Wat vindt u van ons?

Private Lease van Justlease scoort momenteel hoog op klanttevredenheid. Daar zijn we best een beetje trots op.
Ons streven is echter een 9+ en u kan ons daarbij helpen. Door aan te geven hoe u onze service ervaart en verbetersuggesties te doen. Door continue verbetering gaan we met elkaar dat doel halen.

Hieronder staan zowel positieve als negatieve reacties. Alleen reacties met beledigingen of schuttingtaal plaatsen wij niet.

9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Uitstekend

Zeer vriendelijke en kundige medewerkers

15-08-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Juiste mensen op de juiste plek

Word goed behandelt netjes aan de telefoon ga zo door

07-08-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

goede en duidelijke service

bij telefonische navraag op de juiste en duidelijke wijze te woord gestaan

09-08-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zo ga je met klanten om

Een auto onderhoudsbeurt via Justlease is niet zo maar een onderhoudsbeurt. Dit is een ervaring waar menige organisatie nog van kan leren. De service, klantvriendelijkheid en de afspraken die nagekomen worden. Ook de Profile garage in Krimpen aan den IJssel krijgt een dikke pluim van me. Geweldig hoe je daar ontvangen en geholpen wordt. De bereidheid, het meedenken, de deskundigheid en de service zijn in 1 woord GEWELDIG te noemen. Een garage waar anderen wat van kunnen leren. Goede keuze van Justlease om onderhoud uit te besteden aan Profile te Krimpen a./d IJssel. Absoluut meer auto's naar toe sturen.

07-08-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

na enige aarzeling overstapt naar een andere leasemaatschappij

Na 4 jaren met veel plezier elders gelast te hebben ben ik met enige aarzeling het avontuur aangegaan met Just Lease. Er werd mij na akkoordverklaring van de kredietcheck direct een datum van aflevering van de auto telefonisch bekendgemaakt, tot het laatste moment heb ik gewacht ( zelf geen contact gezocht en vertrouwen gehad) want ik moest de vorige lease auto op dezelfde datum inleveren bij de vorige leasemaatschappij. Just lease was op tijd, dus de datum als telefonisch vermeld en de aflevering ging heel soepel, super vriendelijke medewerkers, zowel aan de telefoon als tijdens de aflevering, super aanbevolen!

11-08-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Snelle en accurate handeling

Ik heb telefonisch contact gehad met Justlease. De medewerker begreep meteen wat ik bedoelde en na enkele minuten had ik in de mail wat ik nodig had.

09-08-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Uitstekende service van Just Lease

Netjes geholpen door de medewerkers over het uitzoeken van me auto die ik heb genomen via het bedrijf Justlease. Niet opdringerig qua verkoop praatjes, ze zeide neem liever je tijd en ga langs een dealer voor een proefrit zodat je weet hoe de auto aanvoelt en of je de juiste keuze heb gemaakt voor dat je justlease akkoord geeft om de auto te bestellen.

01-08-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

uitstekend

alles prima verzorgd

01-08-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Uitstekend geregeld!

Ik lease nu ruim een jaar en ik heb tot op heden nog geen enkele negatieve ervaring met Justlease

01-08-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Netjes gerepareerd!

Goed geholpen, procedure was meteen duidelijk

01-08-2017
7 van 0-10
Goed
sterretjes

ok maar duur

ok

01-08-2017
4 van 0-10
Matig
sterretjes

Baas over mijn eigen rekening

Als iets niet goed loop dan weet men je te vinden maar als er een fout aan de andere kant wordt gemaakt dan denkt men nog een houding aan te nemen door te schrijven in een e-mail wat je wel of niet mag doen. Volgens mij is het mijn rekening. Die auto heb ik niet echt nodig.

04-08-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

WoW

Vriendelijke medewerkers

02-08-2017
7 van 0-10
Goed
sterretjes

beetje jammer

voor de eerste keer vind ik het erg jammer dat er zoveel is mis gegaan.

20-07-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

vriendelijk

leuk ontvangen en super netjes word alles afgehandeld, alles word rustig uitgelegd ook via de telefoon

17-07-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

heel goed

goed

31-07-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Uitstekende service met prima kwaliteit!

Justlease heeft zijn meerwaarde wederom bewezen. Indien we met vragen of situaties zitten, worden we accuraat geholpen en de kwaliteit van de hulp is perfect. Helemaal tevreden als klant van Justlease.

31-07-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Goed op weg met Just Lease!

Zoals hiervoor beschreven: Uitstekend bedrijf, medewerkers met kennis van zaken en uitstekende service. Prima prijs, kwaliteit verhouding!

31-07-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

correct vriendelijk duidelijk

Van aanvraag tot contract en levering auto goede begleiding

27-07-2017
6 van 0-10
Matig
sterretjes

Dienstverlening rondom onderhoud kan veel beter

Justlease is een prettig bedrijf, auto is prima, app werkt goed. De dienstverlening rondom het onderhoud van de auto laat echter op een aantal essentiële punten te wensen over. Justlease neemt proactief telefonisch contact op wanneer de auto toe is aan een onderhoudsbeurt (fijn!), maar daarna begint het te haperen. Men verwijst door naar garages die ver uit de buurt zijn, waardoor de betreffende garages vaker niet dan wel meewerken aan de beloofde haal- en brengservice. Ook wordt mijn auto na onderhoud zelden schoon opgeleverd en verschijnen er daags na de onderhoudsbeurt nog meldingen (Olie verversen, motoronderhoud plegen, etc!). Ik moet dus terug naar de garage om dit te laten resetten. Slordig. Hier kan Justlease weinig aan doen, maar het geeft wel aan dat de beloftes die zij doen niet altijd waargemaakt worden door andere dienstverleners uit de keten. Hier zou Justlease scherper op kunnen zijn!

24-07-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Snelheid bij Schade te melden en Herstel ervan.

Ervaring met Justlease, is heel goed en zijn heel vriendelijk geholpen

27-07-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Probleemloos

Afspraak = Afspraak

28-07-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

goeie service en correctheid

Mensen geven juiste info

28-07-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Super!

Erg blij met mijn auto en alle voordelen die Justlease te bieden heeft.

26-07-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Voor private leasen het beste adres!!

Snelle, vakkundige, professionele en vriendelijke dienstverlening; tevens betaalbaar!

26-07-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Top service!

Door ziekte in de familie rijd ik meer kilometers in mijn lease auto dan voorzien. Bij het opvragen van de huidige kilometerstand en het checken of het bijkopen van kilometers noodzakelijk was, kreeg ik een super lieve tegemoetkoming! Top service!

25-07-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

JUSTINLEASE goed,,, NISSAN ,,NIET,, goed voor mij die weinig ? km rijd

De levering van auto was ECHT LAAT. maar service is GOED. en leuke mensen. Met vriendelijke groet, Pim

18-07-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Prima en snel geholpen.

Wat een prima en snelle service, ondanks wat vertraging konden we ons dagprogramma gewoon afwerken.

18-07-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Gemak dient de mens

Het is zo handig en makkelijk om een nieuwe auto te regelen via justlease en je wordt heel goed geinformeerd

14-07-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Tevreden klant

Deskundig geholpen

11-05-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Spannend

Goed

07-07-2017
7 van 0-10
Goed
sterretjes

soms wel soms niet

overhet algemeen is mijn ervaring goed, je wordt altijd goed te woord gestaan. alleen als je al langer klant bent ga je een beetje bij het meubilair horen en is er niet meer zoveel mogelijk bij onderhandelingen als dan dat je voor het eerst komt, een beetje jammer. maar voor de rest blijft het een goed bedrijf.

17-07-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zeer bekwaam, vriendelijk en prijs bewust

Keep it simpel, geldt zeker voor Just Lease. Prettige samenwerking met vriendelijke bekwame mensen, en dat alles zeer prijsbewust. in een woord: TOP!

19-07-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Prima

prima en persoonlijk

21-07-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

prima

goed

21-07-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Prima service.

Justlease gaat netjes met zijn klanten om. Vragen worden snel en deskundig beantwoord. Een fout werd direct gecorrigeerd.

20-07-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Snelle service

Goed kontakt gehad. Veel uitleg gehad en de service is goed te noemen. Er zouden geen onduidelijkheden meer kunnen zijn na de vele kontakten.

19-07-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Uitstekend

Je wordt zeer vriendelijk en kundig geholpen. Justlease neemt echt de tijd voor je

13-07-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

No nonsens aanpak is zeer efficiënt.

De in aanvang wat moeizame communicatie is aanmerkelijk verbeterd.

12-07-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

service zonder poespas maar gewoon zo als t hoort

goede ervaring nooit geen ellende of slechte toestanden gehad op allerlei gebieden kortom service en vrienelijkheid zoals t hoort

11-07-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

prima service

in een woord geweldig goed

04-07-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Klantgericht

JustLease geeft niet alleen antwoord op je vraag maar denken mee en delen deskundigheid.

14-07-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

fantastisch

fijne ervaring

29-06-2017
6 van 0-10
Matig
sterretjes

Gemengde gevoelens

Ik had nogal specifieke vragen bij het aanvragen van de auto. Niet alles was helder. (bijv. of het mogelijk was om een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel te bestellen). Na een hoop telefonisch contact te hebben gehad uiteindelijk mij verteld dat het niet mogelijk was, zat er uiteindelijk wel in. Bij het ophalen van de auto was er een hoop onduidelijkheden of het überhaupt mogelijk was om de auto op te halen op de afgesproken datum. Daar heb ik zelf achteraan moeten bellen. Uiteindelijk is het alsnog gelukt, ondanks dat Justlease een verkeerde overschijvingscode had doorgegeven aan de garage. Gelukkig ben ik een bekende bij de autogarage die de auto uitleverde en hebben ze extra moeite voor mij genomen om het in orde te maken. De auto is fantastisch. Een fiat 500 met bussinespakket en extra opties genomen. Echter bij het afhalen van de auto stond er 96km op de teller. Terwijl er bij Justlease maar 58km bekend was. Ook was er schade aan de binnenzijde van de auto. Een krasje op het dashboard, een scheurtje in de bekleding en krassen op het plastic van de instaplijst. Dat kan nu wel worden gerepareerd op kosten van Justlease, maar kost wel weer vrije uren om het op te lossen. Wat ik ook zelf weer moet regelen. Al om al. Mooie auto met een goede aanbieding op het leasecontract. Echter is er geen persoonlijk contact (alleen telefonisch) en was de kennis van de auto middelmatig (als autoliefhebber weet je over sommige zaken meer dan de verkopende partij). Ook bij de aflevering was er een hoop onzekerheid en weinig tot geen contact vanuit Justlease. Ik heb zelf 2 dagen van te voren gebeld om te vragen waar ik de auto moest ophalen en of het überhaupt nog ging lukken. Ik had sterk het gevoel dat het contract was ondertekend dus valt de interesse weg voor de afhandeling.

23-06-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Blijde rijder

Prettige ontvangst, goede info, en aandacht voor evt vragen gekregen.

21-06-2017
1 van 0-10
Slecht
sterretjes

Slecht Service

Customer Care zijn slecht beriekbaar en denken totaal niet mee met de klant. Wel jammer maar het is wel zo. Ik heb tot nu toe alleen spijt gehad van mijn keuz om met JustLease in zee te gaan.

10-07-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Auto leasen doet je bij Just Lease

Mijn ervaring bij Just Lease zijn, top medewerkers, snel en accuraat en binnen paar minuten staan ze klaar om mij te woord te staan en snel geholpen, geen wachttijden en de vriendelijkheid van medewerkers staat bij mij Just Lease voorop, mijn advies koop of lease een auto bij Just Lease

10-07-2017
7 van 0-10
Goed
sterretjes

mijn eerste ervaring met just lease

Op zich uitstekend alleen dat gedoe met kilometerbundels bevalt mij niet; laat de klant vrij om zijn eigen invulling te geven aan de gekozen kilometers per jaar

03-07-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Een verademing

Zeer correcte en snelle hulp bij indienen aanvraag. Enig minpuntje was dat de gekozen kleur niet geleverd werd bij het gekozen model. Geen waarschuwing of iets dergelijks. Maar vooral positief gevoel overgehouden aan de hulpvaardigheid van de medewerkers

03-07-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Relax

Bij schade aan je auto is er geen belemmering opgetreden. De afhandeling is snel en accuraad gebeurd. Vervangende nieuwe auto aanwezig!!

04-07-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

service

Ik ben erg goed geholpen, vriendelijk en behulpzaam. Service was erg goed en er werd overal goed voor gezorgd.

04-07-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Goeie service bij justLease

Ik ben zeer tevreden over de communicatie met JustLease. Waar je ook voor belt je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en je merkt dat de medewerkers hun best doen om je te helpen. De service bij hun ben ik zeer tevreden over

03-07-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

JustLease...zonder zorgen

Uitstekende dienstverlening, betaalbaar, overzichtelijk en klantvriendelijk

03-07-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

uitstekende en snelle service

kennis van zaken, snel goed bereikbaar.

06-07-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Tot levering 11n 10, na levering opstartproblemen in betaling

Medewerkers zijn zeer klantvriendelijk en getraind. Wat ikzelf als minder prettig ervaar is dat ik graag per mailzaken afhandel, maar dan elke keer gebeld wordt ipv gemaild. daarnaast de eerste afschrijving niet goed gegaan. Verder zeer tevreden!

06-07-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Professionaliteit

Eerlijke en deskundige club!

04-07-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Relaxed en professioneel bedrijf

Van het begin af (bestelling) en (contacten) ervaar ik JustLease als een professioneel en vriendelijk bedrijf. De aanpak van de medewerkers is prima. De website is zeer duidelijk en gemakkelijk te gebruiken. Ook de contacten en mailwisseling na het verkrijgen van de auto zijn prima. Zeer prettige medewerkers en altijd correct. Chapeau!

13-06-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Kleine storing grote gevolgen

Door een kleine storing in mijn richtingaanwijzer stonden mijn lampen automatisch aan (en bleven aan) waardoor mijn accu leeg was gelopen. Een belletje naar de alarmcentrale, de situatie uitgelegd en binnen een half uur stond de monteur van de garage bij mijn auto. Na alles nagekeken te hebben kwam de monteur achter het probleem en heeft het opgelost. Hij was dit nog nooit tegengekomen dus wel heel fijn dat het alsnog zo verholpen kon worden. Na een 15 minuten was alles weer good to go en kon ik mijn auto weer gebruiken. Helemaal top dus. Bedankt

01-07-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Goede service

Goede service, uitstekende hulp.

27-06-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

moeiteloos

gewoon goed

27-06-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

alles wordt voor je geregeld.

Tot nu toe is al mijn contact met Justlease plezierig verlopen. Absoluut deskundig en regelt alles voor je. Ik had een ongeluk in Duitsland en alles werd voor mij geregeld. Ik denk dat dat het voordeel is van een lease-auto dat veel dingen door Justlease wordt geregeld en gedaan. IK heb absoluut geen spijt van mijn keuze voor een lease-auto.

28-06-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

No Problemo!

Sinds het offerte-traject voor een lease-auto tot en met nu, inclusief een schade, heb ik alleen maar lof voor Justlease. Men is terzake deskundig, probleem oplossend icm met inlevingsvermogen. Ook schade-afhandeling geeft geen problemen. Je wordt snel verwerzen naar de dichtsbijzijnde schade-hersteller. Daar staat direct een vervangende auto klaar. Wat wil je nog meer? (bakkie misschien, die regel ik zelf!)

28-06-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Onderhoud auto

Vorige week heeft mijn auto onderhoud gehad. Op vrijdag leverde ik de sleutel in van mijn auto. Die kwam iemand ophalen en s'avonds weer terug gebracht. Gewassen en al. Erg makkelijk zelf geen omkijken naar. En ik kan weer veilig op vakantie.

27-06-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Service, Kwaliteit en Klantgerichtheid is bij Justlease gewoon perfect !!

Ervaring met alle medewerkers van justlease is zeer goed.

29-06-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Na 2 jaar nog steeds dik tevreden.

Ik rij onze Opel Karl nu bijna 2 jaar, 21.000 verder, 2 beurten verder. 1 Keer blackbox vervangen o.v.v. Justlease, dat ging erg soepel en uiteraard kosteloos. Bij beurten, of de Karl thuis ophalen óf zelf brengen en kosteloos leenauto meekrijgen (excl. benzine) Goed geregeld! Beurten worden in mijn geval gedaan door Profile, dicht in de buurt. 2 Keer contact met customer care. Ook prima. Ga zo door!!

29-06-2017
7 van 0-10
Goed
sterretjes

Uitleg

Over het algemeen goed maar medewerkers van de klantenservice geven verschillende antwoorden.

29-06-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden over het contact, service en afhandeling van mijn leaseauto. De medewerkers hebben mij te allen tijden correct en vriendelijk te woord gestaan. Toen ik de auto kwam ophalen kreeg ik deskundig uitleg over de auto. Ik zal Justlease zeker aanbevelen bij anderen.

08-06-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Top!

alles wat er geregeld moest worden was prima en volgens afspraak gedaan.

06-06-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

goede service

goed

23-06-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zeer correcte service

Ervaren medewerkers die mij te woord staan, mocht er een enkele zijn die de vraag niet voor de 100% kan beantwoorden dan overlegt hij/zij het met een collega, prima teamwork.

23-06-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Service

Overal waar wordt gewerkt worden fouten gemaakt. De manier waarop er daarna gehandeld wordt maakt het onderscheid. Zowel wij als de medewerker van Justlease waren de dakdragers vergeten. Na mijn telefoontje werd ik binnen 5 minuten teruggebeld met de reden en een voorstel tot oplossing: ze werden thuisgebracht door een medewerker die in de buurt woonde. TOP! Van begin tot einde is er vriendelijkheid en bereidheid tot beantwoorden van vragen. TOP!

19-06-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Naar verwachting

Zie eerdere open opmerkingen. Verder prima.

07-06-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

duidelijk en vriendelijk.

Je mag altijd bellen en dat is fijn omdat we niet erg handig met de computer zijn .....zijn zeer vriendelijk en duidelijk.

24-05-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

super

gewoon geweldig geen op of aanmerkingen

12-06-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

prima service

prima

16-06-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

ik ben blij met justlease

justlease heeft kennis van zaken en grote bereidheid om problemen op te lossen.

16-06-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Prettige eerste lijn service - soms wat onduidelijkheden

Just lease is erg prettig in de private lease sector en goed bereikbaar in het geval van een ongeval. De app op de telefoon is erg handig en de aanbiedingen t.b.v. bijvoorbeeld km's per maand beter dan de rest van de markt!

14-06-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Niet alleen aandacht voor de auto, maar ook voor de gebruiker.

Ik stel de prettige communicatie zeer op prijs, niet alleen via de mail maar ook via de telefoon is er tijd en aandacht.

13-06-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Snelle afhandeling

Bij mijn klacht wird ik telefonisch snel en goed geholpen

16-06-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

geweldige service

Alleen wat moeten wachten op de auto maar verder alles prima.

13-06-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Pech maar snel opgelost

Lekke band met mijn auto. Snel en adequaat opgelost door de gestuurde pechhulporganisatie. Prima geregeld!

07-06-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Prima service

Volgens afspraak geregeld en het personeel neemt de tijd om alles uit te leggen

01-06-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zeer servicegericht naar hun klanten

Je wilt op het gebied van een auto het gevoel hebben dat je een goede deal maakt, Justlease.nl maakt dat gevoel zeker waar.

30-05-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Goed, makkelijk en snel

Na de beslissing om voor een nieuwe auto te kijken al snel door familie gewezen op Just Lease. De website steekt mijn inziens goed in elkaar en daardoor kan je makkelijk een keuze maken zonder direct vast te zitten aan een contract. Aflevering van de auto ging goed en snel en alles wordt duidelijk uitgelegd.

29-05-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Goede service en een scherp aanbod

JustLease vond ik persoonlijk hele goede aanbiedingen hebben. Service was goed en persoonlijk, waarbij zij energie steken in het contactleggen. De auto is top en ik ben zeer positief over JustLease. Ook de app vind ik handig, als je ooit vergeet waar je geparkeerd hebt. Biedt de app de oplossing.

31-05-2017
7 van 0-10
Goed
sterretjes

goed

prima

12-06-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

to the point

Mijn vragen zijn direct en correct beantwoord en afgehandeld. Had het zelf niet beter of sneller kunnen doen

12-06-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Voordelig een splinternieuwe auto

Na het spontaan overleiden van onze vorige auto hebben we nu privatelease via Justlease geprobeerd. Het rijden in een splinternieuwe auto is echt geweldig. Heerlijk comfortabel! En de prijs met bijhorende zekerheden is ook nog eens erg aantrekkelijk.

06-06-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Duidelijk en snelle service

In contact met Just Lease gekomen wegens een actie voor het leasen van een auto. Snel en duidelijk geholpen. Ook kun je gemakkelijk via mijnjustlease.nl de status van de levering inzien.

08-06-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Justlease.nl levert precies zoals ik het graag wil

Altijd naar wens

08-06-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Prima Service

Prima en snel opgelost.

08-06-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zeer tevreden

Voor de tweede keer leasen wij bij Just Lease wij zijn zeer tevreden

31-05-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Goed geregeld bij Justlease

Goed geregeld bij Justlease, vanaf 1e contact om te leasen, snelle afhandeling, ook na een schademelding!

02-06-2017
7 van 0-10
Goed
sterretjes

Goed en snel

Goed en snel en goede prijzen

31-05-2017
5 van 0-10
Matig
sterretjes

waardeloos

niet goed

03-06-2017
7 van 0-10
Goed
sterretjes

Tevreden over Volkswagen Polo 1.2

Vriendelijke service, goede uitleg over de auto bij de aflevering. De afspraken die nagekomen worden. Tot nu toe rijdt de auto perfect.

26-05-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

vakkundig

zeer professioneel geholpen zowel via internet als op de vestiging zelf

19-05-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Duidelijk

Vraag over afkoop, binnen 36 uur prima en duidelijk beantwoord

31-05-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Snelle, juiste hulp

Mijn kilometerbundel aanpassen ging snel en vlot, dankzij de hulp van de medewerker.

31-05-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Goede prijs en uitstekende service

Makkelijk online te bestellen en bij vragen via de mail krijg je erg snel een nette reactie terug. Sper handige app waarin je alles kan bijhouden en eventuele wijzigingen kunt doorgeven. Keurig ontvangst bij oplevering. Zag er allemaal heel verzorgd en netjes uit. Prettige medewerkers. Al met al zeer tevreden!

16-05-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

goede voorwaarden goede prijs

kan tot nu toe prima s ervice, en de auto voldoet aan alles wat je mag verwachten.

15-05-2017
2 van 0-10
Slecht
sterretjes

Fijne en mooie auto maar er gaat erg veel mis helaas

De auto zelf is top. De communicatie en service vanuit Justlease helaas aanzienlijk minder. Last gehad van een motorstoring bij ophalen, een niet functionerende black box, het ontbreken van getoonde accessoires en een re-actief beleid vanuit de servicemedewerkers maken dat de eerste 2 weken een nare bijsmaak kennen. Medewerkers zijn verder wel erg vriendelijk en proberen het op te lossen maar krijgen geen enkele ruimte/mogelijkheid tot het bieden van zinvolle oplossingen.

01-05-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Deels goed en deels wat rommelig

Wat betreft inleveren van stukken en afspraak ophalen auto waar er telkens geschoven werd met data. Kreeg de indruk dat er langs elkaar heen gewerkt wordt. Het zou fijn zijn dat alle medewerkers op de hoogte zijn van wat er speelt. Telkens iemand anders met ander antwoord. Dat bedoel ik ook met rommelig.

29-05-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

prima service en communicatie

Tot nu toe een prima bedrijf. Correct accuraat en vriendelijk. Top

24-05-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Accuraat, vriendelijk en efficiënt

Denken mee en zijn attent.

22-05-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Perfecte bejegening!

Zeer goed! Nette keurige bejegening.

24-05-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Schadeherstel

Goed afgehandeld

24-05-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Justlease, gegarandeerd de beste

De bestelling van de auto ging binnen een paar dagen. Je plaats je bestelling en je wordt gebeld. Na een controle wat ook in een dag was, wordt je auto besteld. Schrik niet van 12 weken wachten want meestal is je auto veel eerder binnen. Bij het ophalen van je auto, krijg je een hartelijk ontvangst. Met koffie en gebak. De medewerkers waren super vriendelijk. Je kan heel open met ze praten en alles vragen. Na bereiden van de nodige papieren wordt je naar je auto gebracht. Bij de auto aangekomen legt de medewerker je netjes uit hoe de auto werkt. Het mooiste wat ik vond was dat je niks hoeft te betalen zodat je met onverwachtte kosten zit. Je betaald alles achteraf. Ik heb op dit moment geen negatieve punten. Ik heb Justlease alleen maar positief ervaren. Ga zo door justlease. Voor mij staan jullie op nummer 1

05-05-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Private lease is de goede keuze voor mij

Mijn eerste ervaring met private lease, en deze is heel positief. Vragen worden snel beantwoord en ook bij het ophalen van de auto is alles tot in de puntjes geregeld. Via de app kun je dagelijks bijhouden hoeveel kilometers je hebt gereden, welke ritten je hebt gemaakt etc. Alles overzichtelijk, mooie nieuwe auto en personeel dat met plezier werkt!

05-05-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Van idee naar uitvoering

Wat begon als een hersenspinsel toen ik op zoek was naar een nieuwe auto eindigde uiteindelijk in het rijden van een private lease auto. Justlease wist mij ervan te overtuigen dat private lease voordeliger is dan het hebben van een auto in dezelfde klasse. De aanvraag was er sneller doorheen dan ik had gedacht en ook mijn oude auto was geen probleem. Die heb ik laten inkopen door de opkoper van Justlease!

05-05-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Goeie service, duidelijke communicatie en zeer meelevend

Voor m'n nieuwe baan had ik een auto nodig, en het was al snel duidelijk dat JustLease hier de perfecte oplossing voor bood middels Private Lease. Er werd goed met mij meegedacht over het maken van de bestelling, zoals waar ik goed over moest nadenken, de voor- en nadelen van bepaalde opties, et cetera. De levering van de 'echte' auto liet even op zich wachten (wat overigens niet door JustLease kwam), maar ook hier dacht JustLease weer mee met hoe ze me tegemoet konden komen. Bij het ontvangen van de auto ging alles soepel, was de communicatie duidelijk en reed ik als blij man weg. Complimenten, dank, en bovenal petje af voor de goede service, en met name het meeleven en -denken met de klant!

03-05-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Zeer prettige ervaring

Ik heb de ervaring na 3 jaar justlease, dat ze meedenken met de klant en klantvriendelijk zijn

22-05-2017
7 van 0-10
Goed
sterretjes

Prima service

Goede service en nette / snelle reactie. Alleen communicatie tussen afdelingen en met auto garage Wensink is verliep niet zoals had gemoeten.

17-05-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

top service

alles is snel en heel duidelijk geregeld iedereen staat voor je klaar om te helpen zonder moeite

17-05-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

goede service

goed afgehandeld

17-05-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Snel en deskundig

Binnen een week na het oplopen van een kleine deuk is onze auto snel hersteld. Onze auto ziet er weer als nieuw uit. Prima contact met Justlease en het schadebedrijf.

17-05-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Gewoon prima geregeld

Heldere uitleg en zeer klant vriendelijk

18-05-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

écht zorgeloos rijden

Dit bedrijf doet alles voor haar klanten, absolute top

17-05-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Super service

Vanaf het eerste contactmoment super geholpen. Vragen worden snel beantwoord door vriendelijk personeel.

16-05-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Uitermate goed geholpen

Altijd correct , super service , en een goede prijs!

15-05-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

JUIST LEASE

Helder,goede service,betrouwbaar,nette prijs

11-05-2017
7 van 0-10
Goed
sterretjes

afspraak goed verlopen

de gemaakte afspraak is goed verlopen volgens afspraak

01-05-2017

Zeer goed

Private Lease beoordeeld met een

8.7 / 10
Gebaseerd op 1020 recensies
Schrijf beoordeling