Wat vind je van ons?

Private Lease van Justlease.nl scoort momenteel hoog op klanttevredenheid. Daar zijn we best een beetje trots op.
Ons streven is echter een 9+ en jij kan ons daarbij helpen. Door aan te geven hoe je onze service ervaart en verbetersuggesties te doen. Door continue verbetering gaan we met elkaar dat doel halen.

Hieronder staan zowel positieve als negatieve reacties. Alleen reacties met beledigingen of schuttingtaal plaatsen wij niet.

10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Fantastisch

Ik heb een Auto via JustLease besteld. De Auto wordt volgende week geleverd. Tot nu toe alles ging snel, makkelijk, en aangenaam. Medewerkers zijn vriendelijk en het proces werkt precies zo als beschreven staat. Alles verloopt digitaal, dus je hoeft nergens heen! Ik heb 10 als rapportcijfer gegeven want dat is het hoogste die ik kan aanklikken, maar eigenlijk van mijn kant is het een 12!

16-01-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Zou het weer doen

Zijn goed, alleen het uitstel van levering zou ik graag mondeling horen en kijken of er wat aan gedaan kan worden

09-01-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

justlease no problem!!

altijd correct en to the point!!

12-01-2017
6 van 0-10
Matig
sterretjes

Gemiste kans

Zeer stroef en weinig flexibel.

12-01-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Vragen worden direct goed opgepakt en extra service

De medewerkers zijn hartelijk en geven je extra info goede service dus

13-01-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

goed en snelle service

goede en snelle afwikkeling van mijn aanvraag een paar maal tel contact gehad en steeds deskundig beantwoord

11-01-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

top bedrijf

Alles snel en correct afgehandeld

10-01-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Goed, deskundig, vriendelijk.

In het begin wat opstartprobleempjes, maar nu perfect en zeer aan te bevelen

03-01-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

geweldig geholpen

ontvangst en uitleg was prima geregeld door de verkoper.

21-12-2016
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Een Vraag, meteen antwoord

een vraag over een storingsmelding in mijn auto wordt direct beantwoord en verholpen door deskundigen.

09-01-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

goed en slim geregeld

deskundig, snel en correcte dienstverlening

04-01-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Topervaring met Justlease!

Vanaf het moment dat ik mijn auto kreeg altijd goed contact gehad. Over alles. Schade, contract, onderhoud en inleveren. Helaas heb ik van justlease afscheid moeten nemen invm zaak van de auto! Anders zou ik zo terugwillen!

04-01-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Just lease is top!

Sinds een jaar lease ikeen auto bij Just lease. Heb er hele fijne ervaringen mee. Voor vragen kun je makkelijk contact opnemen en wordt er op een fijne proffessionele manier meegedacht aan een antwoord. Ik ben heel tevreden!

04-01-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

goed

netjes

21-12-2016
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

zeer professioneel.

Mijn ervaring was zeer fijn en, drempel vrij gevoel. Een jong professioneel team met een transparantie die ik nergens nog was tegen gekomen. Zeer aan te bevelen.

16-12-2016
7 van 0-10
Goed
sterretjes

alles goed geregeld

mijn ervaring is goed alles is duidelijk via de app maar ook de levering van de auto was door de dealer uitsekend

14-12-2016
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Goede bereikbaarheid en wederzijds vertrouwen en goede ontvangst in de desbetreffende garage

Snelle bereikbaarheid en duidelijkheid.

28-11-2016
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Nieuw rijden is altijd goed

goede en vakkundige mensen in dienst, maar ben nog maar een maand klant, dus de ervaringen zijn -tot nu toe- uitstekend. Waarom dan maar een 8? Omdat ik te kort klant ben om een hoger cijfer te geven. Laat me volgend jaar nog maar eens een recensie schrijven.

25-11-2016
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Uitstekende hulp bij wijzigen contract

Justlease.nl heeft mij super geholpen bij een contractwijziging. Top service!

02-01-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Met de overstap naar privé auto lease ben ik ik door justlease goed begeleid

Het is fijn om in een onbekend veld van privé lease goed geïnformeerd te worden en d.m.v. telefonisch- en mailcontact heeft Justlease deze taak naar mijn volle tevredenheid uitgevoerd. Chapeau

28-12-2016
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

uitstekend

goed

29-12-2016
7 van 0-10
Goed
sterretjes

Valse start

Na de mediamarkt fiasco heb ik een valse start gehad met Justlease. Omdat er in 1 maand tijd 2x een hoog bedrag van mijn rekening werd afgeschreven terwijl mij niet duidelijk was dat de termijn betalingen een vooraf betaling was. Mij werd verteld dat het een achteraf betaling was. Dus je kan begrijpen dat ik ervan schrok dat er in 2 maanden 2 termijnbedragen werd geïncasseerd. Na 2 telefonisch contacten is het mij duidelijker geworden wat de bedoeling was. Maar ik heb wel gezegd ik had deze informatie liever vooraf gehad dan achteraf. Uiteindelijk is het allemaal weer in orde gekomen na wat betere uitleg via de telefoontjes.

28-12-2016
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

snel en vakkundig

Tot nu toe is het contact prima en alert verlopen.

28-12-2016
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

slim

geweldig in orde

08-12-2016
8 van 0-10
Goed
sterretjes

goede communicatie, duidelijke afhandeling

netjes contact, bellen ook zelf, duidelijk regels goede aflevering

05-12-2016
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

"beloftes waargemaakt"

uitstekend

28-11-2016
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zeer goede service van Auto Plaza Alkmaar

Bijzonder tevreden met aflevering en service

15-12-2016
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Al jaren een goede ervaring met just lease

2e keer een auto besteld, 1e keer auto aan huis laten brengen, ging feilloos , veel plezier gehad van de VW UP, nu overgestapt op de Opel Karl, in Utrecht opgehaald, zeer vriendelijk ontvangen, goede kennis van zaken, zelfs nog een cadeautje gehad bij ophalen , echt top en aan te bevelen. Rijden weer probleemloos met de nieuwe Opel Karl

21-12-2016
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Makkelijk, snel, goede service!

Het ging heel soepel, met duidelijke hulp. De repareerder heeft uiteindelijk een klein foutje gemaakt, maar het was allemaal zo professioneel dat het me een kleine uitzondering leek. Justlease daarentegen was top.

22-12-2016
8 van 0-10
Goed
sterretjes

prima auto rijden

Voor een private lease auto, vind ik de prijs goed (in de aanbieding) en het is heerlijk om in een nieuwe auto te rijden waar je verder niet hoeft na te denken over extra kosten voor onderhoud.

22-12-2016
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Vanaf dag 1 prima service !

Wij zijn vanaf het eerste begin klant bij Justlease. Zowel bij het eerste contract als bij het recent afsluiten en ingaan van het nieuwe contract zeer goede service. Snelle reactietijd, goede informatieverstrekking over contract, auto inleveren en in ontvangstnemen. Wij bevelen Justlease aan voor iedereen die overweegt privé te leasen. Voor ons autorijden zonder zorgen bij Justlease.

05-12-2016
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Ze doen wat is beloofd!

Prima ervaringen de afgelopen 3 jaar en ook recent weer. Voelt gedane en betrouwbaar. Niks te klagen.

30-11-2016
8 van 0-10
Goed
sterretjes

nieuwe auto

gemakkelijk en vriendelijk

22-11-2016
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Leasen en binnen no time rijden

Zeer deskundige medewerkers. Direct en vakkundig antwoord op je vraag. Binnen korte tijd rijden, het ophalen van de auto was een waar feestje!. Tot nu toe erg positief over het hele proces van aanvraag tot aflevering. Wat je krijgt aangeboden in de offerte wijkt niet af van de werkelijkheid.

14-12-2016
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Altijd goed!

Sinds 2014 klant bij Justlease en nog nooit een vervelend contact moment gehad. Altijd ben ik goed geholpen, doorverbonden naar de juiste medewerkers die altijd alle tijd voor mij en mijn vragen nemen. Heel belangrijk als er geen persoonlijk contact kan plaatsvinden, daarom vind ik het erg goed hoe Justlease dit aanpakt! Top en ga zo door!

13-12-2016
5 van 0-10
Matig
sterretjes

Slechte service

Onderhoudsbeurt wordt niet nagekomen, je moet er zelf achteraan. Vervolgens wordt afspraak wederom niet nagekomen door Justlease. Alarmlampjes branden in auto dus hoe lang gaat dit nog goed? Onvoorstelbaar slecht, voor mij als klant, voor de auto en uiteindelijk dus ook voor Justlease zelf.

13-12-2016
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Justlease Professioneel

Regelen zaken snel en kundig.

13-12-2016
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Goede behandeling en als verrassing de auto een week eerder geleverd.

Zowel telefonisch als met persoonlijk contact prima geholpen door de medewerkers. Auto is tip-top en rijd fantastisch. Zeker een aanbeveling om bij dit bedrijf een auto te leasen.

29-11-2016
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Nooit gedacht ...toch gedaan

goede service , vertrouwd , duidelijk, lang gezocht diverse site afgelopen maar gekozen voor JustLease

28-11-2016
8 van 0-10
Goed
sterretjes

uitstekend

mijn ervaring met justlease is uitstekend bevallen vriendelijke medewerkers en een goede service en snel geholpen was binnen 1 uur met de nieuwe auto op weg.

24-11-2016
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

snel en makkelijk

Aanvraag was zo gedaan. Er werd echt duidelijk gemaakt waar je wel voor betaalt en waarvoor niet. Reageren snel. Werd zelfs gebeld omdat ik iets over het hoofd had gezien. Mijn ervaring met klantenservice is tot nu toe positief. Ze maken reclame dat je alleen nog de benzine moet betalen (uiteraard naast de lease-prijs) en dat is ook zo.

17-11-2016
8 van 0-10
Goed
sterretjes

goede service

zeer klantvriendelijke ontvangst

11-11-2016
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Goede service, levering niet zo goed.

Bij justlease een Yaris hybride besteld. Dit ging op een duidelijke en snelle manier. Hierbij heb ik een aantal keren telefonisch contact gehad waarbij mijn vragen direct werden beantwoord. Prima service van justlease. De levering van de auto was echter niet helemaal zoals het hoort. Het contact met de medewerker van de leverende dealer was goed maar de aflevering liet te wensen over. De auto stond in de showroom en de ramen waren vet van binnen. Ik vind het niet wenselijk dat er andere mensen in "mijn" auto zitten voor aflevering. Door de vette rammen besloeg de auto snel. Tevens staat het stuur marginaal scheef en twijfel ik over de uitlijning van de voorbanden. De auto heeft moeite met rechtdoor rijden. Dit gaat de dealer binnenkort voor mij controleren.

22-11-2016
4 van 0-10
Matig
sterretjes

Proefkonijn

Er wordt wel alles aan gedaan maar er moeten vaak eerst best wel vervelende gesprekken plaats vinden voor je geholpen wordt. Staan met fiets lease niet in kinderschoenen maar in baby schoenen en dat is niet altijd even prettig want betalen moet wel via het volwassen systeem.

08-12-2016
7 van 0-10
Goed
sterretjes

Wat moeizame aanloop, maar uiteindelijk goed geregeld

Eerste ervaring met het fenomeen Prive Lease bevalt vooralsnog goed. Levering duurde vrij lang door de papierwinkel en - denk ik - het onverwacht grote aantal auto's dat besteld werd. Communicatie over hoe het precies werkt mag wat helderder, maar een paar telefoontjes brachten uitkomst. De echte aflevering bij de Toyota-dealer was een klein feestje. Veel werk van gemaakt.

11-11-2016
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Snel geregeld en dat alleen via internet

Tot nu toe niks te klagen super

07-12-2016
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Niets anders meer dan private lease van Justlease

Het is allemaal goed geregeld.

08-12-2016
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

zeer goed geholpen

staan direct voor je klaar als je en vraag hebt

07-12-2016
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Duidelijkheid en servicegericht

Als ervaren zakelijk leaserijder heb ik de privat lease als net zo prettig ervaren. De regels zijn duidelijk, de zaken worden overzichtelijk en goed weergegeven en de service is prima. Een kwestie van goed lezen en kijken waar je mee in zee gaat + de juiste vragen stellen. Dat voorkomt verrassingen en dan rij je heel plezierig en zorgeloos in een prima auto.

06-12-2016
5 van 0-10
Matig
sterretjes

belofte maakt schuld

Ik ben niet geheel ontevreden maar er zijn wat mij betreft 'belangrijke' verbeterpunten.

22-11-2016
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

fantastisch

na wat googlen ben ik bij justlease terecht gekomen, vanaf dat moment wist ik zeker dat ik bij Justlease de auto ging leasen. Ik ben ontzettend vriendelijk geholpen en goed voorzien van informatie. Complimenten!

03-11-2016
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Super geregeld allemaal!

Zeer vriendelijk personeel. Goed geholpen en nemen de tijd voor je. En de auto is ook nog eens super.

23-11-2016
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Helderheid,correctheid en bedachtzaam.Kort maar krachtig

kort en krachtig,voor mij een uitkomst, zorgeloos autorijden!

15-11-2016
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

goed

uitstekend

15-11-2016
7 van 0-10
Goed
sterretjes

ontbrekende communicatie

goed

16-11-2016
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Een snelle en duidelijke manier om privé te gaan leasen

Als je graag in een nieuwe auto wilt rijden, maar je hebt hier de financiële middelen niet meteen voor, is private lease ideaal. Een vast bedrag per maand betalen, dat is duidelijk. Je weet waar je aan toe bent. Afhankelijk van je wensen, kun je binnen enkele weken een nieuwe auto ophalen.

29-11-2016
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

snel rijden

vriendelijk geholpen

28-11-2016
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Snelle en vriendelijke service

Bij schade aan mijn auto werd ik erg snel geholpen en de hele reparatie verliep soepel.

02-12-2016
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Perfect.

Met Justlease is het voor mij zorgeloos rijden, alles perfect geregeld, en nergens geen omkijken naar.

30-11-2016
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Geweldige ervaring

We rijden nu beide een leaseauto van Justlease ! Geweldige ervaring, erg tevreden over de medewerkers maar vooral over de service. Die is Top ! We hopen nog lang gebruik te mogen maken van Justlease.

29-11-2016
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

uitstekend

alles loopt op rolletjes ging helemaal goed

01-12-2016
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zorg minder

Door gebruik te maken van Justlease, wordt er een hoop uit handen genomen. Wil je zorgeloos rijden, is dit DE manier. Mederwerkers zijn ook enorm klantvriendelijk, behulpzaam en meedenkend. Echt een hele dikke pluim voor dit bedrijf.

30-11-2016
8 van 0-10
Goed
sterretjes

kontakt

Tot nu toe vriendelijk en snelle reacties

30-11-2016
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Top bedrijf, duidelijk, vriendelijk en behulpzaam!!

Bij de afhandeling van vragen etc..altijd snel antwoord. Ze denken mee en denken in oplossingen. De medewerkers zijn correct en zeer vriendelijk. Een prettige partij om mee te werken!

16-11-2016
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Klant is koning(in)!

Just Lease werkt samen met toppers!

15-11-2016
8 van 0-10
Goed
sterretjes

1e keer lease auto

Alles is vlot geregeld, nette afhandeling van gegevens en levering auto. Vlotte reactie klanten service hopelijk blijft dit zo in de toekomast

14-11-2016
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Prima

In eerste instantie een beetje chaotisch maar alle zaken vriendelijk en deskundig afgehandeld.

09-11-2016
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

uitstekend

het was een goede deal. over drie jaar nog een goede deal en ik ben weer verkocht.

03-11-2016
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

super.

Goed geregeld.

15-11-2016
8 van 0-10
Goed
sterretjes

comfortabel luxe en verantwoord autorijden

snelle transparante bestelling en afhandeling

14-11-2016
7 van 0-10
Goed
sterretjes

contact medewerkers prima

aflevering onvoldoende

09-11-2016
8 van 0-10
Goed
sterretjes

goed

prima

08-11-2016
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Service zoals je die niet meer vaak meemaakt

kan iedereen die wil rijden zonder apk stress etc dit concept en bedrijf aanbevelen.

03-11-2016
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Super aanbieding

Scherpe aanbieding Toyota Yaris. Correcte afhandeling. Nuttige app.

11-11-2016
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

een eenvoudige manier om een auto te leasen

snel en een makkelijke en eerlijke manier een auto leasen

28-11-2016
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Toppers

Heb nu 9 maanden een auto bij Justlease geleased, deze rijd nog prima, goeie inzicht in verbruik (van KM) en kosten die gemaakt zijn (dmv facturen in hun app en website). Kleine beurt was zo gepiept, ze bellen je op, maken een afspraak bij jouw thuis of werk in de buurt je kan er zelfs voor kiezen dat de auto wordt opgehaald en afgeleverd. Dit was bij mij niet nodig omdat de service verleent werd bij mijn werk om de hoek, 5 min lopen. Super!

21-11-2016
7 van 0-10
Goed
sterretjes

8 maanden zonder problemen

Na uitvoerig overleg met Justlease hebben we in April onze eerste leaseauto in ontvangst mogen nemen. We zijn nu 8 maanden verder en zeer tevreden met de auto. Alleen op het punt van communicatie kan het beter; de blackbox wijkt behoorlijk af van de tellerstand en communicatie over onderhoud werd in eerste instantie verkeerd beantwoord en vervolgens opgepakt zonder afspraak van het onderhoudsbedrijf. De komende 16 maanden gaan we met vertrouwen in, op naar de volgende veilige kilometers in een nog steeds zo goed als nieuwe auto

25-11-2016
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Kundig

Zeer prettig

25-11-2016
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zeer fijn bedrijf

Vakkundige mensen.

23-11-2016
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Uitstekende service alsmede accurate deskundigheid

Mijn verschillende ervaringen met Justlease.nl verliepen allen tot volle tevredenheid van mij

22-11-2016
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Zeer plezierig en hopen dat het in de toekomst net zo zal zijn

Medewerkers zijn telefonisch goed bereikbaar en erg vriendelijk. De foutjes die zijn ontstaan ( vermeldingen in de app, vermelding van luxe i.p.v. comfort in factuur ) zijn telefonisch correct afgehandeld. Hopelijk blijft deze service ook in de toekomst hoog in het vaandel staan. Ga zo door

09-11-2016
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Professioneel, Duidelijk en Vriendelijk

Alles is overzichtelijk en duidelijk op de website. Personeel is vriendelijk en meedenkend. Prima service ga zo door.

03-11-2016
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Goede service

goed en netjes afgehandeld, altijd vriendelijke mensen die voor je klaar staan als je vragen hebt

03-11-2016
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Goede service, makkelijk geregeld.

Aanvragen ging super. Was zo geregeld. Bij verdere vragen een korte wachtrij bij de telefonische helpdesk. Daarbij ook goed personeel die vrijwel gelijk antwoord op alles weet. Zeer tevreden met mijn auto en de snelle levering van Toyota. Ik ben tevreden!

07-11-2016
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Goede service, levering en app.

Vorige week maandag mijn Toyota Yaris Hybrid ontvangen. Levering is goed gegaan via de lokale dealer in mijn woonplaats. De auto is op en top. Alles is goed geregeld door Justlease. Aanbevelingen zal ik zeer zeker doen.

14-11-2016
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

goede organisatie met gekwalificeerd personeel

bij de schade afhandeling zeer correct te woord gestaan, korte duidelijke antwoorden zonder gezeur.

18-11-2016
7 van 0-10
Goed
sterretjes

Goed

Prima

17-11-2016
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Snel en Duidelijk antwoord

Goede bereikbaarheid en binnen enkele uren reply op de gestelde vraag.

15-11-2016
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Prima service

Alles is heel duidelijk, je wordt goed op de hoogte gehouden via de mail. Kortom een prima service!

02-11-2016
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Goede service en snelle levering

Mooie aanbieding via de Mediamarkt. Binnen 2 weken werd de auto geleverd door een Toyotadealer in de buurt. Bij vragen wordt je netjes en snel geholpen.

14-11-2016
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Perfecte service

Geheel onverwacht kwam ik bij Justlease binnen met een vraag. Ze maakte netjes tijd voor me vrij en beantwoorde al mijn vragen. Tevens gaf de medewerker mij tips op gebruik van de App en kiliometer Correctie, om zo extra kosten te voorkomen

11-11-2016
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

contact

PRETTIG CONTACT MET DE AFDELINGEN SALES EN CUSTOM CARE. GOEDE UITLEG VAN ZAKEN EN BEHULPZAAMHEID MET HET OPLOSSEN VAN EEN PROBLEEM

11-11-2016
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Tevreden 🙂

Vriendelijk, goede service en een fijne auto 🙂

11-11-2016
8 van 0-10
Goed
sterretjes

topdeal

altijd vriendelijk en nemen de tijd voor hun klanten

11-11-2016
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Prima ervaring met ons vervolg

Na enige jaren een auto te hebben gereden met veel plezier en zonder enig gedoe, is er nu voor een vervolg weer een auto waarvoor een overeenkomst met Justlease.nl is aangegaan. De laagdrempelige contacten, de bereidwilligheid van de medewerkers en een prima aanbod en ondersteuning bij het maken van de nieuwe keuze, was doorslaggevend.

11-11-2016
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

klantvriendelijk

professioneel en klantvriendelijk bedrijf!

09-11-2016
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Geweldig.

Snelle uitslag of je in aanmerking komt om te leasen. Levering van auto precies zoals van te voren beschreven. Aflevering eerder dan verwacht, wat goed uit kwam. Bijzonder vriendelijk onthaal met duidelijke uitleg.

26-10-2016
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Fijne samenwerking

Diverse leasesites op het internet bezocht, en Justlease kwam bij mij het beste over, netjes een offerte gekregen, daarna werd er contact opgenomen over alles wat er mogelijk was. Totaal geen druk, geheel vrijblijvend. Alle vragen werden netjes en goed beantwoord door alle medewerkers van Justlease. Dit was voor mij doorslaggevend. Inmiddels in het bezit van mijn nieuwe auto, Aflevering was ook top, goed ontvangst, goede uitleg en aflevering. Als dit niveau zo blijft dan doen we over 4 jaar weer zaken met Justlease!

25-10-2016
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Super fijn geholpen en we rijden nu een heerlijke auto

We zijn erg goed geholpen. Ik had nog 100de vragen om maar alles zeker te weten en keer op keer werd ik vriendelijk geholpen door vrolijke medewerkers.

25-10-2016
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Ervaring met de "voorloper"

Voorafgaand aan de leaseauto hebben wij een zgn voorloper besteld. Dit omdat onze eigen auto tijdens een aanrijding technisch total loss is en wij een auto nodig hebben. Dus een voorloper aangevraagd. Dit is helemaal top geregeld. Tijdens de aanvraag voor de leaseauto aangegeven dat wij daar gebruik van wilden maken. Binnen een week was alles geregeld. De auto is zelfs op mijn werk afgeleverd. Dit omdat ik geen mogelijkheid had om naar Utrecht te komen. Het afleveren op mijn werk kost geloof ik 70 euro. Maar dat is het me wel waard. Verder is alles top geregeld. De sleutel werd overhandigd, de auto bekeken en uitgelegd en hij was van mij! Heel fijn. We hebben een peugot 108. Helemaal netjes, volle tank. Prima.

03-11-2016
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Prima service!

Uiterst correct.

03-11-2016
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Moeiteloos goeie glasspecialist

Zonder enig probleem is mijn voorruit vervangen op mijn thuislocatie. Binnen uurtje was de ruit vervangen en na half uurtje lijm laten drogen kon ik weer veilig de weg op.

01-11-2016
8 van 0-10
Goed
sterretjes

good customer care

quick response to my problem,satisfying solution offered

03-11-2016
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Snelle reactie op mijn mail, in precies 60 minuten.

Al eerder telefonisch en mail contact gehad. Goed uitgelegd en in voorkomend geval snelle mail reactie. Alles duidelijk.

03-11-2016
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Respectvolle bejegening

Zeeer prettig

02-11-2016
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Duidelijk

Duidelijk en snel beantwoord van mijn vraag.

01-11-2016
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Goed en professioneel

Prima, personeel is vriendelijk en behulpzaam, als er iets is lossen ze het zo snel mogelijk op. Ik ben zeer tevreden.

18-10-2016
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

super goed

beter kan niet

13-10-2016
7 van 0-10
Goed
sterretjes

Deze keer de oplevering van de auto hebben wij anders ervaren als de vorige. Matig dus.

Verder qua communicatie naar bijvb met Mirte was goed.

12-10-2016
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Prettig, vrijblijvend en zorgeloos

Ik heb nu voor het eerst van mijn leven een auto geleased en dit is mij zo goed bevallen dat ik na afloop van mijn contract wederom een auto wil gaan leasen, en zoals de zaken er nu voorstaan wordt dat weer bij Justlease.

31-10-2016
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Een deskundig en vriendelijk team

Onlangs is de tweede auto voor mijn familie besteld bij JustLease omdat de benodigde diensten worden snel en betrouwbaar door een deskundig en vriendelijk team aangeboden. Mijn indruk is dat JustLease voldoende aandacht heeft voor het gemak van haar klanten.

25-10-2016
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Bij schade wordt na melding alles door JustLease geregeld.

Na de schademelding neemt JustLease alles over en heb je nergens meer omkijken naar.

28-10-2016
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

snel hersteld

bij telefonisch contact altijd duidelijk en klantvriendelijk schade gemeld en prima afgehandelt

28-10-2016
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Goede service !

Justlease is een goede partij zeker de moeite waard om te overwegen bij een volgend lease contract.

25-10-2016
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Super Team en geweldige services

In deze tijd is het zeer aan te raden om te leasen, daar je weet wat je auto elke maand kost en je niet voor verrassingen komt te staan. Er staat een super team achter je wat je perfect helpt met allerlei vragen. Voor iedereen een aanrader voor de toekomst.

12-10-2016
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Prima Service

Snelle contacten en snelle levering... Prima verzorgde relatie opbouw. Ben erg teverden en heb sinds kort een tweede auto van Justlease

12-10-2016
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zonder zorgen de weg op.

Goede service.

07-10-2016
8 van 0-10
Goed
sterretjes

prima

goeie en snelle service

20-09-2016
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Altijd correct en behulpzaam

Vriendelijke medewerkers die alles uit de kast halen om de vraag of opmerking zo goed mogelijk op te lossen. Ze geven zelfs uitstekend advies over je abonnement

24-10-2016
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Gewoon goed.

Gewoon goed

17-10-2016
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Kleine reparatie, uitstekend hersteld

Prima service, vriendelijke mensen

19-10-2016
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Justlease, ook kampioen bij het onderhoud

..het servicelampje begint te branden op je dashboard. Tijd voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt. Een telefoontje naar Justlease, je wordt doorgeschakeld naar Profile in Amsterdam. Afspraak gemaakt en auto werd een week later opgehaald en dezelfde dag weer teruggebracht. Zeer efficiënt en klantvriendelijk. Hulde!

11-10-2016

Zeer goed

Private Lease beoordeeld met een

8.6 / 10
Gebaseerd op 897 recensies
Schrijf beoordeling