Mobiliteit tegen lagere kosten

Mobiliteit is voor veel werkgevers een hoge kostenpost. Daarom wilt u deze kosten beter beheersen en verlagen terwijl al uw medewerkers mobiel blijven. Echter, ook de mobiliteitswensen van medewerkers veranderen: zij willen er meer en meer een flexibele invulling aan geven.

Mobiliteitsbudget: eigentijds

Het mobiliteitsbudget is een oplossing voor de wensen in de huidige tijd. Met een vastgesteld mobiliteitsbudget beheren werknemers zelf hun mobiliteit en de kosten daarvan. U heeft hier geen omkijken meer naar.

De ervaring leert dat de meeste medewerkers toch kiezen voor een auto als vervoersmiddel. Met Private Lease rijden ze in een nieuwe zuinige auto tegen een laag vast leasetarief. (Inclusief alle services die ze al gewend waren.) Voor uw organisatie betekent dit: minder kosten, minder regelen, minder risico en toch uw werknemers kunnen boeien en binden met een flexibele mobiliteitsregeling.

Laat je werknemer ook besparen!

Met privé leasen is de werknemer in ‘the lead’

Bij Private lease van Justlease.nl kiezen uw medewerkers zelf een nieuwe auto uit een scala van populaire auto’s. Wist u dat zij al kunnen rijden vanaf € 189,00 per maand? Daarin zijn ook alle services inbegrepen: afschrijving, onderhoud, verzekering, schade, reparatie, banden, vervangend vervoer. Wij regelen het allemaal voor ze.

Aangezien de medewerkers zelf het leasecontract afsluiten, hoeven ze geen fiscale bijdrage (bijtelling) meer te betalen voor privé gereden kilometers. De medewerkers zijn zelf verantwoordelijk voor het naleven van dit contract en kunnen deze digitaal volgen via het persoonlijke dashboard.

Uw mobiliteit op een eigen online platform

Wanneer uw organisatie heeft gekozen voor het flexibel inzetten van automobiliteit (of mobiliteitsbudget) dan maken wij een online platform met uw identiteit. Via deze weg kunnen uw medewerkers een Private lease auto en de bijpassende services uitzoeken. Wanneer uw medewerker gaat rijden, kan hij zijn contract en gereden kilometers online volgen en managen.

Voordelen voor u

  • De kosten voor mobiliteit worden lager
  • De verantwoordelijkheid en risico liggen bij Terberg Leasing en de werknemer
  • U voldoet aan de wens om flexibel invulling te geven aan mobiliteit
  • Uw carbon footprint wordt lager
  • U kunt uw medewerkers blijven binden met een representatieve mobiliteitsinvulling

Voordelen voor uw medewerkers

  • De medewerker bepaalt zelf de invulling van het budget voor mobiliteit
  • Lagere kosten en geen bijtelling
  • Het aanbod geldt altijd met nieuwe zuinige populaire auto’s
  • Er is zekerheid van mobiliteit doordat verzekering, onderhoud, reparatie en pech hulp worden geregeld

Win-win door bestickering van de auto

Het reclamerijden bij Private Lease van Justlease.nl is een win-win situatie. Tegen een vast bedrag per maand stelt uw medewerker de advertentieruimte op de auto beschikbaar. Hiermee heeft uw medewerker een hoger bedrag om te besteden aan de mobiliteit. Uw organisatie kan bouwen aan een grotere naamsbekendheid door deze rondrijdende reclame uiting met een hoog bereik.

Reclame Private Lease

Al uw medewerkers mobiel tegen lagere kosten? Wij adviseren u graag. Maak een afspraak voor direct advies