvriendelijk

Ik lease nu meer dan 4 jaar bij JustLease en bij elk contact blinken zij uit in klantvriendelijkheid en service. Het verwelkomen op de vestiging is ook een hele happening bij het ophalen van de nieuwe auto.

15-09-2017
7 van 0-10
Goed
sterretjes

Twijfelachtige start samenwerking Justlease

De mailing verloopt prima, bereikbaarheid ook prima. Start van de leaseperiode verliep niet soepel maar de auto bevalt PRIMA!!

14-09-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Ruitschade

Prima

19-09-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Alles super snel en netjes geregeld

Gemakkelijk,snel en betrouwbaar.

19-09-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

bevredigend

Vond het erg fijn dat mijn auto op mijn werk is opgehaald en keurig is teruggebracht voor het eind van mijn werktijd. Toppie!!!

19-09-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Eerste vragen rondom technische klachten auto

Ik heb recent een nieuwe auto van Justlease. Ik heb voor het eerst nu een technische klacht gehad met de auto en ik had de vraag gesteld hoe ik de reparatie moest regelen. De medewerker heeft mij op vriendelijke toon en deskundige wijze geholpen.

22-09-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Ik was binnen een redelijke goede tijdsduur weer onderweg

snelle en goede service, op de helft van de maximaal opgegeven wachttijd (45 min) was men ter plaatse

12-09-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zeer goede leasemaatschappij en ook meedenkend met cliënten.

Er goed

08-09-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

het is goed toeven bij justlease

uitstekend behandeld netjes afgeleverd alleen zijn de buiten spiegels handmatig of electrisch kan ik niet vinden verder inorde bedankt groetjes dirk

06-09-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Goede keuze

Vlotte en vooral duidelijke afhandeling. volgens mij helemaal geen open einden en alles duidelijk geregeld

04-09-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Prima Service en zeer klantvriendelijk

Alles is tot in de punten goed geregeld. alleen worden er soms dingen gezegd of beloofd en bij het volgende contact is het weer anders. Dit is soms wat verwarrend en het zou fijn zijn als alle informatie dat besproken is dan ook nog klopt en blijft kloppen

18-09-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

winterbanden/all wheather banden veiligheid

niet helemaal duidelijk.

18-09-2017
6 van 0-10
Matig
sterretjes

Bestellen Prima hierna weinig tot geen info meer

Na bestellling lijkt de website te blijven hangen op uw auto gaat besteld worden. Uiteindelijk na meer dan 3 weken (terwijl de levertijd 2 weken zou zijn) wordt de levering gesteld op 23 september terwijl de Opel dealer reeds een afspraak heeft gepland op 14 september. Als je Justlease hierover een mail stuurt duurt het 1 week voordat ze reageren.

14-09-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zeer goed

Heb sinds kort een lease auto. Alles verliep zeer soepel en mijn auto werd keurig thuis afgeleverd. Heb geen omkijken meer, hoef alleen nog maar te rijden en te tanken. Zeker een aanrader !!

13-09-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Soepel geregeld

De ervaringen met Just Lease zijn prima te noemen. Bij aflevering wordt wordt van te voren alles nog eens rustig met je door genomen om alle eventuele onduidelijkheden weg te nemen. Dit alles door vriendelijk en vakkundig personeel. Bij het overhandigen van de auto wordt alles samen door nog eens genomen om te controleren of alles volgens afspraak wordt afgeleverd. Service afdeling is goed, snel en makkelijk bereikbaar in geval dat dit nodig. Ook de App werkt simpel en is erg handig en overzichtelijk als wat wilt nazien of vragen hebt over de auto, kilometers, onderhoud etc..

11-09-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

JustLease Top

NVT

11-09-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

een tevreden klant

Tot toe na 2 1/2 jaar nog steeds geen nare dingen < prima bedrijf en goede service

13-09-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

onbezorgd auto rijden

zorgeloos auto rijden. je weet waar je aan toe bent financieel. verlengen contract snel geregeld

11-09-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

justlease denkt mee

Prima service, de medewerkers staan klaar voor je.

15-09-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Vriendelijk en adequaat geholpen

De medewerker van Justlease was erg vriendelijk aan de telefoon en behulpzaam

08-09-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Vriendelijk, duidelijk en snel.

Ontvangst was prima, wachttijd was kort en personeel was redelijk deskundig (werden geholpen door een stagiaire, welke werd bijgestaan door een ervaren collega)

23-08-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Geweldige lease maatschappij!

Geweldig en vriendelijk personeel, met gelukkig wat humor! Al jaren klant, en dat zal ook wel zo blijven. Uitstekend allemaal!

29-08-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Gewoon Doen!

Eenvoudig, snel en goed geregeld. Prettig contact.

30-08-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Just Lease geeft mij veel Peace (rust, vrede en geluk)

Vanaf het eerste contact moment tot en met aflevering: UITSTEKEND! Marten Dames en Stijn Buis! Geweldenaren!

27-07-2017
6 van 0-10
Matig
sterretjes

Het kan echt beter!

Mijn ervaring is dat de communicatie een verbeter punt mag zijn voor de klant.

31-08-2017
5 van 0-10
Matig
sterretjes

kan beter

zie bovenstaand

11-09-2017
5 van 0-10
Matig
sterretjes

anticlimax

zodra het contract rond is radiostilte vanuit justlease

06-09-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

fijn rijplezier voor weinig

goede info direct hulp met vragen of problemen

06-09-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Verlopig wil ik niets anders.

Prima

06-09-2017
7 van 0-10
Goed
sterretjes

Voldoende maar wel aan de prijzige kant

Op zich geen verkeerd adres om een private lease contract af te sluiten maar naar mijn mening wel aan de prijzige kant. All risk verzekering heeft bij mij een andere lading dan bij Just Lease. Het kilometer pakket laat ook te wensen over.

04-09-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Top service!

Heel blij met me mooie auto! Top service van Justlease zelf en ook autobedrijf.

18-08-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Gewoon goed

Ook al ging er iets mis met de aflevering. Dat privé auto's niet door de weeks werden ingenomen. Wij op dinsdag de nieuwe auto konden ophalen. Zij beloofde dat het in het weekend allemaal zou worden opgelost. Zij hebben de belofte ook netjes waar gemaakt.

04-09-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zekerheid

Klantvriendelijk moeite nemen om vragen te beantwoorden, klant staat voorop.

04-09-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

tevreden

Snel en duidelijk contact

04-09-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

goed

Eerste contact had beter gekund.

04-09-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Vanaf dag 1 goed geholpen door ervaren medewerkers

Het is de eerste keer dat ik een auto ging leasen, en ik kon alles vragen i.v.m. dat de schadevrije jaren op mijn man zijn naam stonden werd er gelijk naar een oplossing gezocht. Toen wij de auto gingen ophalen werden wij goed ontvangen. En aangezien dat ik een enorme schaatsfan ben en zo brutaal was om te vragen of dat ze nog leuke art voor mij hadden kreeg ik gelijk een mooi boek en sjaaltjes werden opgestuurd. ik zou zeggen Top en zeer klantvriendelijk. leuk team

29-08-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

vakkundig / service gericht / afspraken zijn nagekomen

Zeer goed

18-08-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Uitstekende eerste indruk

Sinds twee weken lease ik mijn auto via Justlease. Deze prille relatie bevalt tot nu toe uitstekend. Heldere inzage in je persoonlijke gegevens zoals km-verbruik en financiën. Erg gebruiksvriendelijk 'Mijn Justlease' systeem.

18-08-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Goed

Ik ben tot nu tevreden over Justlease.

04-08-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Super fijne professionele schade afhandeling

Een super fijne professionele afhandeling, zowel de opname als de afhandeling en het schade herstel. Alles werd voor je geregeld en had er zelf weinig of geen bemoeienissen mee.

25-08-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

verrassend goed

prima

23-08-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Uitstekend en betaalbaar

Goede service en heel klantvriendelijk

23-08-2017
5 van 0-10
Matig
sterretjes

Prima Lease maatschappij maar ontzorgd niet

Voor 285 euro per maand een Seat Mii geleased, hiervoor hadden we all season banden, 2000km per maand en was het eigen risico afgekocht tot 150 euro..tel hier wel de wegenbelasting bij die nog voor onze rekening was en we zaten aan de 320 euro per maand. Uiteraard wisten we waar we aan toe waren maar hadden vanaf het begin problemen met de auto waardoor er na twee jaar zelfs een nieuwe versnellingsbak gemonteerd moest worden. Erg vervelend allemaal maar hier treft nog Just Lease als de berijder schuld, het was immers garantie. Helaas berekende Just Lease wel na elk garagebezoek 35 euro voor de eerste 24 uur vervangend vervoer, ook al was het een garantie geval. Voor de moeite en kosten die wij hebben gehad en gemaakt om eerst de garage te laten kijken naar het probleem om daarna een nieuwe afspraak te maken voor reparatie is voor ons ook nooit een probleem geweest en heeft Just Lease geen euro gekost, ons wel. Na aandringen is het bedrag wel een keer gecrediteerd tot de laatste keer, toen hield men zich aan de regeltjes en was bij ons de maat vol. Het gaat niet om de paar euro's, maar om principe in dit geval. Dus, contract afgekocht en dag Seat Mii.....voor ons geen lease-auto meer van Just Lease.

25-08-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

vakkundig

heel goed en vakkundig

22-08-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Tot nu gaat uitstekend.

Ik heb verder nog geen ervaring met Justlease. Ik ben net begonnen met Justlease.

22-08-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

De ervaring met JustLease is goed en prettig.

Ook bij telefonisch contact met JustLease werden mijn vragen keurig behandeld.

10-08-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

aanrader

Ik ben een zeer tevreden klant. nu bijna 2 weken mijn nieuwe auto, ik kon hem ophalen bij een opel dealer in de buurt daar werd alles netjes en duidelijk vertelt, wel miste ik dan even het contact met just lease van goh je auto is er je kunt hem gaan halen ect.. Als ik bel wordt ik netjes te woord gestaan en wordt alles duidelijk uitgelegd wat ik wil weten/vragen. Al bij al heel tevreden tot nu toe.

09-08-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

goede prijs/kwaliteitsverhouding, vriendelijk personeel.

Twee jaar met plezier in een Hyundai I10 gereden, nu tijdens mijn looptijd een upgrade naar een compleet uitgevoerde VW Polo, waar ik heel vrolijk van word. Bijbetaling zeer acceptabel (ook al snap ik de opbouw van de factuur nog niet). Voorlichting/informatie over het hoe, wat, wanneer kan beter.

04-08-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Super

Prima

15-08-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Erg goed

Goede service, vriendelijk en duidelijkheid waar de schadeformulier moet heen.

18-08-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Schade keurig afgehandeld

Na een digitale melding van een eenzijdige schade aan mijn auto werd er snel aangegeven welke vervolgstap er gedaan diende te worden. Na enige weken kon ik bij Schadenet in Ridderkerk redelijk snel worden geholpen en Justlease heeft daar een positieve rol in gespeeld.

15-08-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

prima

altijd de afspraken na gekomen

16-08-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

uitstekend lease bedrijf

keurig bedrijf wat elke keer als er onderhoud gebeuren moet, zij jou bellen, zeer correct, plus dat je auto opgehaald wordt en weer netjes thuis komt, kortom een uitstekend bedrijf.

15-08-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Uitstekend

Zeer vriendelijke en kundige medewerkers

15-08-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Juiste mensen op de juiste plek

Word goed behandelt netjes aan de telefoon ga zo door

07-08-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

goede en duidelijke service

bij telefonische navraag op de juiste en duidelijke wijze te woord gestaan

09-08-2017
7 van 0-10
Goed
sterretjes

Van goede wil maar toch fouten

Klachten over onjuiste gegevens m.b.t. afleverdatum en gereden kilometers zijn uitgezocht en opgelost maar mogen m.i. niet voor komen.

08-08-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zo ga je met klanten om

Een auto onderhoudsbeurt via Justlease is niet zo maar een onderhoudsbeurt. Dit is een ervaring waar menige organisatie nog van kan leren. De service, klantvriendelijkheid en de afspraken die nagekomen worden. Ook de Profile garage in Krimpen aan den IJssel krijgt een dikke pluim van me. Geweldig hoe je daar ontvangen en geholpen wordt. De bereidheid, het meedenken, de deskundigheid en de service zijn in 1 woord GEWELDIG te noemen. Een garage waar anderen wat van kunnen leren. Goede keuze van Justlease om onderhoud uit te besteden aan Profile te Krimpen a./d IJssel. Absoluut meer auto's naar toe sturen.

07-08-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

na enige aarzeling overstapt naar een andere leasemaatschappij

Na 4 jaren met veel plezier elders gelast te hebben ben ik met enige aarzeling het avontuur aangegaan met Just Lease. Er werd mij na akkoordverklaring van de kredietcheck direct een datum van aflevering van de auto telefonisch bekendgemaakt, tot het laatste moment heb ik gewacht ( zelf geen contact gezocht en vertrouwen gehad) want ik moest de vorige lease auto op dezelfde datum inleveren bij de vorige leasemaatschappij. Just lease was op tijd, dus de datum als telefonisch vermeld en de aflevering ging heel soepel, super vriendelijke medewerkers, zowel aan de telefoon als tijdens de aflevering, super aanbevolen!

11-08-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Snelle en accurate handeling

Ik heb telefonisch contact gehad met Justlease. De medewerker begreep meteen wat ik bedoelde en na enkele minuten had ik in de mail wat ik nodig had.

09-08-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Uitstekende service van Just Lease

Netjes geholpen door de medewerkers over het uitzoeken van me auto die ik heb genomen via het bedrijf Justlease. Niet opdringerig qua verkoop praatjes, ze zeide neem liever je tijd en ga langs een dealer voor een proefrit zodat je weet hoe de auto aanvoelt en of je de juiste keuze heb gemaakt voor dat je justlease akkoord geeft om de auto te bestellen.

01-08-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

uitstekend

alles prima verzorgd

01-08-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Uitstekend geregeld!

Ik lease nu ruim een jaar en ik heb tot op heden nog geen enkele negatieve ervaring met Justlease

01-08-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Netjes gerepareerd!

Goed geholpen, procedure was meteen duidelijk

01-08-2017
7 van 0-10
Goed
sterretjes

ok maar duur

ok

01-08-2017
4 van 0-10
Matig
sterretjes

Baas over mijn eigen rekening

Als iets niet goed loop dan weet men je te vinden maar als er een fout aan de andere kant wordt gemaakt dan denkt men nog een houding aan te nemen door te schrijven in een e-mail wat je wel of niet mag doen. Volgens mij is het mijn rekening. Die auto heb ik niet echt nodig.

04-08-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

WoW

Vriendelijke medewerkers

02-08-2017
7 van 0-10
Goed
sterretjes

beetje jammer

voor de eerste keer vind ik het erg jammer dat er zoveel is mis gegaan.

20-07-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

vriendelijk

leuk ontvangen en super netjes word alles afgehandeld, alles word rustig uitgelegd ook via de telefoon

17-07-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

heel goed

goed

31-07-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Uitstekende service met prima kwaliteit!

Justlease heeft zijn meerwaarde wederom bewezen. Indien we met vragen of situaties zitten, worden we accuraat geholpen en de kwaliteit van de hulp is perfect. Helemaal tevreden als klant van Justlease.

31-07-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Goed op weg met Just Lease!

Zoals hiervoor beschreven: Uitstekend bedrijf, medewerkers met kennis van zaken en uitstekende service. Prima prijs, kwaliteit verhouding!

31-07-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

correct vriendelijk duidelijk

Van aanvraag tot contract en levering auto goede begleiding

27-07-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

zonder zorgen de weg op

Wanneer iets onduidelijk is of ik heb vragen,klachten etc..is normaal gesproken een telefoontje genoeg om weer verder te kunnen. Klantvriendelijkheid is meer dan goed.

25-07-2017
6 van 0-10
Matig
sterretjes

Dienstverlening rondom onderhoud kan veel beter

Justlease is een prettig bedrijf, auto is prima, app werkt goed. De dienstverlening rondom het onderhoud van de auto laat echter op een aantal essentiële punten te wensen over. Justlease neemt proactief telefonisch contact op wanneer de auto toe is aan een onderhoudsbeurt (fijn!), maar daarna begint het te haperen. Men verwijst door naar garages die ver uit de buurt zijn, waardoor de betreffende garages vaker niet dan wel meewerken aan de beloofde haal- en brengservice. Ook wordt mijn auto na onderhoud zelden schoon opgeleverd en verschijnen er daags na de onderhoudsbeurt nog meldingen (Olie verversen, motoronderhoud plegen, etc!). Ik moet dus terug naar de garage om dit te laten resetten. Slordig. Hier kan Justlease weinig aan doen, maar het geeft wel aan dat de beloftes die zij doen niet altijd waargemaakt worden door andere dienstverleners uit de keten. Hier zou Justlease scherper op kunnen zijn!

24-07-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Snelheid bij Schade te melden en Herstel ervan.

Ervaring met Justlease, is heel goed en zijn heel vriendelijk geholpen

27-07-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Probleemloos

Afspraak = Afspraak

28-07-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

goeie service en correctheid

Mensen geven juiste info

28-07-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Super!

Erg blij met mijn auto en alle voordelen die Justlease te bieden heeft.

26-07-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Voor private leasen het beste adres!!

Snelle, vakkundige, professionele en vriendelijke dienstverlening; tevens betaalbaar!

26-07-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Top service!

Door ziekte in de familie rijd ik meer kilometers in mijn lease auto dan voorzien. Bij het opvragen van de huidige kilometerstand en het checken of het bijkopen van kilometers noodzakelijk was, kreeg ik een super lieve tegemoetkoming! Top service!

25-07-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

JUSTINLEASE goed,,, NISSAN ,,NIET,, goed voor mij die weinig ? km rijd

De levering van auto was ECHT LAAT. maar service is GOED. en leuke mensen. Met vriendelijke groet, Pim

18-07-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Prima en snel geholpen.

Wat een prima en snelle service, ondanks wat vertraging konden we ons dagprogramma gewoon afwerken.

18-07-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Gemak dient de mens

Het is zo handig en makkelijk om een nieuwe auto te regelen via justlease en je wordt heel goed geinformeerd

14-07-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Tevreden klant

Deskundig geholpen

11-05-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Spannend

Goed

07-07-2017
7 van 0-10
Goed
sterretjes

soms wel soms niet

overhet algemeen is mijn ervaring goed, je wordt altijd goed te woord gestaan. alleen als je al langer klant bent ga je een beetje bij het meubilair horen en is er niet meer zoveel mogelijk bij onderhandelingen als dan dat je voor het eerst komt, een beetje jammer. maar voor de rest blijft het een goed bedrijf.

17-07-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zeer bekwaam, vriendelijk en prijs bewust

Keep it simpel, geldt zeker voor Just Lease. Prettige samenwerking met vriendelijke bekwame mensen, en dat alles zeer prijsbewust. in een woord: TOP!

19-07-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Prima

prima en persoonlijk

21-07-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

prima

goed

21-07-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Prima service.

Justlease gaat netjes met zijn klanten om. Vragen worden snel en deskundig beantwoord. Een fout werd direct gecorrigeerd.

20-07-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Snelle service

Goed kontakt gehad. Veel uitleg gehad en de service is goed te noemen. Er zouden geen onduidelijkheden meer kunnen zijn na de vele kontakten.

19-07-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Uitstekend

Je wordt zeer vriendelijk en kundig geholpen. Justlease neemt echt de tijd voor je

13-07-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

No nonsens aanpak is zeer efficiënt.

De in aanvang wat moeizame communicatie is aanmerkelijk verbeterd.

12-07-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

service zonder poespas maar gewoon zo als t hoort

goede ervaring nooit geen ellende of slechte toestanden gehad op allerlei gebieden kortom service en vrienelijkheid zoals t hoort

11-07-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

prima service

in een woord geweldig goed

04-07-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Klantgericht

JustLease geeft niet alleen antwoord op je vraag maar denken mee en delen deskundigheid.

14-07-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

fantastisch

fijne ervaring

29-06-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Service, Kwaliteit en Klantgerichtheid is bij Justlease gewoon perfect !!

Ervaring met alle medewerkers van justlease is zeer goed.

29-06-2017

Zeer goed

Private Lease beoordeeld met een

8.6 / 10
Gebaseerd op 1014 recensies
Schrijf beoordeling