Heb je tijdelijk vervoer nodig voorafgaand aan de levering van jouw nieuwe auto?

Justlease.nl biedt je de mogelijkheid om tijdelijk gebruik te maken van één van onze (huur)auto’s. Deze auto is per direct beschikbaar nadat je de bestelling compleet hebt gemaakt.

Een tijdelijke huurauto is beschikbaar vanaf € 269,- per maand, inclusief 1000 kilometer per maand. Standaard krijg je dezelfde service als bij je nieuwe leaseauto. Rijd je meer dan 1.000 kilometer per maand, dan zijn de kosten per kilometer € 0,06.

Levering op locatie is mogelijk vanaf 75 euro per transport. De voorloop auto kun je op de afgesproken datum in Utrecht ophalen en aan het einde van de looptijd terugbrengen.

Bel ons via 030 – 850 1500 en bestel.

Tijdelijke auto nodig?

Inclusief:

  • Verzekering
  • Wegenbelasting
  • Onderhoud
  • Reparatie bij schade
  • Pechhulp in Nederland

Vraag een tijdelijke auto aan!

Zodra je je nieuwe Private Lease auto hebt besteld krijg je toegang tot je eigen omgeving. Hier kun je je tijdelijke Private Lease auto aanvragen.

 

Afrekening

De eindafrekening aan het einde van het gebruik van je voorloopauto vindt als volgt plaats: Standaard wordt je voorloop auto ingezet op basis van de maandprijs. Je mag de auto elke dag inleveren die je wilt, met uitzondering van het weekend. De afrekening geschiedt naar rato van de gebruikte dagen.