Wat vind je van ons?

Private Lease van Justlease.nl scoort momenteel hoog op klanttevredenheid. Daar zijn we best een beetje trots op.
Ons streven is echter een 9+ en jij kan ons daarbij helpen. Door aan te geven hoe je onze service ervaart en verbetersuggesties te doen. Door continue verbetering gaan we met elkaar dat doel halen.

Hieronder staan zowel positieve als negatieve reacties. Alleen reacties met beledigingen of schuttingtaal plaatsen wij niet.

8 van 0-10
Goed
sterretjes

Prima Geregeld!

Afgelopen zaterdag mijn auto gehaald,prima verlopen. Tot zover prima tevreden met auto en service

07-02-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Erg prettig op weg geholpen !

Moest even geduld hebben met de uitlevering van mijn Opel Karl, maar is alleszins de moeite waard !

15-02-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Tevreden

goed

15-02-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

paranoia

Niet weten, kontakt opnemen en uitleg vragen aan een deskundig persoon en blijf transparant ..

14-02-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zeer goed geregeld

Vanaf het eerste telefoontje erg goed geholpen

27-01-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

prima

zeer tevreden

25-01-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Goede start ......

Tot nu toe uitstekend, d.w.z. "werving", afsluiten contract, aflevering, communicatie. Nu eerst eens een jaartje rijden en "ervaren".

17-01-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Top geregeld!

Op het moment dat ik een keuze had gemaakt over het leasen van een nieuwe auto ging alles heel snel. Ik kreeg binnen no time een bevestiging, alles werd geregeld, er werd nog even persoonlijk contact opgezocht en als ik een vraag had namen ze echt de tijd voor me! Top service

13-01-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

een goede ervaring

vanaf het eerste gesprek tot de levering van de auto is alles prima verlopen

30-01-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Top Aygo voor topprijs dankzij JUSTLEASE top leaseformule

Professioneel en snel

25-01-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

goed

goed

18-01-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

goede service

mijn ervaringen met Justlease zijn tot nu toe heel goed. Goede service, snel en klantvriendelijk.

10-02-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

uitstekende Service bij de Garage

uitstekende Service bij de Garage, hebben goed geluisterd en binnen een dag mijn probleem verholpen.

07-02-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

deskundige mensen

wordt snel geholpen en ragen worden snel en correct beantwoordt

09-02-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Tevreden klant

Alleen maar positief Vanaf het begin

07-02-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Supersnelle Pechservice

Vriendelijke medewerker van de alarmcentrale stelde me als gerust, er werd goed doorgevraagd en de pechhulp was snel ter plaatse en super behulpzaam en vriendelijk. Bedankt Justlease!!!!!

04-02-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Snel en vakkundig!

Vlotte hulp ter plekke, en goed telefonisch contact betreft bereikbaarheid op de plaats waar pech was.

01-02-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Uitstekend service

Nieuwe auto opgehaald bij Justlease. Vriendelijk ontvangst, professionele service, uitstekende uitleg over alle opties van mijn nieuwe auto. Super tevreden. Ik zal zeker JustLease aanraden bij familie, vrienden en/of collega's.

12-01-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Absoluut geen spijt

Zo enorm blij dat ik de stap heb gezet! Wat een opluchting, JustLease.nl is alles wat je mag verwachten. Duidelijk, vriendelijk, geduldig, komen afspraken na.

26-01-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Mooie aanbieding voor een scherpe prijs!!

Ondanks een paar kleine communicatie problemen, gebruik gemaakt van de Toyota actie met Justlease. Eerste ervaringen zeker positief.

26-01-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

top

top !!!!!

18-01-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

goed

goed

18-01-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zeker aan te bevelen.

Mijn ervaring met Justlease was zeer goed. Op de site is alles zeer duidelijk uitgelegd; een kleinigheid dat toch nog onduidelijk was werd telefonisch zeer vriendelijk en weer duidelijk toegelicht.

17-01-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

vlot en duidelijk

Alles goed en duidelijk

13-01-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Geweldig geregeld

Snelle en overzichtelijke overdracht van de bestelde auto

13-01-2017
7 van 0-10
Goed
sterretjes

fijne ervaring

Het was een goeie ervaring alleen jammer dat je wel met een tijdelijk contract een auto kunt leasen maar er niet vanaf kan als dat tijdelijke contract niet verlengd wordt, wel 3 jaar lang ontslaggarantie betaald, eigenlijk vind ik dat niet kloppen

06-02-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

kwaliteit

Zeer betrouwbaar, kwaliteit en vriendelijke hulp.

06-02-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

gewoon uitstekend

Binnen 2 dagen was alles voor mij geregeld, hele vriendelijke medewerkers die ook mee denken en zoeken naar geschikte oplossingen. samengevat: Ik ben zeer tevreden.

03-02-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

correct

tot nu toe prima

01-02-2017
7 van 0-10
Goed
sterretjes

Prima bedrijf, niet flexibel contract

Justlease is een professioneel, vriendelijk en prima bedrijf. De opzet van 3 maanden periodes binnen de contracten bevalt me niet. Je kan over een jaar 25.000 km rijden staat er, maar in werkelijkheid is het elke keer drie maanden waar je 1/4 van 25.000 km mag rijden. Dus als je in 3 maanden minder rijdt, dan gaan de overgebleven km's niet mee naar de volgende periode (en dus het jaar). Je kan over de kwartalen dus niet compenseren (bijvoorbeeld omdat je in zomer minder rijdt). Dit leidt tot onnodig meer betalen obv geschatte kilometers.

30-01-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Klantvriendelijk afhandeling

Nadat mijn auto niet starte was er binnen een uur een hulpdienst die de aut aan praat kreeg. Hierna naar dealer gestuurd. Daar wilden ze eerst dat ik uur over rijksweg ging rijden en dan pas auto doormeten. Direct Justlease gebeld, die de dealer opdracht gaf direct de accu te vervangen. Gelijk afspraak gemaakt voor servicebeirt. Ik rij weer lekker in de auto zonder startprobleem. Dit te danken aan goede service van justlease.

01-02-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Uitstekende klantbehandeling en service

De contacten met Justlease verlopen steeds prettig en voldoen volledig aan mijn verwachtingen.

03-02-2017
5 van 0-10
Matig
sterretjes

Lange wachttijd en helaas niet gekregen wat ik had verwacht.

Prima wijze van aanloop van het contract gedeelte. Ik wist meteen waar ik aan toe was. Echter bleek de wachttijd geen 12 tot 14 weken te zijn maar heb ik 17 weken moeten wachten tot de auto geleverd werd. Daarnaast was ik in de veronderstelling dat ik geleverd zou krijgen zoals de aanbieding die op de website werd vermeld. Dit bleek anders in het contract vermeld te staan en daar heb ik onvoldoende op gelet. Uiteraard heb ik dit vermeld. Terwijl een en ander gewoon op de website vermeld staat op dit moment kreeg ik als antwoord dat het een ander type was. Alhoewel ik niet heb gekregen wat ik verwachtte werd wel voor naar een passende oplossing gezocht. Ik ben niet helemaal tevreden maar ben wel blij dat er wordt meegedacht in plaats van een stelling name zonder dat ik daar iets mee kan. Wat dus erg belangrijk is, is het lezen van het contract...

01-02-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

staan je altijd perfect te woord met wat voor vraag ook

just lease is in mijn ervaring een uitstekende lease maatschappij die op elk gewenst moment voor je klaarstaat

31-01-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

alles prima gereld

goede service snelle afhandeling top

13-01-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Justlease is oké

Op het verzetten van de aflevering na, was/is alles perfect geregeld.

17-01-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Zeer tevreden

Vriendelijke mensen gesproken, goed ontvangen bij de autodealer, alles netjes uitgelegd.

17-01-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Netjes volgens afspraak

Prima actie ism. de Mediamarkt

12-01-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Justlease, een slimme keuze

een deskundig team, uitgebreide keuze aan auto's tegen een aantrekkelijk leasetarief

12-01-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

fijne levering en service bij leuke voordelige leaseauto!

Wij hebben via de mediamarkt actie een Aygo geleased. De persoonlijke service, van eerste aanvraag online tot en met de levering van de auto bij Louwman in Haarlem was verrassend en fijn. We weten zeker dat we bij Justlease en Louwman in goede handen zijn met ons leuke autootje.

13-01-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

erg goed afgehandeld

snel en correct

18-01-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

klantvriendelijk

altijd goed geholpen en duidelijk goede service

26-01-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

helaas, net geen 10 !

over het algemeen, GOED

18-01-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

DIKKE 10

nette afhandeling ,ze zeggen wat ze doen een pluim..

27-12-2016
6 van 0-10
Matig
sterretjes

In een woord TOP!

Alleen maar positieve ervaringen met justlease tot nu toe!

23-01-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Ontzorgen van uw autozorgen

Mijn ervaring met JustLease is alleen maar positief. Je belt en dingen worden geregeld. Het hele concept is dermate fijn, dat zij echt ontzorgen. Ik ben echt meer dan tevreden.

23-01-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

lekker rijden met Justlease.nl

Vriendelijke mensen, snelle afhandeling, heldere afspraken

18-01-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Together we Build a bright Future

top en top geregeld

17-01-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Great service

De medewerkers van Just Lease zijn klantvriendelijk en helpen je met geduld. In mijn geval werd alles doorgenomen en ik kreeg een heldere uitleg.

17-01-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Vriendelijke mensen.

De aanvragen worden snel en kundig afgehandeld. Op dat punt verdient Justlease een 10.

30-12-2016
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Fantastisch

Ik heb een Auto via JustLease besteld. De Auto wordt volgende week geleverd. Tot nu toe alles ging snel, makkelijk, en aangenaam. Medewerkers zijn vriendelijk en het proces werkt precies zo als beschreven staat. Alles verloopt digitaal, dus je hoeft nergens heen! Ik heb 10 als rapportcijfer gegeven want dat is het hoogste die ik kan aanklikken, maar eigenlijk van mijn kant is het een 12!

16-01-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Zou het weer doen

Zijn goed, alleen het uitstel van levering zou ik graag mondeling horen en kijken of er wat aan gedaan kan worden

09-01-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

justlease no problem!!

altijd correct en to the point!!

12-01-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Ruit reparatie

steenslag beschadiging op de voorruit is prima verholpen bij mij thuis. Tevens hebben ze ook de auto gestofzuigd tijdens de reparatie

11-01-2017
6 van 0-10
Matig
sterretjes

Gemiste kans

Zeer stroef en weinig flexibel.

12-01-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Vragen worden direct goed opgepakt en extra service

De medewerkers zijn hartelijk en geven je extra info goede service dus

13-01-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

vraag over onderhoud

duidelijk en gunstig antwoord

12-01-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

goed en snelle service

goede en snelle afwikkeling van mijn aanvraag een paar maal tel contact gehad en steeds deskundig beantwoord

11-01-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

top bedrijf

Alles snel en correct afgehandeld

10-01-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Goed, deskundig, vriendelijk.

In het begin wat opstartprobleempjes, maar nu perfect en zeer aan te bevelen

03-01-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

geweldig geholpen

ontvangst en uitleg was prima geregeld door de verkoper.

21-12-2016
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Een Vraag, meteen antwoord

een vraag over een storingsmelding in mijn auto wordt direct beantwoord en verholpen door deskundigen.

09-01-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

goed en slim geregeld

deskundig, snel en correcte dienstverlening

04-01-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Topervaring met Justlease!

Vanaf het moment dat ik mijn auto kreeg altijd goed contact gehad. Over alles. Schade, contract, onderhoud en inleveren. Helaas heb ik van justlease afscheid moeten nemen invm zaak van de auto! Anders zou ik zo terugwillen!

04-01-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Just lease is top!

Sinds een jaar lease ikeen auto bij Just lease. Heb er hele fijne ervaringen mee. Voor vragen kun je makkelijk contact opnemen en wordt er op een fijne proffessionele manier meegedacht aan een antwoord. Ik ben heel tevreden!

04-01-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

goed

netjes

21-12-2016
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

zeer professioneel.

Mijn ervaring was zeer fijn en, drempel vrij gevoel. Een jong professioneel team met een transparantie die ik nergens nog was tegen gekomen. Zeer aan te bevelen.

16-12-2016
7 van 0-10
Goed
sterretjes

alles goed geregeld

mijn ervaring is goed alles is duidelijk via de app maar ook de levering van de auto was door de dealer uitsekend

14-12-2016
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Goede bereikbaarheid en wederzijds vertrouwen en goede ontvangst in de desbetreffende garage

Snelle bereikbaarheid en duidelijkheid.

28-11-2016
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Nieuw rijden is altijd goed

goede en vakkundige mensen in dienst, maar ben nog maar een maand klant, dus de ervaringen zijn -tot nu toe- uitstekend. Waarom dan maar een 8? Omdat ik te kort klant ben om een hoger cijfer te geven. Laat me volgend jaar nog maar eens een recensie schrijven.

25-11-2016
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Uitstekende hulp bij wijzigen contract

Justlease.nl heeft mij super geholpen bij een contractwijziging. Top service!

02-01-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Met de overstap naar privé auto lease ben ik ik door justlease goed begeleid

Het is fijn om in een onbekend veld van privé lease goed geïnformeerd te worden en d.m.v. telefonisch- en mailcontact heeft Justlease deze taak naar mijn volle tevredenheid uitgevoerd. Chapeau

28-12-2016
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

uitstekend

goed

29-12-2016
7 van 0-10
Goed
sterretjes

Valse start

Na de mediamarkt fiasco heb ik een valse start gehad met Justlease. Omdat er in 1 maand tijd 2x een hoog bedrag van mijn rekening werd afgeschreven terwijl mij niet duidelijk was dat de termijn betalingen een vooraf betaling was. Mij werd verteld dat het een achteraf betaling was. Dus je kan begrijpen dat ik ervan schrok dat er in 2 maanden 2 termijnbedragen werd geïncasseerd. Na 2 telefonisch contacten is het mij duidelijker geworden wat de bedoeling was. Maar ik heb wel gezegd ik had deze informatie liever vooraf gehad dan achteraf. Uiteindelijk is het allemaal weer in orde gekomen na wat betere uitleg via de telefoontjes.

28-12-2016
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

snel en vakkundig

Tot nu toe is het contact prima en alert verlopen.

28-12-2016
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

slim

geweldig in orde

08-12-2016
8 van 0-10
Goed
sterretjes

goede communicatie, duidelijke afhandeling

netjes contact, bellen ook zelf, duidelijk regels goede aflevering

05-12-2016
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

"beloftes waargemaakt"

uitstekend

28-11-2016
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zeer goede service van Auto Plaza Alkmaar

Bijzonder tevreden met aflevering en service

15-12-2016
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Al jaren een goede ervaring met just lease

2e keer een auto besteld, 1e keer auto aan huis laten brengen, ging feilloos , veel plezier gehad van de VW UP, nu overgestapt op de Opel Karl, in Utrecht opgehaald, zeer vriendelijk ontvangen, goede kennis van zaken, zelfs nog een cadeautje gehad bij ophalen , echt top en aan te bevelen. Rijden weer probleemloos met de nieuwe Opel Karl

21-12-2016
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Makkelijk, snel, goede service!

Het ging heel soepel, met duidelijke hulp. De repareerder heeft uiteindelijk een klein foutje gemaakt, maar het was allemaal zo professioneel dat het me een kleine uitzondering leek. Justlease daarentegen was top.

22-12-2016
8 van 0-10
Goed
sterretjes

prima auto rijden

Voor een private lease auto, vind ik de prijs goed (in de aanbieding) en het is heerlijk om in een nieuwe auto te rijden waar je verder niet hoeft na te denken over extra kosten voor onderhoud.

22-12-2016
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Vanaf dag 1 prima service !

Wij zijn vanaf het eerste begin klant bij Justlease. Zowel bij het eerste contract als bij het recent afsluiten en ingaan van het nieuwe contract zeer goede service. Snelle reactietijd, goede informatieverstrekking over contract, auto inleveren en in ontvangstnemen. Wij bevelen Justlease aan voor iedereen die overweegt privé te leasen. Voor ons autorijden zonder zorgen bij Justlease.

05-12-2016
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Ze doen wat is beloofd!

Prima ervaringen de afgelopen 3 jaar en ook recent weer. Voelt gedane en betrouwbaar. Niks te klagen.

30-11-2016
8 van 0-10
Goed
sterretjes

nieuwe auto

gemakkelijk en vriendelijk

22-11-2016
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Leasen en binnen no time rijden

Zeer deskundige medewerkers. Direct en vakkundig antwoord op je vraag. Binnen korte tijd rijden, het ophalen van de auto was een waar feestje!. Tot nu toe erg positief over het hele proces van aanvraag tot aflevering. Wat je krijgt aangeboden in de offerte wijkt niet af van de werkelijkheid.

14-12-2016
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Altijd goed!

Sinds 2014 klant bij Justlease en nog nooit een vervelend contact moment gehad. Altijd ben ik goed geholpen, doorverbonden naar de juiste medewerkers die altijd alle tijd voor mij en mijn vragen nemen. Heel belangrijk als er geen persoonlijk contact kan plaatsvinden, daarom vind ik het erg goed hoe Justlease dit aanpakt! Top en ga zo door!

13-12-2016
5 van 0-10
Matig
sterretjes

Slechte service

Onderhoudsbeurt wordt niet nagekomen, je moet er zelf achteraan. Vervolgens wordt afspraak wederom niet nagekomen door Justlease. Alarmlampjes branden in auto dus hoe lang gaat dit nog goed? Onvoorstelbaar slecht, voor mij als klant, voor de auto en uiteindelijk dus ook voor Justlease zelf.

13-12-2016
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Justlease Professioneel

Regelen zaken snel en kundig.

13-12-2016
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Goede behandeling en als verrassing de auto een week eerder geleverd.

Zowel telefonisch als met persoonlijk contact prima geholpen door de medewerkers. Auto is tip-top en rijd fantastisch. Zeker een aanbeveling om bij dit bedrijf een auto te leasen.

29-11-2016
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Nooit gedacht ...toch gedaan

goede service , vertrouwd , duidelijk, lang gezocht diverse site afgelopen maar gekozen voor JustLease

28-11-2016
8 van 0-10
Goed
sterretjes

uitstekend

mijn ervaring met justlease is uitstekend bevallen vriendelijke medewerkers en een goede service en snel geholpen was binnen 1 uur met de nieuwe auto op weg.

24-11-2016
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

snel en makkelijk

Aanvraag was zo gedaan. Er werd echt duidelijk gemaakt waar je wel voor betaalt en waarvoor niet. Reageren snel. Werd zelfs gebeld omdat ik iets over het hoofd had gezien. Mijn ervaring met klantenservice is tot nu toe positief. Ze maken reclame dat je alleen nog de benzine moet betalen (uiteraard naast de lease-prijs) en dat is ook zo.

17-11-2016
8 van 0-10
Goed
sterretjes

goede service

zeer klantvriendelijke ontvangst

11-11-2016
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Goede service, levering niet zo goed.

Bij justlease een Yaris hybride besteld. Dit ging op een duidelijke en snelle manier. Hierbij heb ik een aantal keren telefonisch contact gehad waarbij mijn vragen direct werden beantwoord. Prima service van justlease. De levering van de auto was echter niet helemaal zoals het hoort. Het contact met de medewerker van de leverende dealer was goed maar de aflevering liet te wensen over. De auto stond in de showroom en de ramen waren vet van binnen. Ik vind het niet wenselijk dat er andere mensen in "mijn" auto zitten voor aflevering. Door de vette rammen besloeg de auto snel. Tevens staat het stuur marginaal scheef en twijfel ik over de uitlijning van de voorbanden. De auto heeft moeite met rechtdoor rijden. Dit gaat de dealer binnenkort voor mij controleren.

22-11-2016
4 van 0-10
Matig
sterretjes

Proefkonijn

Er wordt wel alles aan gedaan maar er moeten vaak eerst best wel vervelende gesprekken plaats vinden voor je geholpen wordt. Staan met fiets lease niet in kinderschoenen maar in baby schoenen en dat is niet altijd even prettig want betalen moet wel via het volwassen systeem.

08-12-2016
7 van 0-10
Goed
sterretjes

Wat moeizame aanloop, maar uiteindelijk goed geregeld

Eerste ervaring met het fenomeen Prive Lease bevalt vooralsnog goed. Levering duurde vrij lang door de papierwinkel en - denk ik - het onverwacht grote aantal auto's dat besteld werd. Communicatie over hoe het precies werkt mag wat helderder, maar een paar telefoontjes brachten uitkomst. De echte aflevering bij de Toyota-dealer was een klein feestje. Veel werk van gemaakt.

11-11-2016
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Snel geregeld en dat alleen via internet

Tot nu toe niks te klagen super

07-12-2016
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Niets anders meer dan private lease van Justlease

Het is allemaal goed geregeld.

08-12-2016
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

zeer goed geholpen

staan direct voor je klaar als je en vraag hebt

07-12-2016
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Duidelijkheid en servicegericht

Als ervaren zakelijk leaserijder heb ik de privat lease als net zo prettig ervaren. De regels zijn duidelijk, de zaken worden overzichtelijk en goed weergegeven en de service is prima. Een kwestie van goed lezen en kijken waar je mee in zee gaat + de juiste vragen stellen. Dat voorkomt verrassingen en dan rij je heel plezierig en zorgeloos in een prima auto.

06-12-2016
5 van 0-10
Matig
sterretjes

belofte maakt schuld

Ik ben niet geheel ontevreden maar er zijn wat mij betreft 'belangrijke' verbeterpunten.

22-11-2016
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

fantastisch

na wat googlen ben ik bij justlease terecht gekomen, vanaf dat moment wist ik zeker dat ik bij Justlease de auto ging leasen. Ik ben ontzettend vriendelijk geholpen en goed voorzien van informatie. Complimenten!

03-11-2016
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Super geregeld allemaal!

Zeer vriendelijk personeel. Goed geholpen en nemen de tijd voor je. En de auto is ook nog eens super.

23-11-2016
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Helderheid,correctheid en bedachtzaam.Kort maar krachtig

kort en krachtig,voor mij een uitkomst, zorgeloos autorijden!

15-11-2016
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

goed

uitstekend

15-11-2016
7 van 0-10
Goed
sterretjes

ontbrekende communicatie

goed

16-11-2016
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Een snelle en duidelijke manier om privé te gaan leasen

Als je graag in een nieuwe auto wilt rijden, maar je hebt hier de financiële middelen niet meteen voor, is private lease ideaal. Een vast bedrag per maand betalen, dat is duidelijk. Je weet waar je aan toe bent. Afhankelijk van je wensen, kun je binnen enkele weken een nieuwe auto ophalen.

29-11-2016
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

snel rijden

vriendelijk geholpen

28-11-2016
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Snelle en vriendelijke service

Bij schade aan mijn auto werd ik erg snel geholpen en de hele reparatie verliep soepel.

02-12-2016
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Perfect.

Met Justlease is het voor mij zorgeloos rijden, alles perfect geregeld, en nergens geen omkijken naar.

30-11-2016
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Geweldige ervaring

We rijden nu beide een leaseauto van Justlease ! Geweldige ervaring, erg tevreden over de medewerkers maar vooral over de service. Die is Top ! We hopen nog lang gebruik te mogen maken van Justlease.

29-11-2016
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

uitstekend

alles loopt op rolletjes ging helemaal goed

01-12-2016
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zorg minder

Door gebruik te maken van Justlease, wordt er een hoop uit handen genomen. Wil je zorgeloos rijden, is dit DE manier. Mederwerkers zijn ook enorm klantvriendelijk, behulpzaam en meedenkend. Echt een hele dikke pluim voor dit bedrijf.

30-11-2016
8 van 0-10
Goed
sterretjes

kontakt

Tot nu toe vriendelijk en snelle reacties

30-11-2016
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Top bedrijf, duidelijk, vriendelijk en behulpzaam!!

Bij de afhandeling van vragen etc..altijd snel antwoord. Ze denken mee en denken in oplossingen. De medewerkers zijn correct en zeer vriendelijk. Een prettige partij om mee te werken!

16-11-2016
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Klant is koning(in)!

Just Lease werkt samen met toppers!

15-11-2016
8 van 0-10
Goed
sterretjes

1e keer lease auto

Alles is vlot geregeld, nette afhandeling van gegevens en levering auto. Vlotte reactie klanten service hopelijk blijft dit zo in de toekomast

14-11-2016
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Prima

In eerste instantie een beetje chaotisch maar alle zaken vriendelijk en deskundig afgehandeld.

09-11-2016
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

uitstekend

het was een goede deal. over drie jaar nog een goede deal en ik ben weer verkocht.

03-11-2016
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

super.

Goed geregeld.

15-11-2016
8 van 0-10
Goed
sterretjes

comfortabel luxe en verantwoord autorijden

snelle transparante bestelling en afhandeling

14-11-2016
7 van 0-10
Goed
sterretjes

contact medewerkers prima

aflevering onvoldoende

09-11-2016
8 van 0-10
Goed
sterretjes

goed

prima

08-11-2016
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Service zoals je die niet meer vaak meemaakt

kan iedereen die wil rijden zonder apk stress etc dit concept en bedrijf aanbevelen.

03-11-2016
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Super aanbieding

Scherpe aanbieding Toyota Yaris. Correcte afhandeling. Nuttige app.

11-11-2016
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

een eenvoudige manier om een auto te leasen

snel en een makkelijke en eerlijke manier een auto leasen

28-11-2016
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Toppers

Heb nu 9 maanden een auto bij Justlease geleased, deze rijd nog prima, goeie inzicht in verbruik (van KM) en kosten die gemaakt zijn (dmv facturen in hun app en website). Kleine beurt was zo gepiept, ze bellen je op, maken een afspraak bij jouw thuis of werk in de buurt je kan er zelfs voor kiezen dat de auto wordt opgehaald en afgeleverd. Dit was bij mij niet nodig omdat de service verleent werd bij mijn werk om de hoek, 5 min lopen. Super!

21-11-2016
7 van 0-10
Goed
sterretjes

8 maanden zonder problemen

Na uitvoerig overleg met Justlease hebben we in April onze eerste leaseauto in ontvangst mogen nemen. We zijn nu 8 maanden verder en zeer tevreden met de auto. Alleen op het punt van communicatie kan het beter; de blackbox wijkt behoorlijk af van de tellerstand en communicatie over onderhoud werd in eerste instantie verkeerd beantwoord en vervolgens opgepakt zonder afspraak van het onderhoudsbedrijf. De komende 16 maanden gaan we met vertrouwen in, op naar de volgende veilige kilometers in een nog steeds zo goed als nieuwe auto

25-11-2016
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Kundig

Zeer prettig

25-11-2016
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zeer fijn bedrijf

Vakkundige mensen.

23-11-2016
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Uitstekende service alsmede accurate deskundigheid

Mijn verschillende ervaringen met Justlease.nl verliepen allen tot volle tevredenheid van mij

22-11-2016
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Zeer plezierig en hopen dat het in de toekomst net zo zal zijn

Medewerkers zijn telefonisch goed bereikbaar en erg vriendelijk. De foutjes die zijn ontstaan ( vermeldingen in de app, vermelding van luxe i.p.v. comfort in factuur ) zijn telefonisch correct afgehandeld. Hopelijk blijft deze service ook in de toekomst hoog in het vaandel staan. Ga zo door

09-11-2016
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Professioneel, Duidelijk en Vriendelijk

Alles is overzichtelijk en duidelijk op de website. Personeel is vriendelijk en meedenkend. Prima service ga zo door.

03-11-2016
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Goede service

goed en netjes afgehandeld, altijd vriendelijke mensen die voor je klaar staan als je vragen hebt

03-11-2016
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Goede service, makkelijk geregeld.

Aanvragen ging super. Was zo geregeld. Bij verdere vragen een korte wachtrij bij de telefonische helpdesk. Daarbij ook goed personeel die vrijwel gelijk antwoord op alles weet. Zeer tevreden met mijn auto en de snelle levering van Toyota. Ik ben tevreden!

07-11-2016
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Goede service, levering en app.

Vorige week maandag mijn Toyota Yaris Hybrid ontvangen. Levering is goed gegaan via de lokale dealer in mijn woonplaats. De auto is op en top. Alles is goed geregeld door Justlease. Aanbevelingen zal ik zeer zeker doen.

14-11-2016
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

goede organisatie met gekwalificeerd personeel

bij de schade afhandeling zeer correct te woord gestaan, korte duidelijke antwoorden zonder gezeur.

18-11-2016
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Snel en Duidelijk antwoord

Goede bereikbaarheid en binnen enkele uren reply op de gestelde vraag.

15-11-2016
8 van 0-10
Goed
sterretjes

topdeal

altijd vriendelijk en nemen de tijd voor hun klanten

11-11-2016

Zeer goed

Private Lease beoordeeld met een

8.6 / 10
Gebaseerd op 941 recensies
Schrijf beoordeling