Wat vindt u van ons?

Justlease scoort hoog op klanttevredenheid. Daar zijn we super trots op! Maar wij geloven ook dat wij nog verder kunnen verbeteren. Ons streven is dan ook een 9+ van onze klanten te krijgen. U kunt ons hierbij helpen. Door aan te geven hoe u onze service ervaart en aan te geven wat beter kan.
 
U kunt hieronder uw reactie plaatsen. Klanten plaatsen zowel positieve als negatieve reacties. Alleen reacties met beledigingen of schuttingtaal verwijderen wij.
 
Wij luisteren naar onze klanten. Zo kunnen we onze dienstverlening verbeteren en afstemmen op uw behoefte. Samen regelen we uw mobiliteit op een ‘slimme manier’ en verhogen wij de klanttevredenheid.

9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zeer tevreden, alles goed geregeld!!

Altijd snel en correct te woord gestaan en geholpen. Dat is een verademing, want tegenwoordig is dat niet meer zo vanzelfsprekend!

06-12-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Prettig en klantvriendelijk .

Prima bedrijf prettig om mee te werken top.

05-12-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Prima organisatie.

Goede en snelle service, tot nu geen enkel minpuntje kunnen vinden.

09-11-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Uitstekende service

Uitstekende service eN kwaliteit

15-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Voelt al een eigen auto

Top!

23-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

De juiste oplossing.

Justlease is een bedrijf welke bezit over kennis, vriendelijke medewerkers die meedenken naar de juiste oplossing die voor mij toegangbaar was.

28-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Justlease - Just on time

Vriendelijk personeel; van receptie tot bezorger van de auto. Rijd iedere dag met plezier rond in mijn auto; alsof het gisteren was dat ik hem gekregen heb. Ga zo door; dan word de volgende auto weer een Justlease auto !

29-11-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

nice and easy

pas kort leaser maar tnt verloopt alles goed

27-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Duidelijk en vriendelijk

Mijn gestelde vragen leverde gen nieuwe vragen op en gaf me een prettig gevoel...

01-12-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

aanrader en goede sponsor

Goede ervaring en vriendelijk personeel

29-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

gewoon geweldig een top bedrijf

alleen maar geweldig ben blij dat ik dank zij jullie in een nieuwe auto kan en mag rijden

28-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

personeel en kantoor zag er schoon en netjes uit

Ben op een nette manier ontvangen

17-11-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Prettig en accuraat

Een leuke ervaring met een goed gesprek

15-11-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Justlease heeft voor alles in de puntjes geregeld..betrouwbaar en goed.

Buiten de Mediamarkt goed en beleefd mijn gegevens op tablet van sales-medewerkster ingevoerd. Toen ging het snel en correct. Juiste info's, goede begeleiding per mail en telefonisch. En als klap op de vuurpijl....op het moment dat op ons gekozen Aygo comfort al een sticker met onze naam zat, en wij op de valreep toch kozen voor de luxe uitvoering; was dat binnen 15 minuten omgezet, dus geregeld. Reden voor een vreugdedansje met mijn vrouw. We rijden trotsen blij in die Aygo, zonder gevoel van zorgen door het private-lease contract.

14-11-2017
6 van 0-10
Matig
sterretjes

Matige service

Ik kreeg weinig informatie over de aflevering en het inruilen van onze huidige auto. Hier moest ik zelf vooral achteraan en op het laatste moment werd dit ook nog eens aangepast.

15-11-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Erg tevreden!!

Uitstekende service! Erg tevreden met de uitleg bij vragen, correcte medewerkers. Alleen maar lof!

13-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Tevreden klant

Altijd vriendelijk en duidelijkheid

21-11-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Prima

Duidelijk en vlot

20-11-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

De klant centraal

Afspraken worden exact nagekomen. Opvallend is de proactieve houding, zoals het vragen of alles lukt met het invullen van de aanvraagformulieren. Ook na het in ontvangst nemen van de auto blijf je op een prettige manier verbonden met Justlease, o.a. door een periodieke nieuwsbrief met tips en instructies (bijvoorbeeld: Wat moet je doen bij schade?). De zogenaamde voorloopauto (in mijn geval) is een gebruikte auto, maar wordt afgeleverd als nieuw.....complimenten!

21-11-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Fijne firma om mee te werken.

Nette en vriendelijke behandeling aan de telefoon en of email. Wijzigingen worden correct en snel uitgevoerd. Kortom ik ben zeer tevreden.

20-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Goede kwaliteit en service

* Ik kan iedereen Just Lease aanraden en als ik mensen tegen kom die het over leasen hebben, raad ik hun altijd aan. * Goede en snelle service. * Auto ging voor onderhoud / olie beurt en werd ook nog eens door de wasstraat gehaald. * Betaalbaar. * Tevreden klant van Just Lease, onze andere auto loopt elders de volgende maand af, mocht het nodig zijn toch 2 auto's te blijven rijden, doen we dat zeker weer bij jullie.

23-11-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

uitstekende service en goede prijs

Goede prijs en kwaliteitsverhouding. Doen wat ze hebben afgesproken.

20-11-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Klantvriendelijk

Resultaatgericht

22-11-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Geweldig!

Zeer vriendelijk en deskundig!

27-10-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Snelle vriendelijke afhandeling.

Ondanks enige onduidelijkheid in het traject,wat overigens zeer klantvriendelijk is opgelost liep alles zeer naar tevredenheid en ben ik sinds 2 weken in bezit van een prachtige Hyundai I10 luxe.

31-10-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Tevreden relaxe klant

Vragen en antwoorden worden S.A.P. beantwoord.

15-11-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Perfecte afhandeling van de schade.

Telefonisch uitstekend geholpen met het verloop van de schade afwikkeling en gelijk advies gekregen bij welke dealer de schade kon herstellen.

15-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Perfect geregeld.

Mijn ervaring met JustLease loopt na wat kinderziektes in het begin nu zonder meer goed.

17-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Correcte afhandeling

Een Toyota Ayco besteld en was snel en correct afgehandeld, tot nu toe nog geen spijt van mijn contract met JustLease.

16-11-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Ongelooflijk goed

Aanrader voor iedereen. Geef dit ook door aan vrienden, familie en collega's

15-11-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Uitstekende service

Snelle prettige uitvoering

15-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Goede en snelle service

Via de site een auto besteld. Aanpassen bleek wat moeilijk, maar met 1 telefoontje was het snel geregeld. Snel duidelijkheid over de acceptatie en nog geen 3 weken later mijn nieuwe auto mogen ophalen. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang.

15-11-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Prima service tot zover

Vriendelijk en vlot geholpen met alle vragen.

15-11-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Prima.

Heb ik al gedaan bij de vorige stap.

13-11-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

unieke betaalbare leaseauto rijden !!!

Ik heb echt zitten denken aan kritiekpunten maar die zijn er niet! Er is maar 1 conclusie voor mij "leasen via justlease is geweldig"

16-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Prima

Leuk dat de auto helemaal gewassen wordt terug gebracht.

13-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

doen wat ze beloven

in alle opzichten boven gemiddeld

16-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zeer goed

Tot nu hele goede ervaring

17-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Topervaring

Mijn ervaring met Justlease is uitstekend vriendelijk personeel, duidelijk en correct en direct,

17-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Snelle service

Snelle en correcte aflevering. Goede service, word ik blij van.

15-11-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Excellent

Top Service.

14-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Alles supersnel en keurig geregeld. Zeer duidelijke app ervaar ik als super handig.

Uitstekend

25-10-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Prima

Goede sfeer prima ontvangst . En een juiste uitleg over de Nieuwe Auto

24-10-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Snel,prettig en vakkundig

Uitstekend

01-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Uitstekende behandeling!

Mijn sales adviseur was erg deskundig en correct.

31-10-2017
6 van 0-10
Matig
sterretjes

Drie jaren top en nu nog net geen flop

De aftercare (dus wat er na levering van de auto gebeurde) was echt slecht. Wat kalmerend werkt, is dat de medewerkers van JL altijd geduldig en vriendelijk blijven. Ik moest een maand lang iedere week bellen omdat er iets mis ging en daar ben ik niet vrolijk van geworden. Wel goed opgevangen: complimenten voor jullie klantvriendelijke instelling!

26-10-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Just lease...een echte aanrader

Een goede, duidelijke en snelle afhandeling!

01-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Betrokken organisatie

Op voorgenoemde ongemak na (slordigheid bij aflevering bleek) prima ervaringen verder.

30-10-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

uitmuntent

prima lease bedrijf

10-11-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

betrouwbaar en deskundig.

Geen klachten t.a.v. Justlease. Deskundig en betrouwbaar personeel.

07-11-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

probleemloos leasen

Tijdens de aanvraag en aflevering alles prima e snel geregeld. Ook tijdens het eerste jaar geen enkele problemen gehad en de app is sper om alles te volgen

09-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Just-super

Klantvriendelijke, meelevend en uitstekende service. Band lek. Binnen 30 min gerepareerd. Daarna goed nagecontroleerd. Super

08-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Ik ben tevreden

Ik ben zeer tevreden over de service van Just lease. Ik vind het alleen jammer dat je een contract aangaat voor 5 jaar.

08-11-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Duidelijk

Prima bedrijf

09-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Breder dan standaard auto leveren

JustLease denkt mee en gaat verder in het meedenken dan wat in eerste instantie gewenst wordt. Ook na de levering zijn ze erg goed bereikbaar en chauffeuren ze je door de problemen heen!

10-11-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

goede klantenservice

Tijdens mijn bedenktijd ben ik dikwijls gebeld door 1 iemand van Just lease. Dat heeft nu gemaakt dat ik het nu mijn proces lease heb door gezet, heb heel veel geduld en wachttijd genomen eer dat ik tot het besluit ben gekomen. Daarvoor mijn dank..

08-11-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

deskundig , betrouwbaar

mijn ervaring is betrouwbaar deskundig en snelle levering

07-11-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Een klantgerichte maatschappij

Bestellen ging snel en makkelijk. Personeel vriendelijk en correct. Minpuntje dat ik geen zwarte kleur kon kiezen en bij andere kleur € 9,-- per maand moet bijbetalen. Jammer dat hier geen compromis bereikt kon worden. Afleveringstermijn snel en goed. Supervriendelijk ontvangen.

25-10-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Werkelijk nergens iets op aan te merken

Gedurende het hele traject verliep alles erg soepel. Alle medewerkers waren bijzonder vriendelijk, kundig en goed op de hoogte van de status van mijn bestelling.

23-10-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

aanbeveling waard

Zodra je Just lease binnenstapt wordt je op een zeer klantvriendelijke wijze opgewacht. Just Lease staat altijd met vragen voor je klaar. Niets is ze teveel. Houdt zich aan gemaakte afspraken en bij het ophalen van de auto wordt je goed geïnformeerd. Ook de app is zeer aan te raden. Tevens de mogelijkheid om je kilometers per kwartaal te veranderen wat een fantastische optie is. Ik kan Just Lease aan iedereen aanraden!!!

23-10-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Just Fiat

uitstekend

26-10-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Betrouwbaar, transparant, en overzichtelijk

Als je wilt leasen, ga gerust bij Justlease, mooie app, transparant, overzichtelijk, en duidelijk. Ik kan voorstellen dat je twijfel bij het leasen van een auto, en dan wilt je zeker geen addertjes onder het gras hebben. Ik heb bij Justlease geen addertjes gevonden.

24-10-2017
7 van 0-10
Goed
sterretjes

Voor een eerste keer leasen, niet slecht!!

Over het algemeen een snelle service en vriendelijk contact met de medewerkers. Ik vond het jammer dat het vrij lang duurde voordat alles in orde was bijvoorbeeld met mijn werkgeversverklaring. Ik krijg mijn auto 4 December geleverd dus ben benieuwd!!

06-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

zeer goede leasmaatschappij

deskundig , vriendelijk en zeer snel

30-10-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

supergoed

justlease is een super leasemaatschappij, altijd vriendelijk en behulpzaam

01-11-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Uitstekend!!!!!!

Ze hebben helaas onze lease auto het s'nachts geramd en behoorlijk beschadigd.Helaas geen belletje of briefje .De afhandeling van just Lease kon niet beter, zeer snel een vervangende auto en de schade was in 1 week hersteld. Dus UITSTEKENDE service!!!! echt top.

01-11-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Uitstekende uitvoering

Zeer goed en snel geholpen met het maken van de schade

01-11-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

schade vakkundig en keurig hersteld

Schade telefonisch gemeld, telefoontje ontvangen van aanbevolen reparateur, afspraak gemaakt en verder liepe alles vanzelf

01-11-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Fijn om een auto te rijden zonder zorgen

Prima afhandeling, alleen bij start/ afsluiten contract veel regeldingen

31-10-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Justlease is TOP

Tien voor service Opmerkingen zijn er niet en als ze er zijn worden ze snel opgelost P van Prima, perfect contact!

01-11-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

private lease zonder gedoe!

Positief: zakelijk, efficiënt, persoonlijk, vriendelijk. Afspraken worden nagekomen!

01-11-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

van Kleef garage te Delft

Top Garage , netjes geholpen , vriendelijk personeel.

02-11-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Leasen bij just lease en onderhoud van de auto

Zonder een enkel probleem lease ik sinds 1.5 jaar mijn peugeot 108 bij Just Lease. Alle zorgen worden mij hierbij uit handen genomen. Ik krijg vanzelf bericht voor de onderhoudsbeurt van de auto, deze wordt gehaald op afspraak en wordt gepoetst weer terug gebracht! Wat een genot!

01-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Hoef niet meer wakker te liggen van de onderhoudskosten.

Dankzij Justlease rij ik in een nieuwe, veilige en goed onderhouden auto. Niet het bezit is belangrijk maar het gebruik. Voorheen had ik toch tweedehands auto's die al behoorlijk waren ingereden en dat was te voelen aan de bedragen die ik uitgaf aan onderhoud. Nu hoef ik me daar niet meer druk over te maken. Vier jaar lang geen stress over mijn heilige koe hoe fijn is dat. Alle zorgen als sneeuw voor de zon verdwenen door een auto te leasen. Als je het financieel kan.....doen want ook ik heb getwijfeld maar nu denk ik had ik maar eerder geleased.

30-10-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Positieve verrassende ervaring

Prettige behandeling vriendelijk, duidelijk, correct. Zeer verrassend het ophalen en terugbrengen van auto bij reparatie en onderhoud, helemaal top, op het moment dat het de klant uitkomt.

02-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

zeer goed

mijn ervaring is alles wordt opgelost zeer vriendelijk personeel

03-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Super tevreden met alles

Ik heb sinds eind augustus een Peugot 108 via Justlease en ben hier super tevreden mee. Er is een klein foutje gemaakt met de facturering maar na een mail ben ik terug gebeld en heeft de medewerker van Justlease dit meteen rechtgezet en in orde gemaakt. Ik raad iedereen aan om een auto bij Justlease te Leasen :o).

03-11-2017
6 van 0-10
Matig
sterretjes

goed genoeg en de goedkoopste

goed allen jammer dat je niet meer kilometers mag maken zonder dat je bijbetaalt of een duurdere auto moet kiezen.

31-10-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Happy to find my Justlease

Transparant systeem van begin (aanvraag) tot goedkeuring en aflevering auto (incl. voorloopauto)

17-10-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Snelle levering

Uitstekend

16-10-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

positief

Je kunt met al je vragen bellen en direct de juiste informatie.

21-09-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

goede service en contact

de ervaring is heel goed

16-10-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

snelle afhandeling en goede service van schade

na een schade werd alles snel en goed door just lease vakkundig afgehandeld en door een schadebedrijf dit alles in in korte tijd alle zorgen worden je ontnomen.

27-10-2017
6 van 0-10
Matig
sterretjes

Prima auto, jammer van enkele voorwaarden

De medewerkers van zowel Justlease als van de garage zijn uitermate vriendelijk en behulpzaam. De auto bevalt ook prima en wordt goed onderhouden. Wat ik erg jammer vind, is dat bij het aangaan van de overeenkomst niets verteld wordt over de 'kleine lettertjes'. Twee onderwerpen zijn mij daarbij een doorn in het oog: - ik vind het bijzonder lastig dat ik de enige ben die het voertuig mag besturen. Ik zou de auto nooit uitlenen, maar op een lange rit is het fijn als je ook kunt wisselen van bestuurde. - de 'black box' in de auto houdt echt alles bij: tijd van vertrek, aankomst, hoe lang je ergens stilstaan, welke route je hebt gereden, en dus ook hoe hard, etc. Niet alleen ik kan dat in mijn app zien, maar medewerkers van Justlease natuurlijk ook. Je hebt totaal geen privacy. Dus ondanks de 10 die ik zou geven voor de auto en de vriendelijkheid van de medewerkers, wordt het toch een 6 omdat ik de twee genoemde zaken erg belangrijk vind.

24-10-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Tevreden klant

Goede ervaring, vlotte afwikkeling van vragen en deskundig personeel.

26-10-2017
6 van 0-10
Matig
sterretjes

Ik geloof toch in de toekomst van Justlease

Zie voorgaande.

26-10-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Super snel en goed geholpen

na de aanvraag via de site, werd er super snel contact met mij opgenomen en kan eigenlijk niets anders zeggen. dat het mij verbaasde hoe snel eigenlijk alles was geregeld. Auto was ook nog eens 3 weken eerder dan gepland. dus een dikke 10

04-10-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

beter kan niet

ik vond het een zeer prettige ervaring deskundig ook

13-10-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

transparant

Algehele gang van zaken exact zoals vooraf wordt beschreven. Erg tevreden over de persoonlijke service

09-10-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

geen twijfel over leasen wil je leasen dan justlease

ben nu een jaar bij justlease maar ik heb enkel goede ervaringen met deze maatschappij

19-10-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

alles goed

prima

18-10-2017
7 van 0-10
Goed
sterretjes

Zorgeloos auto kunnen rijden

Mijn contacten met jullie heb ik altijd als positief mogen ervaren

18-10-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Ondanks mindere ervaring servicepartner toch een dikke voldoende

Goede bereikbaarheid met zeer vriendelijk en vakkundig personeel. Snelle behandeling van de vragen. Problemen worden direct opgelost. Geen verwijzing naar collegae en doorverbinden. Communicatie zeer soepel en prettig.

19-10-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Efficient en correct.

Een goede club, duidelijk, snel, en correct.

19-10-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

ik heb weinig moeite moeten doen om een auto te leasen

snel geregeld en vriendelijke medewerkers.goede uitleg

19-10-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

kort en krachtig.

kort en krachtig maar ook duidelijk.

17-10-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

uitstekend

Geen bericht goed bericht.

17-10-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Prima ervaring!

Auto werd sneller dan geleverd verwacht. Dit kwam vooral door de goede samenwerking met Opel dealer van Kouwen in Amsterdam Z-O. Daar heb ik eigenlijk ook het meeste contact mee gehad en waren erg behulpzaam tijdens aflevering van de auto, maar ook zeker voor vragen die ik in de eerste week nog had.

03-10-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

vriendelijk en deskundig

goeie uitleg van alles over leasen enz vriendelijk en afspraken na komen dus prima.

03-10-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Uitstekende Service

Zeer professioneel en vriendelijke medewerkers

13-10-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Just Lease ontzorgt!

Het private lease concept is erg fijn voor de consument. Ik heb geen omkijken naar het onderhoud van de auto en bijkomende onvoorziene kosten.

11-10-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Altijd duidelijk en vriendelijk

Ik heb nooit moeite om een antwoord te krijgen op mijn vragen. De antwoorden zijn altijd duidelijk en de medewerkers zijn geduldig en vriendelijk.

10-10-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Geruststellend

Zorgeloos rijden met een gloednieuwe auto wie wil dat nou niet.

10-10-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Snelle lease zonder vervelende romslomp

Folder van Justlease in de brievenbus ontvangen met leuke aanbieding. Vervolgens naar een dealer gegaan. Proefrit met de auto van keuze gemaakt, met de dealer de mogelijke opties besproken en gekozen. De dealer heeft de aanvraag ingediend en thuis na een email van Justlease nog wat gegevens met mijn mobieltje gefotografeerd en verzonden, snel klaar en de auto eerder in bezit dat gedacht.

04-10-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

JUST LEASE, snel en gemakkelijk

Alles is goed geregeld, informatie voldoende, website perfect alleen de blackbox bij levering, is/was niet bekend

03-10-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Afhandeling schade

Na een ongeval met de leaseauto heeft Justlease de afwikkeling van de schade uitstekend verzorgd. Ik kreeg een prima vervangende auto van het schadeherstelbedrijf en de schade is prima verholpen.

06-10-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Afwikkelng en service bij schade

De schade doorgeven ging vlot telefonisch. Toen ik het schadebedrijf belde hadden zij al contact gehad met Justlease. De afwikkeling ging vlot en vriendelijk. Heel erg blij met Justlease.

06-10-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

tot nu toe zeer tevreden

goede ervaring, lease nu bijna een jaar een auto

03-10-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

betrouwbare partner

afspraken worden nagekomen dat is belangrijk

02-10-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

nooit problemen, goede service

ervaren medewerkers, altijd vriendelijk en kundig

03-10-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Meer dan uitstekend

Zoals boven beschreven meer dan uitstekend. Maar ook de haal- en brengservice van de garage en het schoonmaken en zuigen van de auto. Top!!!!!

04-10-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Goede service

Super goede service mbt afspraken onderhoud van leaseauto etc.

02-10-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

goede keus

tot nu prima

04-10-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Top

zeer tevreden

04-10-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

snelle hulpverlening

Adequate oplossing op zondag morgen. Snelle afhandeling

01-10-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

uitstekend

prima

15-09-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Uitstekend

Een goede ervaring

07-09-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Top service

Sinds kort ben ik klant bij Justlease en heb tot nu alleen uitstekende service mogen ervaren. Al mijn vragen worden altijd netjes en heel snel beantwoordt. Alleen jammer dat er een "nog luxere auto" wordt weergegeven ondanks ik de meest luxe uitvoering heb gekozen van de Hyundai i30. Op de website staat wel eerlijk dat de "getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van je bestelling", maar zet dan ook de juiste afbeelding van de auto. Voor de rest uitstekend!

22-09-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Voor het eerst Private Lease via Justlease. Aanrader !

Ik heb jarenlang in oude 2e hands auto's gereden. Veel onderhoudskosten gehad en veel dingen die ik zelf moest regelen altijd. Via een actie email van Justlease heb ik na een proefrit een offerte aangevraagd voor de Hyundai I10. De prijzen waren zeer voordelig met een goede service aanbod. Inmiddels heb ik de auto opgehaald en ben zeer tevreden over de auto en de service wat aangeboden wordt. Indien er iets voorkomt dan kan ik met gemak Justlease bellen en mijn vraag stellen. Ik wordt goed geholpen altijd. Ik beveel het zeker aan.

22-09-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Prima service

Na aanvraag een snelle acceptatie gehad. Nog eerder dan gepland werd de auto geleverd. Ben er zeer blij mee en zeker de service die Justlease heeft geleverd.

20-09-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Erg tevreden

Erg tevreden over mijn Opel Karl. Beste prijs die ik kon vinden online bij alle aanbidders, snelle levering en goede service.

22-09-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

directe service en antwoord

Vriendelijk en terzake te woord gestaan

02-10-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Goede service

Prima service. Klantvriendelijk.

02-10-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

prettig en zeer snel geholpem

aanvraag via de site is duidelijk en wordt snel behandeld met vriendelijkheid te woord gestaan en voor ik het wist was alles al geregeld. ga zo door

28-09-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

vrienden in het vervoer

prima ervaring met Justlease, eerlijk en oprecht. helpen daar waar nodig is. Super handig dat ik bij de plaatselijke Toyota dealer terecht kan voor vragen en onderhoud m.b.t. de auto. Geen overbodig mail verkeer. Afspraken zijn duidelijk.

27-09-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

ontzorgen

Alles goed geregeld, makkelijk afspraken maken die ook nagekomen worden, top!!

27-09-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Uitstekende service

De contacten zijn duidelijk en to the point. De service is meer dan goed.

26-09-2017
3 van 0-10
Slecht
sterretjes

hopeloos

slecht afspraken, website klopt niet en men doet 1 keer per week de bank zaken al met al niet echt goed. maar na een goede afspraak na 4 weken met Rick heeft hij het toch voor elkaar gekregen om alles de goede kant op te laten gaan dus als iedereen het zelfde gaat doen als Rick komt het wel goed met dit bedrijf nu alleen nog de website aanpassen wat betreft de borgstelling die moet gelijk zichtbaar worden als men op een auto klikt en niet veel later

29-09-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

snel simpel en duidelijk

makkelijk zelf te regelen krijg snel en duidelijk antwoord op vragen

29-09-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Soepel , Duidelijk en vlug !

Van het afsluiten van het contract tot het ophalen van de auto en de eerste schadeproblemen het is perfect geregeld ! Toen ik een lekke band had was alles binnen een uur geregeld en kon ik weer de weg op , De band werd gewoon gemaakt terwijl ik aan het werk was !

20-09-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Altijd klantvriendelijk

Ik lease nu meer dan 4 jaar bij JustLease en bij elk contact blinken zij uit in klantvriendelijkheid en service. Het verwelkomen op de vestiging is ook een hele happening bij het ophalen van de nieuwe auto.

15-09-2017
7 van 0-10
Goed
sterretjes

Twijfelachtige start samenwerking Justlease

De mailing verloopt prima, bereikbaarheid ook prima. Start van de leaseperiode verliep niet soepel maar de auto bevalt PRIMA!!

14-09-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Ruitschade

Prima

19-09-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Alles super snel en netjes geregeld

Gemakkelijk,snel en betrouwbaar.

19-09-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

bevredigend

Vond het erg fijn dat mijn auto op mijn werk is opgehaald en keurig is teruggebracht voor het eind van mijn werktijd. Toppie!!!

19-09-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Eerste vragen rondom technische klachten auto

Ik heb recent een nieuwe auto van Justlease. Ik heb voor het eerst nu een technische klacht gehad met de auto en ik had de vraag gesteld hoe ik de reparatie moest regelen. De medewerker heeft mij op vriendelijke toon en deskundige wijze geholpen.

22-09-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Ik was binnen een redelijke goede tijdsduur weer onderweg

snelle en goede service, op de helft van de maximaal opgegeven wachttijd (45 min) was men ter plaatse

12-09-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zeer goede leasemaatschappij en ook meedenkend met cliënten.

Er goed

08-09-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

het is goed toeven bij justlease

uitstekend behandeld netjes afgeleverd alleen zijn de buiten spiegels handmatig of electrisch kan ik niet vinden verder inorde bedankt groetjes dirk

06-09-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Goede keuze

Vlotte en vooral duidelijke afhandeling. volgens mij helemaal geen open einden en alles duidelijk geregeld

04-09-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Prima Service en zeer klantvriendelijk

Alles is tot in de punten goed geregeld. alleen worden er soms dingen gezegd of beloofd en bij het volgende contact is het weer anders. Dit is soms wat verwarrend en het zou fijn zijn als alle informatie dat besproken is dan ook nog klopt en blijft kloppen

18-09-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

winterbanden/all wheather banden veiligheid

niet helemaal duidelijk.

18-09-2017
6 van 0-10
Matig
sterretjes

Bestellen Prima hierna weinig tot geen info meer

Na bestellling lijkt de website te blijven hangen op uw auto gaat besteld worden. Uiteindelijk na meer dan 3 weken (terwijl de levertijd 2 weken zou zijn) wordt de levering gesteld op 23 september terwijl de Opel dealer reeds een afspraak heeft gepland op 14 september. Als je Justlease hierover een mail stuurt duurt het 1 week voordat ze reageren.

14-09-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zeer goed

Heb sinds kort een lease auto. Alles verliep zeer soepel en mijn auto werd keurig thuis afgeleverd. Heb geen omkijken meer, hoef alleen nog maar te rijden en te tanken. Zeker een aanrader !!

13-09-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Soepel geregeld

De ervaringen met Just Lease zijn prima te noemen. Bij aflevering wordt wordt van te voren alles nog eens rustig met je door genomen om alle eventuele onduidelijkheden weg te nemen. Dit alles door vriendelijk en vakkundig personeel. Bij het overhandigen van de auto wordt alles samen door nog eens genomen om te controleren of alles volgens afspraak wordt afgeleverd. Service afdeling is goed, snel en makkelijk bereikbaar in geval dat dit nodig. Ook de App werkt simpel en is erg handig en overzichtelijk als wat wilt nazien of vragen hebt over de auto, kilometers, onderhoud etc..

11-09-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

JustLease Top

NVT

11-09-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

een tevreden klant

Tot toe na 2 1/2 jaar nog steeds geen nare dingen < prima bedrijf en goede service

13-09-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

onbezorgd auto rijden

zorgeloos auto rijden. je weet waar je aan toe bent financieel. verlengen contract snel geregeld

11-09-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

justlease denkt mee

Prima service, de medewerkers staan klaar voor je.

15-09-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Gewoon Doen!

Eenvoudig, snel en goed geregeld. Prettig contact.

30-08-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Just Lease geeft mij veel Peace (rust, vrede en geluk)

Vanaf het eerste contact moment tot en met aflevering: UITSTEKEND! Marten Dames en Stijn Buis! Geweldenaren!

27-07-2017
6 van 0-10
Matig
sterretjes

Het kan echt beter!

Mijn ervaring is dat de communicatie een verbeter punt mag zijn voor de klant.

31-08-2017
5 van 0-10
Matig
sterretjes

anticlimax

zodra het contract rond is radiostilte vanuit justlease

06-09-2017
7 van 0-10
Goed
sterretjes

Voldoende maar wel aan de prijzige kant

Op zich geen verkeerd adres om een private lease contract af te sluiten maar naar mijn mening wel aan de prijzige kant. All risk verzekering heeft bij mij een andere lading dan bij Just Lease. Het kilometer pakket laat ook te wensen over.

04-09-2017

Zeer goed

Private Lease beoordeeld met een

8.6 / 10
Gebaseerd op 1034 recensies
Schrijf beoordeling